Aparat de aer conditionat KYATO, KYATO-24HR specificatii tehnice

     Vară, caniculă, soare puternic! Sunt zile în care simțim că ne topim și tot ce ne dorim este să ne ferim de căldura de afara cand  temperatura exterioara sare usor de 35 de grade celsius. Cu toti avem nevoie de un aparat de aer conditionat, pentru a ne racori. Aparatul de aer conditionat KYATO face parte din acea clasa de aparate foarte bune cu un pret foarte accesibil in comparatie cu alte modele asemanatoare. Design-ul este simplu si discret de culoare alba ce nu iese in evidenta pe un perete de aceiasi culoare.

     Acest aparat ultra-modern ce dispune de tehnologii avansate, are o capacitate de racire de 24000 BTU si de incalzire de 22500 BTU fiind destinat exclusiv locuintelor, birourilor si altor incaperi de dimensiuni mai mici de pana la 70 mp.

     Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este impresionanta, osciland intre clasa A++ si A+, in functie de modulul utilizat, avand un consum maxim de 2150 W/h pentru răcire și 1850 W/h pentru încălzire. 

     La capitolul eficienta energetica in functie de sezon are coeficient de randament SEER de 6,1 la racire si de 4 coeficient de randament SCOP la incalzire. Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Kyato, cu emisii de CO2mai scăzute.

     Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Mai pe intelesul tuturor adică, la un KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere „frig” de 6,1 KW si „caldura” la un KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere 4 KW in cursul unui sezon.

     Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Aparatul de aer condiţionat Kyato cu inverter variază viteza de rotaţie a compresorului, fiind o metodă deosebit de precisă pentru menţinerea temperaturii setate. De asemenea compresorul include si o valva de expansiune electronica de inalta eficienta pentru a controla fluxul de refrigerare, dar si un ventilator axial cu o elice cu diametru mare.  Aparatul de aer condiţionat Kyato este echipat cu un filtrul lavabil care are o suprafaţa mare şi înalta densitate, fiind capabil sa înlăture chiar şi particulele microscopice, menţinând aerul curat şi proaspăt. Acesta poate fi curatat si apoi refolosit. Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Control automat al fluxului de aer vertical permite trecerea automata de la mod racire la mod incalzire, in functie de temperatura setata pentru camera.

     Functia de incalzire  Încălzirea se realizează după principiul pompei de căldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrică. Pompa de căldură extrage energia din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigură răcire şi încălzire se mai numesc şi pompe de căldură. Consumul de energie electrică se reduce semnificativ faţă de cel al rezistenţelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Aparatul poate funcţiona în modul încălzire chiar şi la temperaturi de -15° C.

     Timer-ul si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare KYATO-24HR, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

       Funcţia de ventilaţie cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 4 trepte la un debit maxim de 1130 m³/h, fara sa-i modifice temperatura.

       Functia de dezumidificare este utila atat in lupta cu mucegaiul, cat si in zilele toride de vara, cand umiditatea excesiva creeaza cel mai mare disconfort. Interesant este ca aceasta poate functiona independent de modificarea temperaturii din incapere colectand 2,5 l/h de condens.

     Functia Sleep/Night asigura un somn linistit pe timp de noapte, temperatura va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe racire si o va scade cu 1 grad pe incalzire, in primele ore, apoi o va mentine 5 ore, dupa care se va opri, obtinanduse si o economie de energie.

     Aparatul este dotat cu functia de detectare a pierderilor agentului frigorific si functia de autodiagnoza a unei defectiuni cu autoprotectie.

     Nivelul de zgomot produs de acest sistem de climatizare, pe cea mai puternica dintre cele 4 trepte ale unitatii interioare, atinge 42 dB. Aparatul este dotat cu functia de detectare a pierderilor agentului frigorific, functie de diagnosticare a unei defectiuni.

     Unitatea interioara cantareste 14 kilograme avand dimensiunile de (1033 x 202 x 313) mm, iar cea exterioara are o greutate de 50 kilograme cu dimensiunile de (900 x 315 x 650) mm.

Recomandare:

        Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

        Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

Aparat de aer conditionat KYATO, KYATO-24HR, Inverter, 24.000 BTU, Clasa A++, Auto restart, Eco Function, Somn confortabil, Afisaj ascuns