Pachet promo: Aparat de aer conditionat Beko BDEU 180 Inverter specificatii tehnice

      Ne apropiem de anotimpul calduros si cu siguranţă vor veni şi zilele toride în care vom încerca să ne răcorim şi să fugim din calea temperaturilor ameţitoare. Acum este cel mai bun moment din an pentru a achizitiona un aparat de aer condiţionat.
     Unul din aceste modele, ce se aliniaza la tehnologia Inverter este si aparatul de aer conditionat Beko BDEU 180. Acest model se bucura de un design clasic , dar totodata destul de elegant. Vine pe o nuanta de alb, astfel incat sa se potriveasca oricarei incaperi, indiferent de culoarea peretilor , impreuna cu o telecomanda cu display, prin care puteti controla cu usurinta functiile sale. Acest aparat este dotat cu un compresor rotativ cu surub performant tip Rotary ce asigura un flux continuu de aer, fara pulsatii sau intreruperi de curgere, așa cum se întâmplă cu un  compresor cu piston.

     Aparatul are o capacitate de racire de 17060 BHU si o capacitate de incalzire de 16377 BHU fiind destinat esclusiv dormitoarelor, birourilor si alte incaperi cu dimensiuni mai mici de pana la 50 mp.

     Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este impresionanta, osciland intre clasa A++ la modul racire si clasa A la modul incalzire. Consumul anual de energie la modul racire este de 680 kWh/an, iar la modul racire este de 1800 kWh/an.

     In plus acest model are eficienta energetica in functie de sezon cu coeficient de randament SEER de 6,1 la racire si de 3,8 coeficient de randament SCOP la incalzire.

     Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Beko, cu emisii de CO2 mai scăzute. Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Clasa energetica in functie de SEER si SCOP: Mai pe intelesul tuturor, adică la un KW consumat din reţea, introduce în încăpere „frig” de 6,1 KW si „caldura” la un KW consumat din reţea, introduce în încăpere 3,8 KW.

     Aparatul dispune deasemenea si de tehnologia Inverter, fapt ceea ce il plaseaza in categoria produselor cu un consum redus de energie si o eficienta foarte buna. Cu ajutorul tehnologiei Inverter se poate controla viteza compresorului pentru a ajusta racirea sau incalzirea. Cand temperatura interioara ajunge la nivelul setat, compresorul continua sa functioneze, dar la viteza redusa pentru mentinea temperaturii setate.  Astfel se economiseste energie, in comparatie cu modelele conventionale, iar temperatura setata poate fi atinsa mult mai repede. Acest model este silentios putand fi folosit fara probleme chiar si pe timp de noapte. Zgomotul produs pe cea mai puternica dintre cele 3 trepte de ventilare ale unitatii interioare, ajunge pana la 42 dB, o valoare insuficienta pentru a putea produce un disconfort acustic. Aparatul fiind economic la sfarsitul luni nu va creste factura la curent cu mai mult de 20-30%. Instalatia de filtrare aer include filtru pentru praf si polen dar si filtru suplimentar cu densitate mare Cold Catalyst ce elimina mirosurile, gazele nocive, precum si compusii organici volatili.  Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Funcţia automat (cu această funcţie aparatul de aer condiţionat va realiza cel mai bun randament atât în ceea ce priveşte consumul cât şi temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald).

      Functia de incalzire se realizeaza dupa principiul pompei de caldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrica. Pompa de caldura extrage caldura din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigura racire si încalzire se mai numesc si pompe de caldura. Pentru racire, sistemul este inversat, aparatul extrage caldura din aerul din interior si o cedeaza afara. Agentul care face acest transfer de energie este o substanta R410a cu doua starii fizice, de gaz si de lichid in functie de parametri fizicii de lucru. Cu aceasta tehnologie consumul de energie electrica se reduce semnificativ fata de cel al rezistentelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Acest sistem funcționeaza pe încalzire la temperaturi exterioare cuprinse între -15°C si +27°C   

     Timer-ul si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Beko BDEU 180, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare. 

     Functia de dezumificare isi dovedeste utilitatea in zilele caniculare de vara, limitand dezvoltarea microorganismelor si a mucegaiului si marind senzatia de confort termic, el colecteaza o cantitate de 1,8 l de condens. 

      Functia Sleep/Night asigura un somn linistit pe timp de noapte, temperatura va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe racire si o va scade cu 1 grad pe incalzire, in primele ore, apoi o va mentine 6 ore, dupa care se va opri, obtinanduse si o economie de energie. 

     Functia  Auto Swing  ce regleaza automat directia fluxului de aer, asigurand diferente minime ale temperaturii intre diferite zone ale incaperii.

     Cu functia I Feel Beko utilizeaza senzorul din telecomanda in locul senzorului din aparat. Astfel, controlul temperaturii se va face mult mai precis si confortabil.

     La activarea modului de functionare „Smart”, temperatura si viteza ventilatorului sunt reglate in functie de temperatura reala din incapere, indiferent daca unitatea este pornita sau oprita.

 Activând funcția „Super” în modul răcire, reglajul de temperatură va fi de 18°C, în acest fel compresorul și ventilatorul funcționeaza la întreaga capacitate și permite răcirea rapidă a încăperii.

      Unitatea interioara cantareste 11,6 kilograme avand dimensiunile de (955 x 315 x 226) mm, iar cea exterioara are o greutate de 41,3 kilograme cu dimensiunile de (830 x 629 x 285) mm. Pachetul livrat include pe langa cele doua unitati si kit-ul de instalare aferent montarii pe perete. Un avantaj foarte mare în ceea ce privește acest model, este acela că vine la pachet cu serviciile de montare, aspect ce scutește utilizatorul de o cheltuială destul de mare, dar și de așteptări, ce i-ar putea cauza neplăceri.

Recomandare:

        Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: 

Verifica oferte pret

        Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

Aparat de aer conditionat Beko BDEU 180 Inverter, 18000 BTU, Clasa A++, Filtru purificare aer, Auto restart, Dezumidificare, Kit instalare inclus

Aparat de aer conditionat Beko BDEU 180 Inverter, 18000 BTU, Clasa A++, Filtru purificare aer, Auto restart, Dezumidificare, Kit instalare inclus