Aparat de aer conditionat KYATO, KYATO-24HR specificatii tehnice

     Aparatul de aer conditionat KYATO -24HR de provenienta japoneza face parte din acea clasa de aparate foarte bune cu un pret foarte accesibil in comparatie cu alte modele asemanatoare. În doar câteva minute, mediul ambient devine plăcut şi confortabil, iar temperatura se menţine la un nivel acceptabil pentru o perioadă lungă de timp.

     Design-ul este simplu cu afisaj discret de culoare alba ce nu iese in evidenta pe un perete de aceiasi culoare. Acest mode ultra-modern ce dispune de tehnologii avansate, are o putere de racire de 25590 BTU si 27296 BTU la incalzire, fiind destinat exclusiv  pentru spatii comerciale, hoteluri, restaurante, cafenele, sali de nunti. Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este impresionanta, osciland intre clasa A++ si A+, in functie de modulul utilizat. Putere consumata la racire este de nom/min/max 2150 (350, 2800) W/h iar la incalzire este de nom/min/max 1850 (300, 3200) W/h.

     Aparatul functioneaza si la o tensiune relativ mica cum ar fi 165 volti intr-o gama larga de tensiune (165 – 265) volti fara stabilizator de tensiune pentru a asigura operativitatea intr-un mediu cu tensiune fluctuanta sau mica.

     In plus acest model are eficienta energetica in functie de sezon cu coeficient de randament SEER de 6,1 la racire si de 4 coeficient de randament SCOP la incalzire. Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Kyato, cu emisii de CO2mai scăzute. Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Clasa energetica in functie de SEER si SCOP: Mai pe intelesul tuturor, adică la 1 KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere „frig” de 6,1 KW si „caldura” la 1 KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere 4 KW.Aparat de aer conditionat KYATO, KYATO-24HR, Inverter, 24.000 BTU, Clasa A++, Auto restart, Eco Function, Somn confortabil, Afisaj ascuns     Aparatul dispune de tehnologia inverter, compresorul functionand gradual, obtinandu-se o eficientizare de pana la 30-40% fata de clasicele compresoare, On/Off. Filtrele aparatului conditionat sunt capabile sa elimine din incapere orice factor poluant mucegai sau alergen (praf, polen, bacterii, microbi, impuritati), cu o mare eficacitate. In plus detine tehnologia Cold Plasma Generator care utilizeaza tensiune inalta pentru distrugerea bacteriilor si a virusilor. Acţiunea sistemului său de filtrare securizat este îmbunătăţit, în plus, de proprietăţile ionilor negativi emişi, unde particulele de Nano Silver de pe filtru degaja ioni de argint continuu pentru a elimina bacteriile. Filtru ionizator prin generare de ioni negativi, ajuta metabolismul normal al celulelor corpului uman, imbunatatind vizibil starea de sanatate, prin stimularea proceselor de regenerare. 

      Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Funcţia automat (cu aceasta functie aparatul de aer conditionat va realiza cel mai bun randament atat in ceea ce priveste consumul cat si temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald).

       Functia de incalzire se realizeaza dupa principiul pompei de caldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrica. Pompa de caldura extrage caldura din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigura racire si încalzire se mai numesc si pompe de caldura. Pentru racire, sistemul este inversat, aparatul extrage caldura din aerul din interior si o cedeaza afara. Agentul care face acest transfer de energie este o substanta R410a ecologica cu doua starii fizice, de gaz si de lichid in functie de parametri fizicii de lucru. Cu aceasta tehnologie consumul de energie electrica se reduce semnificativ fata de cel al rezistentelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Acest sistem funcționeaza pe încalzire la temperaturi exterioare cuprinse între -15°C si +30°C.

      Funcţia de ventilaţie (cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 4 trepte cu un debit maxim de 1100 mc/h, fara sa-i modifice temperatura. 

      Functia de dezumidificare isi dovedeste utilitatea atat in zilele caniculare de vara, cat si in lupta zilnica impotriva mucegaiului, colectand o cantitate de 1,6 l/h condens.

     Timer-ul si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare KYATO ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

     Functia Sleep/Night asigura un somn linistit pe timp de noapte, temperatura va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe racire si o va scade cu 1 grad pe incalzire, in primele ore, apoi o va mentine 5 ore, dupa care se va opri, obtinanduse si o economie de energie.

     Unitatea interioara cantareste 14 kilograme avand dimensiunile de (L, l, H)mm: 1033 x 313 x 202, iar cea exterioara are o greutate de 50 kilograme cu dimensiunile de (L, l, H)mm: 900 x 315 x 650. Agentul refrigerant folosit in instalatia de climatizare este R410 a si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. Acest agent folosit de pompa de caldura fierbe la temperatura de –40°C.

Recomandare:

       Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

       Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret 

       Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Aparat de aer conditionat KYATO, KYATO-24HR, Inverter, 24.000 BTU, Clasa A++, Auto restart, Eco Function, Somn confortabil, Afisaj ascuns