Whirlpool AKZM 693 MR/R – cuptor incorporabil performant

       Daca doresti sa iti inlocuiesti aragazul cu un cuptor incorporabil multifunctional, eficient si foarte util in orice bucatarie moderna iti recomand cu toata increderea modelul Whirlpool AKZM 693 MR/R. E o alegere interesanta atat din punct de vedere al pretului dar si a dotarilor tehnice, are o capacitate mare de 67 de litri, 6 functii si programe de gatit si un design elegant. 

      Cu noua interfata usor de folosit si functiile si tehnologiile de ultima generatie face ca pana si cel mai neindemanatic bucatar sa se descurce de minune. Pur si simplu setezi programul potrivit si totul este gata in cel mai scurt timp.

      De retinut este si faptul ca acesta beneficiaza de tehnologia inovativa de la Whirlpool „Al 6-lea Simt” care monitorizeaza si optimizeaza consumul de energie electrica in functie de tipul de alimente gatite stabilind  temperatura optima si timpul necesar pentru ca prepararea alimentelor sa se faca in cele mai bune conditii. Specific aceste tehnologii este si faptul ca temperatura in interior va ramane mereu constanta si nu va avea fluctuatii, fenomen ce ar putea fragezi friptura.

      Cuptorul detine rafturi telescopice, sistem de autocuratare catalitic, convectie aer fierbinte, butoane push up, ventilator, grill, timer si interior din email ceramic. Panoul de control situat in partea superioara este dotat cu ecran LCD ce afiseaza principalele functii setate in program precum si timpul ramas pana cand gustarea gatita este gata. Toate comenzile vor fi procesate instantaneu datorita sistemului special Touch Control. ‘Comunicarea’ si interactiunea cu cuptorul sunt simple: si presupune doar sa atingi cele cateva simboluri simple si apoi sa urmezi pasii intuitivi pentru a obtine o preparare perfecta a oricarei retete. 

     Rafturile telescopice par a fi de real ajutat datorita usurintei cu care poti avea acces la alimentele din interior. Scoaterea recipientelor fierbinti devine mult mai usor si sigur, raftul deplasandu-se pe sina pentru a fi scos fara probleme. 

       Acest cuptor dispune de urmatoarele functii: Ready 2 Cook (functie care permite obtinerea de economii de pana la 25% din timpul de preparare si pana la 20% energie), Maxi Cooking (aceasta functie  face ca alimentele sa fie mai crocante), Turbo Grill (aceasta functie este perfecta pentru prajirea pe gratar a feliilor groase de carne), Cook 3 (presupune gatirea simultana pe 3 nivele a trei feluri diferite de mancare). Are „sistem usa rece cu ventilare” cu 4 straturi de sticla termoizolatoare si deschidere laterala.

       Curatarea interiorului se face in mod automat pirolitic   – Un ciclu mai scurt (Pyro Express) si un ciclu complet (Pyro). Aparatul detine ca accesorii:1 tava scurgere grasimi 2 gratare din sarma,1 frigare  pentru rotisor o carte de bucate.

Recomandare:

       Consider ca nu ar trebui sa lipseasca din bucataria niciunei gospodine care se respecta, un dispozitiv performant care nu costa nici foarte mult: Verifica oferta pret

       Daca ai noroc zilele acestea il poti prinde la reducere, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

Cuptor incorporabil Whirlpool AKZM 693 MR/R 6th Sense, 67 L, LCD touch, Clasa A, Negru