Periuta de dinti electrica Oral-B Smart Series 7000 CrossAction cu conectivitate bluetooth

      Imi place sa cred ca fiecare dintre poate beneficia de un zambet sanatos fara a avea probleme cu cariile asta daca acorda un pic de atentie in fiecare zi dintilor. Daca pana acum apelam la clasica periuta de dinti, cu noua periuta de dinti electrica Oral-B Smart Series 7000 intreg procesul devine unul automat, mai simplu si in acelasi timp tot mai eficient.

     De ce am avea nevoie de functie bluetooth pe o periuta de spalat pe dinti? Cei de la Oral-B sunt de parere ca o aplicatie instalata pe telefon care sa iti monitorizeze miscarile, numarul de rotatii dat si de cate ori ai folosit periuta de dinti in decurul unei zile ar fi utila utilizatorilor. Aceasta aplicatie detine si o functie de remind care iti aminteste faptul ca trebuie sa te speli pe dinti la anumite ore, de regula in preajma meselor zilnice. 

      Periuta de dinti reincarcabila este dotata cu mai multe capete in functie de tipul de periaj pe care vrei sa il executi si o caseta unde poti depozita toate acele accesorii cu care aceasta vine, ideala pentru calatorii. LED-urile instalate pe maner iti va indica in orice moment stadiul in care se afla bateria, daca conexiunea bluetooth s-a realizat cu succes (culoarea albastra), culoarea verde daca apesi suficient de tare cat sa nu te ranesti si culoarea rosie in cazul in care o folosesti apasat prea tare.

      Curata foarte bine suprafata dintilor de tatru fiind recomandarea medicilor dentisti pentru un periaj rapid si eficient.

Recomandare:

           De cand am cumparat-o am scapat de tatru iar probleme cu respiratia nu mai am deloc. E mult mai eficienta ca una obisnuita iar sistemul automat te ajuta sa faci mai multe miscari fara prea mult stres: Verifica oferta pret

           Daca ai noroc o poti achizitiona la reducere de pret, zilele acestea avand un discount semnificativVerifica pret redus

 

Periuta de dinti electrica Oral-B Smart Series 7000 CrossAction cu conectivitate Bluetooth, 6 programe, 5 capete, Negru