Masina electrica pentru degrosat 1800 W specificatii tehnice

         Compania DeWALT cu sediu in orasul Baltimore, statul Maryland Statele Unite, este lider în vânzarea de scule electrice profesionale în America de Nord devenind brandul cu cea mai rapidă creştere din lume in ultimii zece ani. Combinatia de culori Galben/Negru de pe sculele electrice si accesoriile lor este o marcă înregistrată DeWALT.

        In gama de produse DeWALT este inclus si modelul DW733 care are o greutatea redusa de 33,6 Kg, o masina profesionala proiectata pentru aplicatii in ateliere de tamplarie si pe santiere. Masina este dotata cu scala pentru grosime, role pentru miscarea materialului si manivela pentru reglajul de adancime care asigura operatii rapide si perfecte.

      Motorul de 1800 W este puternic obtinand rezultate bune, chiar si in lemn de esenta tare. Rindeaua are un tambur rotativ cu viteza mare de rotatie de 10000 (rpm) care asigura o finisare excelenta a materialului prelucrat, la o adancime maxima de taiere de 2 mm. Designul masini ce culiseaza pe patru coloane permite lamei o miscarea usoara sus-jos pentru o finisare precisa si lina. Scala pentru reglarea grosimi, indicatorul pentru indepartarea materialului si manivela pentru reglarea adancimii asigura operatii rapide si usoare. Blocarea capului de taiere elimina orice miscare pe timpul rindeluirii pentru obtinerea unei suprafete perfecte. Rindeaua are o latime maxima de lucru de 317 mm.

        Setul de livrare cuprinde: adaptor si aparatoare de praf, cheie Allen, cheie pentru schimbarea discului si ghidaje pentru   schimbarea amelor.

Recomandare:

       Analizand caracteristicile cu care este prevazut iti recomand sa-l cumperi cat mai repede pentru a nu pierde cel mai bun pret: Verifica oferta pret

     Reducerile si promotiile reprezinta oferte limitate datorita stocului din magazin si perioada mica de timp in care este valabila oferta: Verifica pret redus

Masina electrica pentru degrosat 1800 W, 317mm, 152mm