Pachet promo: Cuptor incorporabil Hansa BOEI68162 + pret, specificatii si review

     Cuptorul incorporabil Hansa BOEI68162 este un adevarat maestru atunci cand vine vorba de pricepere in arta gatitului, un dispozitiv performant cu ajutorul caruia vei putea prepara mancarea preferata intr-un mod profesionist rapid si eficient. De acum chiar si clasicul aragaz poate deveni istorie asta datorita sisemului inovator ce include si o plita montata in partea superioara a acestuia de cea mai buna calitate din inox.

     Acesta arata foarte bine si din punct de vedere al design-ului avand un aspect modern, elegant lucru evident si prin materialele de calitate din care este realizat. Prin incorporarea acestuia in mobila de bucatarie acesta va ocupa un spatiu mai mic oferind toate functionalitatile de care ai nevoie la un grad inalt de performanta.

    Hansa BOEI68162 este un cuptor incorporabil electric de capacitate 65 de litri suficient pentru a gati cele mai gustoase feluri de mancare. Este economic si din punct de vedere energetic avand un consum foarte mic fapt ceea ce il plaseaza in clasa de consum A.

    Atunci cand gatesti nu va trebui sa stai permanant langa acesta deoarece este dotat cu un timer cu display LCD care odata setat va opri functionarea acestuia la ora stabilita de tine.

    Sta foarte bine si la capitolul dotari tehnice fiind prevazut cu dispozitiv timer, grill, ventilator si LED pentru iluminare interioara. Acesta are o putere de 2900 W si promite sa le ofere utilizatorilor rezultate excelente si o experienta placuta in ceea ce priveste gatitul.

    Usa cuptorului si interiorul captusit reduc transferul de caldura cu exteriorul la minim reducand astfel si imprastierea mirosului in incapere sau pierderea aromei alimentelor gatite in interior. Geamul de protectie al usii de acces interior este unul rezistent termic avand pana la 3 straturi de protectie pentru un transfer termic de caldura minim.

 Recomandare:

      Consider ca este alegerea perfecta si ca nu ar trebui sa lipseasca din dotarea bucatariei nici unei bucatareste iscusite: Verifica oferta pret

      Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin la reducere de pret, acesta avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus

 

Cuptor incorporabil Hansa BOEI68162, 62 l, 8 Functii, Grill, Clasa A, Inox