Laptop Acer Aspire E5-573G-37PQ pret si specificatii tehnic

     Laptopul Acer Aspire E5-573G-37PQ este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant, echilibrat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice si disponibil la un pret foarte bun.

      Arata bine si ca design, un lucru esential in filosofia celor de la Acer care pun accent de fiecare data pe acest aspect prin modul in care va interactiona cu utilizatorul de rand. Tastatura are un set de taste bine definite, mari ca dimensiune perfect atat pentru gaming acolo unde este cazul dar si pentru munca de birou sau in cazul celor care il vor folosi intens la tehnoredactare. TouchPad-ul este responsive si ofera suport multitouch astfel ca iti va fi usor sa navighezi si sa faci diferite operatiuni in doar 2-3 miscari.

     Display LCD Acer ComfyView  masoara in diagonala 15.6 inchi si suporta o rezolutie HD de 1366 x 768 pixeli avand o un unghi de vizibilitate foarte bun atat in exterior la lumina zilei. Calitatea sunetului este redata de difuzoarele stereo cu tehnologie Dolby Advance Audio

         Performantele hardware sunt asigurate de:

  • procesor Intel Core i3 5005U tactat la 2 Ghz;
  • 4 GB memorie RAM;
  • placa video dedicata Nvidia GeForce 920M ;
  • HDD: 500 TB – 5400 rpm;
     Procesorul este unul de nivel mediu dar cu performante destul de bune fiind capabil sa ruleze unele dintre cele mai noi jocuri in conditii bune. Se descurca foarte bine si in multitasking si este fluent fiind o adevarata placere sa lucrezi zi de zi. Memoria RAM de 4 Gb va fi mai mult decat suficienta pentru o utilizare obisnuita (internet/filme si jocuri). Pentru un viitor upgrade ii mai poti adauga acestuia inca o lacuta de memorie pentru un total de maxim 16 Gb suportat.
 
     Placa video dedicata Nvidia GeForce 920M iti va permite rularea vizionarea filmelor de tip BluRay sau cele la rezolutii Full HD in timp real fara a avea probleme sa sacadeze imaginile. Este un veritabil performer chiar si in lumea jocurilor, in acest caz placa video dedicata fiind un factor determinant la rularea unor jocuri de ultima generatie in conditii foarte bune.
    Laptopul este echipat cu un acumulator cu 4 celule, acesta va oferi o autonomie de lucru ce va depasi cu usurinta pragul de 4 ore.
 
    Din punct de vedere al conectivitatii laptopul dispune de Wi-Fi, bluetooth, cititor card, un port USB 2.0 si doua 3.0, iesire HDMI, VGA, cititor card etc. Camera web HD cu microfon incorporat va fi mai mult decat utila atunci cand vei purta o discutie pe Skype sau vei dori sa postezi repede o imagine pe retelele de socializare.
 
Recomandare:
 
         Este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant ultraportabil disponibil la un pret accesibil: Vezi oferta pret
 
        Deasemenea zilele acestea il puteti gasi la un pret redus, acesta face parte dintr-o campanie de reduceri avand un discount destul de semnificativ: Vezi pret redus
 
        Garantia oferita este de 24 de luni iar transportul este gratuit in cazul comenzilor online de aici
Laptop Acer Aspire E5-573G-37PQ cu procesor Intel® Core™ i3-5005U 2.00GHz, 15.6", 4GB, 500GB, DVD-RW, nVIDIA® GeForce® 920M 2GB, Free DOS, Charcoal Gray