Aspirator cu sac Sencor SVC 45BK pret si specificatii tehnice

     Curatenia este esentiala la casa fiecaruia dintre noi si de aceea daca iti doresti un aspirator de calitate cu o putere de aspirare destul de buna disponibil la un pret accesibil iti recomand modelul cu sac de unica folosinta Sencor SVC 45BK. Aparatul are un design placut la vedere fiind construit dintr-un material lucios din plastic de buna calitate de culoare negru.

      Motorul puternic de 1200 W ne ofera o putere de aspirare de care avem nevoie pentru a curata pana si cele mai fine particule de praf de pe orice tip de suprafata. Puterea de absortie praf a aparatului este de 190 W. Sencor SVC 45BK este un aspirator cu sac avand o capacitate de colectare murdarie de pana la 1,5 litri. Atunci cand puterea de aspirare incepe sa scada este recomandat sa inlocuiesti sacul cu altul nou.

      Panoul de comanda este dotat cu buton de pornire oprire de tip On/Off si un alt buton ce actioneaza sistemul de strangere cablu alimentare in mod automat. Corpul aspiratorului este special construit, avand o dimensiune compacta, pentru a putea trece usor prin cele mai inguste spatii. Design-ul compact face ca aspiratorul sa ocupe cat mai putin spatiu la depozitare. Acest model are o intensitate a zgomotului in timpul folosiri de 82 dB. De aceea, nu va deranja pe nimeni atunci cand facem curatenie noaptea sau dimineata devreme. Mai mult decat atat, Sencor are role din cauciuc, care nu vor deteriora mobilierul sau podeaua. Dupa ce vom termina curatenia nu vor ramane nici urme de praf, nici urme de roti. Aparatul este usor de transportat cu o greutate foarte mica de 3,6 Kg, poate fi transportat cu usurinta oriunde avem nevoie de el. Dimensiunea acestuia redusa a aparatului precum si cablul de alimentare cu lungimea de pana la 5 metri ne va oferi posibilitatea sa ajungem chiar si in locurile cele mai putin accesibile ca sa facem curatenie. Cu ajutorul tubului telescopic, din dotarea aparatului vom avea o raza de actiune de 7,5 m si vom putea ajunge in locurile greu accesibile fara a mai fi nevoie sa ne aplecam. Tubul telescopic face legatura cu aparatul de aspiratie praf cu ajutorul unui furtun din plastic cu posibilitatea de a se roti la un unghi de 360 de grade pentru a putea fi folosit cu mai multa usurinta aspiratorul Sencor.

      Aparatul utilizeaza un filtru conventional cu 5 straturi de filtrare si microfiltru de protectie pentru motor. Daca punga de colectare praf este plina, se va aprinde un semnal luminos de avertizare. Astfel, vom stii mereu cand este momentul sa curatam aparatul. Clasa emisiilor de praf ale modelului Sencor se refera la calitatea aerului care este eliberat inapoi in camera, aparatul incadranduse in clasa E. Performanta de curatare de pe eticheta aparatului ne arata procentajul de absortie al prafului de pe covor si de pe o suprafata dura de lemn standardizata. Acest model incadranduse in clasa F in performanta curatarii covoarelor si clasa B in performanta curatarii suprafetelor dure. Aspiratorul este capabil sa curete bine atat suprafetele dure, cat si covoarele sau mochetele, prin intermediul unui set de accesorii, dupa cum urmeaza: perie standard, perie speciala si impreuna cu un tub telescopic. Cu peria din dotarea aspiratorului Sencor, suprafata de absorbtie va fi mai mare iar zonele greu accesibile vor fi mai usor de curatat. Eticheta de eficenta energetica a aparatului este rezultatul consumului de energie la care se adauga performanta de curatare pe suprafete dure si covoare. Aspiratorul Sencor cu eficienta energetica este conceput sa ofere randament maxim cu un consum de energie optimizat. Eficienta energetica crescuta a aspiratorul Sencor este special conceputa sa ofere o putere mare de aspirare la un consum redus de energie. Eficienta energetica oferita de Sencor este foarte buna, avand clasa D cu un consum anual de energie de 44,2 kWh/an. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (L x I x A) cm) 25,5 x 21 x 34,5 si o greutate de 3,6 Kg.

Recomandare:

     Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

     Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneaza-l chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus

Aspirator cu sac Sencor SVC 45BK, 1.5 l, Maner telescopic, 1200 W, Negru