Televizor LED Smart 3D Panasonic TX-40CX400E pret si review tehnic

       Televizorul LED Smart 3D Panasonic TX-40CX400E cu o diagonala de 100 cm este unul dintre cele mai accesibile televizoare Smart ca pret din aceasta sfera foarte bine dotat tehnic lucru care ma face sa cred ca este un best buy al momentului. Acesta si-a castigat destui fani pe piata in special prin prisma pretului foarte accesibil, un televizor care se va face remarcat prin calitatea imaginilor redate puse in valoare atunci cand urmaresti programul sportiv preferat sau filmele si serialele favorite.

       Arata bine si ca design, lucru evidentiat de materialele de buna calitate din care este construit avand o rama foarte subtire ce pune in valoare ecranul superb de 101 cm.

       Panasonic TX-40CX400E este perfect atat pentru camera de zi cat si pentru dormitor avand dimensiunea ideala de 100 cm, un ecran LED ce suporta rezolutii UHD de pana la 3840 x 2160 pixeli. Dupa cum va puteti imagina, aceasta inseamna ca puteti vedea mult mai multe detalii si texturi in imaginile UHD 4K. Culorile arata mai natural, obiectele se vad mai solid si tridimensional, iar detaliile suplimentare creeaza o senzatie de adancime mai puternica. Multi descriu efectul 4K ca fiind mai asemanator privitului printr-un geam decat uitatului la televizor. In special atunci cand rezolutia suplimentara este dublata de numeroasele functii pentru imagini de inalta calitate introduse de Panasonic pe gama sa de televizoare UHD 4K din 2015.

       Sonorizarea este asigurata de cele doua difuzoare stereo  ce livreaza impreuna o putere de 20 W si beneficiaza de urmatoarele caracteristici superioare:  Auto Volume Leveler, Dolby Sound Plus.

       Este compatibil cu cele mai noi tipuri de transmisii DVB-T/DVB-C fiind capabil sa receptioneze o multitudine de posturi TV atat in format digital cat si analogic. 

       Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 4 porturi HDMI, un port component, 3 porturi USB 2.0, slot CI+, minijack pentru casti, si iesire audio digitala. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0. Deasemenea atasand un stick la portul USB vei putea inregistra emisiunea ta favorita, acesta fiind compatibil cu functia USB Recording.

       In Smart meniul disponibil din interfata Smart veti gasi o multime de aplicatii utile pentru navigare web, email, streaming video dar si retele sociale. Deasemenea exista si un Market Place de unde pe baza unui cont configurat veti putea instala alte noi aplicatii. Conexiunea la internet se poate face atat prin LAN sau cu ajutorul adaptorului integrat Wi-Fi.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant cababil sa redea imagini de calitate intr-un format vizual Full HD disponibil la un pret accesibil:Verifica oferta pret

       Fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pret:Verifica pret redus

       Primesti garantie 5 de ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

Televizor LED Smart 3D Panasonic, 100 cm, TX-40CX400E, 4K Ultra HD

 

Lasă un comentariu