Laptop Asus X553MA-XX432D pret si caracteristi de ordin tehnic

   Laptopul Asus X553MA-XX432D este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui dispozitiv ultraportabil performant accesibil ca pret foarte usor de purtat dupa tine in rucsan sau bagajul de munca in deplasari si drumeti. Din punct de vedere al performantelor, acesta este suficient de puternic astfel incat sa dezamageasca la cele mai uzuale sarcini precum browsing, editare texte, filme si clipuri video online. Cei de la Asus au lucrat intens in ultimul timp si la partea de estetica lucru vizibil si la modelul Asus X555LA-XX1160D ce se remarca prin materialele de calitate fiind realizat dintr-un plastic rezistent.

     Mi-a placut si cum sunt asezate tastele avand un spatiu destul de decent daca vrei sa il folosesti la munca de birou unde ai de redactat texte in pozitii comode si usor intuitive.

     Display-ul de buna calitate masoara in diagonala 15.6 inchi si suporta rezolutii HD de 1366 x 768 pixeli. Testat in conditii de luminozitate exterioara acesta se comporta foarte bine avand un unghi de vizibilitate foarte larg. Ca majoritatea laptopurilor de la Asus sunetul este unul de tip stereo si beneficiaza de tehnologia Asus SonicMaster.

     Puterea de procesare este data de procesorul cu 4 nuclee Intel Celron Quad Core N2940 tactat la o frecventa de 1.8 Ghz ce poate atinge chiar si 2.25 Ghz in modul Turbo Boost. Memoria RAM de 4 Gb DDR3 are o frecventa de functionare de 1600 si se descurca foarte bine si in multitasking. Un prim dezavantaj al acestui laptop ar fi lipsa unei placi video dedicate dar daca nu sunteti unul dintre cei mai impatimiti gameri cred ca acest lucru nu va influenta aproape mai deloc modul in care veti interactiona cu sistemul de calcul. Placa video onbord va permite totusi sa rulati anumite jocuri din generatiile anterioare avand performante destul de bune atat hardware cat si vizual.

        Acumulatorul Li-On de capacitate 2 celule ii asigura acestuia o autonomie ridicata de pana la 4 ore in conditii de utilizare medie. 

        Pe partea de conexiuni acesta suporta un transfer de date in internet de pana la 1 Gb, suporta Wi-Fi, transfer fisiere prin bluetooth, are 1 port USB 3.0 si unul USB 2.0, si un cititor card. Aveti la dispozitie si o camera web cu microfon incorporat utila in special in convorbirile de pe Skype. 

Recomandare:   

      Laptopul Asus X553MA-XX432D este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere o experienta de utilizare foarte buna: Vezi oferta pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

     Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

Laptop ASUS X553MA-XX432D cu procesor Intel® Celeron® Quad-Core N2940, 2.25GHz , 15.6", 4GB, 500GB, DVD-RW, Intel® HD Graphics, Free DOS, Black