Televizor LED Smart Samsung 32J5500 pret caracteristici de ordin tehnic

      Sunt si raman la parerea ca cei de la Samsung sunt la ora actuala imbatabili pe piata televizoarelor lucru dovedit si de cel mai nou model lansat in 2015 respectiv Samsung 32J5500.

      Samsung 32J5500 este un Smart Tv Full HD din clasa entry level cu un design placut la vedere dat fiind materialele de calitate din care este realizat. Este subtire cu un ecran pus in valoare la maxim datorita ramelor ce ocupa un spatiu destul de redus din suprafata acestuia.

      Sistemul de procesare al imaginii de la Samsung pune accentul pe fiecare pixel reusind astfel sa reduca la minim nivelul de zgomot si al distorsiunilor al imaginilor ce se succed continuu.  Ecranul de foarte buna calitate masoara in diagonala 80 cm si suporta rezolutii Full HD 1080p. Imaginile sunt exprimate foarte vii de o claritate exceptionala fara distorsiuni. 

        Imaginea de o claritate impecabila este datorata multitudinii de sisteme de corectare si procesare a imagini din dotare printre care:  HyperReal Engine, Mega Contrast, Micro Dimming Pro, Wide Color Enhancer. Unghiul de vizibilitate este undeva la 178 de grade.

     Sistemul audio integrat format din doua boxe stereo de putere 10 W vor oferi un sunet excelent de o calitate foarte bun, bass puternic si clar.

      Tunerul digital cu care vine dotat recomanda acest televizor ca fiind perfect compatibil cu noile norme de transmisie europeana lucru care se va vedea din punct de vedere al posturilor multe la numar pe care le va putea receptiona.

     Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 3 porturi HDMI, port component, USB 2.0, minijack pentru casti, si iesire audio digitala.  Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0.

     Folosind telecomanda din dotare veti putea comuta foarte rapid in modul Smart, acolo unde veti gasi o multitudine de aplicatii deja instalate precum si un Market Place unde va trebui sa va faceti cont pentru a descarca noi si alte aplicatii. Acesata suporta conectare cu alte dispozitive mobile pe baza de Android si invers, DLNA, Wi-Fi Direct, functii de share si partajare retele sociale, Mirroring etc. 

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant capabil sa redea o imagine clara intr-un format superior HD disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

Televizor LED Smart Samsung, 80 cm, 32J5500, Full HD, Clasa A