Robot de bucatarie Kenwood Prospero KM287 un maestru bucatar

         Kenwood Prospero KM287 este alegerea perfecta daca iti doresti un robot de bucatarie complet care sa iti ofere ajutorul de care ai mare nevoie atunci cand gatesti. Acesta este dotat cu o multitudine de ustensile solide din inox pentru o experienta a gatitului cat mai eleganta. E asa de greu cand ai idei si nu ai cu ce sa la pui in practica, lucru ce se va schimba radical odata cu noul robot de bucatarie Kenwood Prospero KM287. 
         Robotul de bucatarie Kenwood Prospero KM287 are o putere de aproximativ 900 W suficient pentru a executa numeroase operatiuni in conditii optime. Cu noul robot de bucatarie Kenwood Prospero KM287 vei putea pregati cu usurinta aluatul prajiturilor, il vei putea utiliza chiar si ca masina de tocat pentru carne, fructe sau legume de diferite dimensiuni. Are si functie de blender sau de storcator fructe pentru a obtine cel mai gustos suc de fructe natural.
          Cred ca nu exista operatiune in bucatarie la care sa nu il implicati si pe acesta. Va veti bucura de el inca de la prima vedere iar multitudinea de functii si accesorii va va ajuta sa preparati mult mai usor orice fel de mancare.

Recomandare:

           Consider ca este un dispozitiv performant ce nu ar trebui sa lipseasca din dotarea niciunei bucatarii foarte util si la indemana chiar si pentru cei neinitiati in arta gatitului: Verifica oferta pret

           Daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ, pret la care consider ca este un best buy:  Verifica pret redus
 

                          Robot de bucatarie Kenwood Prospero KM287, 900 W, bol 4.3 l, blender 1.5 l, viteza variabila + Pulse, Argintiu/Inox