Laptop Lenovo G50-45 cu procesor AMD Quad-Core pret si review tehnic

         Laptopul Lenovo G50-45 este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant, echilibrat din punct de vedere al caracteristicilor tehnice si disponibil la un pret foarte bun.

         Arata bine si ca design, un lucru esential in filosofia celor de la Lenovo care pun accent de fiecare data pe acest aspect prin modul in care va interactiona cu utilizatorul de rand. Tastatura are un set de taste bine definite, mari ca dimensiune perfect atat pentru gaming acolo unde este cazul dar si pentru munca de birou sau in cazul celor care il vor folosi intens la tehnoredactare. TouchPad-ul este responsive si ofera suport multitouch astfel ca iti va fi usor sa navighezi si sa faci diferite operatiuni in doar 2-3 miscari.

          Display LCD LED VibrantView avand o diagonala ce masoara 15.6 inchi. Display-ul suporta o rezolutie HD de 1366 x 768 pixeli avand o un unghi de vizibilitate foarte bun atat in exterior la lumina zilei. Calitatea sunetului este redata de difuzoarele stereo cu tehnologie Dolby Advance Audio

          Performantele hardware sunt asigurate de:

  • procesor Quad-Core AMD A6-6310;
  • 4 GB memorie RAM;
  • placa video integrata AMD Radeon R4 Graphics;
  • placa video dedicata AMD Radeon R5 M230;
  • HDD: 1 TB – 5400 rpm.
          Procesorul este unul de nivel mediu dar cu performante destul de bune fiind capabil sa ruleze unele dintre cele mai noi jocuri in conditii bune. Se descurca foarte bine si in multitasking si este fluent fiind o adevarata placere sa lucrezi zi de zi. Memoria RAM de 4 Gb va fi mai mult decat suficienta pentru o utilizare obisnuita (internet/filme si jocuri). Aceasta poate fi upgradata pana la 16 Gb. 
          Din punct de vedere grafic, acesta este dotat cu o placa video dedicata de la AMD de 2 Gb. Astfel veti putea rula pe laptop si jocuri care nu necesita performante grafice superioare. 
          Laptopul este echipat cu un acumulator cu 4 celule, acesta va oferi o autonomie de lucru ce va depasi cu usurinta pragul de 4 ore.
          Din punct de vedere al conectivitatii laptopul dispune de Wi-Fi, bluetooth, cititor card, doua porturi USB 2.0 si unul 3.0. 
 
Recomandare:
 
         Este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant cu placa video dedicata la un pret foarte bun:Vezi oferta pret
 
         Deasemenea zilele acestea il puteti gasi la un pret redus, acesta face parte dintr-o campanie de reduceri avand un discount destul de semnificativ: Vezi pret redus
 
         Garantia oferita este de 24 de luni iar transportul este gratuit in cazul comenzilor online de aici
 
Laptop Lenovo G50-45 cu procesor AMD Quad Core A8-6410 2.00GHz, 15.6", HD, 4GB, 1TB, DVD-RW, AMD Radeon R5 M330 2GB, Free DOS, Black