Televizor LED UTOK U22FHD1 pret si caracteristici de ordin tehnic

            Daca pana de curand cei de la UTOK erau cunoscuti doar pentru gama de telefoane mobile si tablete, iata ca de astazi acestia isi fac simtita prezenta si pe piata televizoarelor cu noul model UTOK U22FHD1.

            Televizor LED UTOK U22FHD1 este un dispozitiv de dimensiuni medii cu finisaje de buna calitate recomandat pentru bucatarie sau camerelor de dimensiuni mai mici cu un consum mic de energie atat in modul active cat si cel stand by de doar 36W. 

           Ecranul LED cu care acesta este dotat masoara in diagonala 56 de cm si suporta o rezolutie Full HD fiind pregatit sa ofere imagini la cea mai buna calitate. Imaginile sunt clare, fara distorsiuni cu un unghi de vizibilitate acceptabil. Sistemul audio integrat format din doua boxe stereo ofera un sunet de inalta calitate la un standard foarte bun. 

           Acesta sta bine si pe partea de conexiuni fiind dotat cu un port HDMI, o intrare USB 2.0, Scart si  intrare jack pentru casti televizorul putand fi conectat la dispozitive externe foarte usor.

           Este compatibil cu cel mai nou standard de emisie disponibil pe teritoriul din Romania datorita tunnerului digital DVB-T /T2/C capabil sa receptioneze o multitudine de canale in digital. 


Recomandare:


             Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor de dimensiuni mici capabil sa redea imagini la o calitate foarte buna disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret


             Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus


Televizor LED UTOK, 56 cm, U22FHD1, Full HD