Masina de spalat rufe Gorenje W8544NI pret si specificatii tehnice

         Goranje, o companie slovena producatoare de electrocasnice de inalta calitate prietenoase cu mediul inconjurator, aduce in Romania masina de spalat rufe Gorenje W8544NI  care iese in evidenta fata de celelate masini de spalat prin designul modern si dotarile tehnologice de ultima generatie. 
         Cel mai mult m-a impresionat la aceasta masina de spalat consumul mic de energie, practic e masina de spalat care consuma cel mai putina energie electrica de pe piata din Romania. Din punct de vedere energetic aceasta este incadrata in clasa de consum A++++
       Capacitatea maxima de incarcare rufe este de 8 Kg, un spatiu imens daca ai o familie mai numeroasa ceea ce iti va permite sa speli mai rar si mai mult. 
       Are un numar maxim de 1400 rotatii pe minut ce pot fi folosite impreuna cu cele 23 de programe ce pot fi setate cu ajutorul ecranului LCD prezent in partea superioara a acesteia.
        E poate cea mai buna masina de spalat ce o poti cumpara acum din magazinele online de unde si pretul un pic cam piperat (verifica pret actualizat) dar spun  ca merita daca iti doresti o investitie de viitor. 
       Zilele acestea o poti gasi chiar la promotie pretul ei fiind redus cu 600 lei in singurul magazin online care ofera totodata garantie de 5 ani iar transportul e gratuit: Verifica oferta.
 
                              Masina de spalat rufe Gorenje W8544N/I, 8 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Alb