Placa de indreptat parul Valera Swiss’X Brush & Shine 100.01/IS, pret avantajos si review tehnic

      Placa de indreptat parul Valera Swiss’X Brush & Shine 100.01/IS face parte din categoria Valera care este cel mai mare specialist elvetian si unul dintre liderii mondiali in domeniul ingrijirii si protejarii parului.

      Este o placa de par profesionala in adevaratul sens al cuvantului luand in considerarea functiile de care dispune pentru a va oferi look-ul perfect: 

  • Brush & Shine: are un dispozitiv detasabil pentru a va pieptana si indrepta in acelasi timp parul dumneavoastra.  In acest fel, prin efectuarea simultana a trei operatiuni (descurcarea parului, indreptare, pieptanare) pe de-o parte se economiseste timp, iar pe de alta parte rezultatele sunt net superioare placilor clasice.
  • Ionizare: Generatorii de ioni negativi VALERA produc milioane de ioni negativi care ajuta la hidratarea firului de par in timpul uscarii. 
  • Tourmaline (turmalinul)este un cristal, semipretios care are proprietatea de a genera natural ioni negativi. SWISS’X – Brush & Shine  este placata cu 5 straturi succesive de turmalina
  • Presare uniforma: Brush & Shine asigura o temperatura de lucru stabila de 230 grade Celsius
  • Par colorat pentru mai mult timp: actioneaza in trei moduri pentru protejarea parului vopsit, prevenind pierderea culorii si a aspectului matasos, mentinand totodata o hidratare optima a firului de par
  • RAPIDITATE: se incalzeste in numai 20 sec.
  • PROTECTIE: SWISS’X – Brush & Shine – dispune de un system de avertizare ca este in functiune si ca este incinsa. Se opreste automat dupa 60 min

      De acum nu mai este necesar sa asteptam racirea placii pentru a o depozita. THERMOCAPUL este un capac termoizolator, din silicon, care permite depozitarea placii, in conditii de siguranta, chiar imediat dupa utilizare.

Recomandare: 

      Placa de indreptat parul Valera Swiss’X Brush & Shine 100.01/IS este o placa profesionala si este disponibila la pret avantajos aici.

      Nu sta pe ganduri si profita zilele acestea de un discount semnificativ:Verifica pret redus

Placa de indreptat parul Valera Swiss'X Brush & Shine 100.01/IS, Accesoriu X'Brush, Ionizare, 230 grade, Display, 20 sec, 3 m, Negru/Alb