Perie cu aer cald Philips Essential Care Airstyler HP8661/00 pentru coafuri de invidiat

       Cu peria cu aer cald Philips Essential Care Airstyler HP8661/00 iti vei proteja parul mult mai bine deoarece nu va trebui sa il mai supui de fiecare data la doua operatiuni separate si iti vei putea coafa parul in timp ce il usuci.  Philips Essential Care Airstyler va permite sa creati stiluri naturale minunate, oferind in acelasi timp ingrijire maxima pentru parul dumneavoastra.

      Niciodata nu a fost mai usor sa obtii coafura perfecta de lunga durata rapid si fara efort. De acum totul este posibil cu acest aparat profesional care datorita acoperirii cu ceramica ofera parului mult visatul efect de netezire si stralucire.  

      Noi femeile uneori avem nevoie de schimbari, iar primul pas il poti face alegand o noua coafura, ceva diferit fata de cum i-ai obisnuit pe cei din jur pana in momentul acesta. Vei avea succes garantat si vei atrage priviri promitatoare inca de la prima afisare. 

       Perie cu aer cald Philips Essential Care Airstyler HP8661/00 are o putere maxima de 800 de W care este distribuita uniform in doua trepte de putere la 400 W si 800 W. Deasemenea in functie de tipul de par poti varia temperatura in cele doua trepte disponibile. 

       Viteza de rotatie este in ambele sensuri, comutarea facandu-se simplu prin actionarea unui comutator de pe manerul acesteia. In cazul in care se incalzeste foarte tare parul aceasta este dotata si cu functie aer rece, utila in special vara cand este foarte cald.

Recomandare: 

    Perie cu aer cald Philips Essential Care Airstyler HP8661/00 este un aparat profesional si este disponibil la pret avantajos aici

     Nu sta pe ganduri si profita zilele acestea de un discount semnificativ: Verifica pret redus

Perie cu aer cald Philips Essential Care Airstyler HP8661/00, 800 W, 3 accesorii, Negru