Perie rotativa Rowenta CF9220D0 pret si specificatii tehnice

      Peria rotativa Rowenta CF9220D0 este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant cu care sa iti pui in practica mai multe tipuri de coafuri in trend. Lasa-te in voia imaginatiei si experimenteaza cele mai cool coafuri si vei iesi astfel din anonimat.

      Noi femeile uneori avem nevoie de schimbari, iar primul pas il poti face alegand o noua coafura, ceva diferit fata de cum i-ai obisnuit pe cei din jur pana in momentul acesta. Vei avea succes garantat si vei atrage priviri promitatoare inca de la prima afisare. 

      Peria rotativa Rowenta CF9220D0 are o putere maxima de 1000 de W care este distribuita uniform in doua trepte de putere la 500 W si 1000 W. Deasemenea in functie de tipul de par poti varia temperatura in cele doua trepte disponibile. 

      Viteza de rotatie este in ambele sensuri, comutarea facandu-se simplu prin actionarea unui comutator de pe manerul acesteia. In cazul in care se incalzeste foarte tare parul aceasta este dotata si cu functie aer rece, utila in special vara cand este foarte cald.

      Printre dotari aceasta mai este prevazuta si cu: generator de ioni – pentru protectie antistatica, mai multe accesorii printre care o perie mare si una mica si doua carcase pentru depozitarea acestora. Peria rotativa poate fi folosita atat pe parul ud cat si pe cel uscat avand aceleasi rezultate remarcabile.

Recomandare: 

    Peria rotativa Rowenta CF9220D0 este un aparat profesional si este disponibil la pret avantajos aici

     Nu sta pe ganduri si profita zilele acestea de un discount semnificativ: Verifica pret redus

Perie rotativa Rowenta Brush Activ CF9220D0, 1000 W, 2 perii cu invelis ceramic, 2 Viteze, Alb/Roz