Perie rotativa BaByliss I-Pro AS530E: pune in practica cele mai cool coafuri

     Peria rotativa BaByliss I-Pro AS530E este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant cu care sa iti pui in practica mai multe tipuri de coafuri in trend. Lasa-te in voia imaginatiei si experimenteaza cele mai cool coafuri si vei iesi astfel din anonimat.

      Noi femeile uneori avem nevoie de schimbari, iar primul pas il poti face alegand o noua coafura, ceva diferit fata de cum i-ai obisnuit pe cei din jur pana in momentul acesta. Vei avea succes garantat si vei atrage priviri promitatoare inca de la prima afisare. 

      Peria rotativa BaByliss I-Pro AS530E are o putere maxima de 700 de W care este distribuita uniform in doua trepte de putere la 350 W si 700 W. Deasemenea in functie de tipul de par poti varia temperatura in cele doua trepte disponibile. 

       Viteza de rotatie este in ambele sensuri, comutarea facandu-se simplu prin actionarea unui comutator de pe manerul acesteia. In cazul in care se incalzeste foarte tare parul aceasta este dotata si cu functie aer rece, utila in special vara cand este foarte cald.

Recomandare: 

    Peria rotativa BaByliss I-Pro AS530E este un aparat profesional si este disponibil la pret avantajos aici

     Nu sta pe ganduri si profita zilele acestea de un discount semnificativ: Verifica pret redus

Perie rotativa BaByliss I-Pro AS530E, 700W, 2 Setari temperatura/viteza, Violet/Alb