Epilator Rowenta EP1030 pret si specificatii tehnice

    Epilator Rowenta EP1030 cu un design ergonomic de culoare alb/violet, are 24 de pensete pentru indepartarea eficienta, de lunga durata si delicata a parului sub 0.5 mm. In plus are un dispozitiv sub forma de capac premergator pentru a asigura masaj de inalta frecventa care stimuleaza pielea pentru o experienta mult mai confortabila.

    Sistemul de prindere a firului inovativ ii va permite acestuia sa indeparteze chiar si firele subtiri sau cele care nu au o maturitate destul de avansata fara a mai trebui sa insisti de 2-3 ori in acelasi loc.

     Acest pachet set mai include si o perie pentru curatarea epilatorului, asigurand igiena necesara si pastrarea pensetelor in cele mai bune conditii. Aparatul are 2 viteze si o borseta speciala pentru depozitare. Aparatul din punct de vedere energetic este alimentat cu tensiune de 220 V de la reteaua electrica. Actionarea aparatului se face intr-un mod foarte simplu printr-un singur buton. Epilatorul este un aparat ultra compact ocupand un spatiu foarte mic de doar 8 x 5.7 cm.

Recomandare:

      Epilator Rowenta EP1030 este un aparat profesional de epilat si este disponibil la pret avantajos aici.

      Nu sta pe ganduri si profita zilele acestea de un discount semnificativ: Verifica pret redus

Epilator Rowenta EP1030, 24 pensete, 2 viteze, alb/roz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>