Mini frigider Vision Chef VRM-841W pret si specificatii tehnice

       Mini frigider Vision Chef VRM-841W este unul dintre cele mai bune aparate frigorifice produse sub brand propriu de catre cei de la Vision in Romania. Este un frigider de dimensiuni mici fiind recomandat locuintelor in care spatiul nu este la discretie, beneficiari nu au inca o familie si gatesc destul de rar, consumand mai mult alimente proaspete si mai putin alimente congelate. Design-ul acestui frigider este unul foarte atragator iesind in evidenta prin culoarea alb si materialul din care este construit, ce ii confera senzatia de nou si eleganta potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale.
       Acesta este un frigider cu o singura usa, din clasa energetica A+ cu un volum net total de 81 litri din care 9 de litri ii revin congelatorului. Zona de refrigerare este impartita in doua sectoare de un singur raft din sticla astfel ca spatiul poate fi folosit in totalitate la adevarata sa valoare. Poti plasa recipiente grele, de pana la 15 kg, pe raft. Sistemul de iluminare al aparatului este dat de un LED aflat in zona de actionare termostat, in partea dreapta a frigiderului, sub zona de congelare.

        Frigiderul are de asemenea si un compartiment special pentru depozitarea fructelor si legumelor respectiv un suport pe usa in care puteti depozita bauturi racoritoare. Usa frigiderului cu maner orizontal integrat are deschidere spre dreapta. Pentru o functionalitate maxima aparatul a fost proiectat ca sa functioneze cu un singur compresor de capacitate mica. Sistemul de racire al aparatului atat a zonei de refrigerare cat si a zonei de congelare este static. Dezghetarea frigiderului se face manual periodic in functie de gradul de folosire si de umezeala din atmosfera.
        In zona de refrigerare datorita izolatiei termice bune temperatura se mentine in jurul valori de +5°C, iar in zona de congelare temperatura scade pana la – 6°C. Elementul de comanda al compresorului este dat de un termostat cu actionare mecanica aflat in interiorul aparatului. Puterea de congelare a aparatului este de 1 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. O alta caracteristica importanta a acestui frigider o reprezinta garnitura antibacteriana care ofera protectie impotriva bacteriilor pentru a mentine alimentele in cele mai buna conditii un timp indelungat. 

      Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-N de la +10°C in regim de iarna până la +32°C in regim de vara. 
Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43
       Vision Chef VRM-841W avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 5 ore fara ca alimentele sa se degradeze in congelator. Nivelul de zgomot este de 43 dB. Din punct de vedere energetic Vision Chef VRM-841W se remarca printr-un consumul energetic mic de 3o6 kWh/an facand parte din clasa de consum A+. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm) 933 x 463 x 470 si o greutate de 28,5 Kg.
Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un mini frigider performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

     Primesti garantie 3 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus

Frigider cu o usa Vision Chef VRM-841W, 81 l, Clasa A+

 

  Frigider cu o usa Vision Chef VRM-841W, 81 l, Clasa A+