Fier de calcat Tefal Ultimate Anti-Calc FV9640 pret si specificatii tehnice

    Cu noul fier de calcat Tefal Ultimate Anti-Calc FV9640 de culoare alb/violet fabricat in Franta chiar si cele mai dificile cute vor fi istorie datorita tehnologiilor de ultima generatie de la Tefal.

    Punctul forte al acestui fier de calcat il reprezinta talpa al carui design inovativ este conceputa sa ofere un flux de abur continuu abundent pentru a te ajuta sa indepartezi mai usor cutele dificile. Aceasta ofera o aderenta mult mai buna fata de alte dispozitive clasice ajutandu-te sa calci cu usurinta fara a insista asupra cutelor de mai multe ori. Talpa Gliss/Glide Protect este exclusiv acoperita cu un strat de Oxid de Paladiu cunoscut pentru proprietatile sale catalitice unde materialele organice (pete) sunt descompuse in gaz si abur. Din punct de vedere tehnologic talpa este dotata si cu sistem anti-calcar pentru a preveni depunerile de calcar precum si sistem anti-picurare ce impiedica evacuarea unei cantitati mai mari de apa ce ar putea pata tesatura. Colectorul anticalcar este detaşabil pentru a se putea curata periodic marind performanţa de durată a sistemului de generare a aburului. Aparatul ofera urmatoarele optiunii: Jetul de abur este variabil de până la 50 g de abur pe minut pentru a umezi şi înmuia ţesăturile, asigurând o călcare perfectă. Jetul de abur este puternic de până la 200 g de abur pe minut pentru netezirea cutelor foarte dificile. Abur vertical unde jetul de abur vertical, este ideal pentru ţesăturile delicate. Aparatul cu talpa Gliss/Glide Protect Autoclean asigură o alunecare de lungă durată şi distribuire excelentă a aburului. Aparatul are si funcţia de pulverizare automată a aburului ce ajustează automat aburul şi temperatura în funcţie de ţesătură. Sistemul antipicurare împiedică apa să curgă pe ţesătură. Aparatul are un rezervor cu capacitate de 350 ml de apă necesar pentru o sesiune de călcare fără întreruperi.

     Din punct de vedere energetic fier de calcat Tefal Ultimate Anti-Calc FV9640 dezvolta o putere totala de pana la 2600W cu alimentare de la reteaua de curent electric 220 V. Aparatul este dotat si cu 3 sisteme de siguranta pe partea electrica si termica.

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca iti doresti un fier de calcat performant usor de utilizat si disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Fier de calcat Tefal Ultimate Anti-Calc FV9640, Talpa Durilium, 2600 W, 0.32 l, 200 g/min, Alb/Violet