Banda alergare Hammer FlyRun 2.0, pret, pareri

      Devii mai puternic si mai sanatos din punct de vedere fizic daca urmezi in fiecare zi o rutina care sa includa cel putin cateva minute de miscare. In acest sens astazi vin cu recomandarea catre tine a unui aparat care nu ar trebui sa lipseasca din nicio casa, banda de alergare Hammer FlyRun 2.0. Nu connteaza daca esti incepator sau un sportiv de nivel avansat deoarece acest aparat fitness se adapteaza oricarei cerinte, oferind un exerctiu in conformitate cu experienta sportiva a fiecaruia. Banda poate fi reglata pe diferite nivele de rezistenta, poti modifica viteza de deplasare, la fel si unghiul de inclinatie manual. Nu te intereseaza nici greutatea atata timp cat nu depasesti cele 130 Kg, limita maxima avand o valoare destul de generoasa in comparatie cu alte modele. Alegerea acestui aparat fitness este o optiune pe care o promoveaza multi dintre cei care doresc sa isi imbunatateasca nivelul fitness general, sa piarda in greutate sau sa isi imbunatateasca performanta la alergare. Totodata este un mijloc perfect de antrenament ales si de sportivii care din motive de logistica nu pot ajunge usor sa se antreneze in sali de antrenament dedicate. Cu ajutorul unei astfel de benzi de alergare vei obtine rezultate foarte bune la antrenament daca nu te abati de la orele de exercitiu planificate iar satisfactia la final va fi una satisfacatoare.

Banda alergare Hammer FlyRun 2.0, motor 2 CP / 4.5 CP varf, viteza 0.8-20 km/h, inclinare manuala, greutate maxima utilizator 130 kg

    Banda alergare Hammer FlyRun 2.0 ofera o perspectiva moderna de antrenare, ce include nivele de pregatire variate, de la incepator la avansat. Fiecare exercitiu este monitorizat folosind un comuter de bord dotat cu tehnologie bluetooth ce permite conectarea rapida a dispozitivelor mobile de tip smartphone. Astfel asculti muzica prin intermediul boxelor centrale, monitorizezi parcursul exercitiilor si ai acces la datele personale inregistrate direct din telefon prin intermediul aplicatiei proprii. Bratele perpenticulare ce includ senzori de masurare puls ofera confort in utilizare, avand o forma ideala pentru proiectia naturala a mainilor in jurul corpului in timpul exercitiului. Ecranul central TFT este colorat, fiind un centru de interes bine de studiat la inceputul si finalul fiecarui exercitiu pentru a studia histograma rezultatelor. Usor de citit, acest display iti ofera toate informatiile de care ai nevoie din timpul antrenamentelor, precum si sugestii pentru antrenament eficient si sigur.

Banda alergare Hammer FlyRun 2.0, motor 2 CP / 4.5 CP varf, viteza 0.8-20 km/h, inclinare manuala, greutate maxima utilizator 130 kg

     Este un model pe care il poate folosi intreaga familie, beneficiaza de o multime de functionalitati de ultima generatie pentru a indeplini necesarul zilnic de miscare. Fiecare utilizator isi poate seta un profil propriu, fiind disponibile 4 astfel de profile pentru a sti in mod exact progresul fiecarui membru care foloseste banda de alergare. Antrenamentele variate pot fi personalizate folosind o gama diversificata de programe, 15 programe fitness, 3 programe de ritm cardiac, 4 programe individuale si 3 programe de utilizator. In total sunt 26 de programe care pot fi accesate de utilizatorii care urmaresc sa practice un antrenament adaptat nevoilor utilizatorilor de la un nivel de pregatire incepator pana la unul de avansat. La pornirea benzii de alergare vei fi intampinat de un mesaj de bun venit urmand ca apoi sa necesite sa confirmi profilul de utiizator pentru o identificare corecta. 

         Tot aici regasim mai multe butoane de control prin care poti ajusta viteza de deplasare a benzii de alergare, la fel si unghiul de inclinatie. Sistemul de masurare al ritmului cardiac va identifica bataile inimii care vor fi afisate si pe ecranul de comanda al benzii de alergare. Utilizatorul poate porni cu incredere antrenamentul, avand in fata sa un aparat fitness care isi ajusteaza modul de functionare in mod automat. Trecerea de la o viteza la alta de nivel superior se face in mod autmat prin accesarea tastelor rapide de pe ecranul consolei. Cu tastele rapide 3, 6, 9, 12 vei putea selecta mai rapid treptele de viteza fara a fi nevoie sa treci progresiv de la o treapta la alta. Principalele valori masurate care sunt afisate pe display-ul panoului de comanda includ detalii privind distanta parcursa, caloriile arse, pulsul si viteza la deplasare.

Banda alergare Hammer FlyRun 2.0

       

    Aparatul are un design compact aceasta putand fi pliata la finalul fiecarei sesiuni de exercitii pentru a ocupa un spatiu cat mai redus. Fie ca o vei folosi in apartament sau la casa, limita de spatiu nu va fi astfel o mare problema in conditiile in care pliata poate incapea cu usurinta si in spatiile de depozitare mai restranse. Banda de alergare se pliaza si depliaza foarte usor, avand implementat un mecanism facil ce face posibila strangerea acesteia imediata. In forma restransa, Hammer FlyRun 2.0 ocupa mai putin spatiu. Dupa ce ai terminat antrenamentul, zona de rulare se pliaza si se blocheaza in doi pasi simpli, pentru a nu ocupa spatiu inutil.

Banda alergare Hammer FlyRun 2.0, motor 2 CP / 4.5 CP varf, viteza 0.8-20 km/h, inclinare manuala, greutate maxima utilizator 130 kg

    Aparatul poate fi cu usurinta deplasat dintr-o locatie in alta locatie si datorita faptului ca tehnic are in dotare 4 roti rezistente. La acest model covorul se deplaseaza datorita fortei de tractiune a motorului electric de curent contiuu, cu o putere de 2.0 CP (4.5 CP – crestere punctuala). Acest motor imprima covorului de rulaj o viteza variabila de la 0,8 la 22 km/h, prin intermediul a 4 taste de selectare rapida viteza 3/6/9/12 Km/h de pe panoul de comanda. In plus acest model are si un variator de viteza pe panoul de comanda, cu ajutorul a doua butoane cu sageti ce regleaza viteza in pasi mici de 0,1/mph. Iar pentru un plus de confort aparatul are si un variator de viteza pe manerul de sprijin din dreapta ce regleaza viteza la fel cu 0,1/mph. Viteza maxima suportata de banda de alergare Hammer FlyRun 2.0 este de 20 KM/h. 

Banda alergare Hammer FlyRun 2.0

     Sistemul Drive System te ajuta sa ramai in ritm perfect, cu un motor de tractiune durabil si receptiv, care se recalibreaza cu fiecare pas facut pe banda, astfel incat sa nu simti niciodata intarzieri sau deplasari in avans. Sistemul de actionare Quiet Powerful funcționeaza, de asemenea, la turatii mai mici, menținand motorul mai rece pentru programe de antrenament de lunga durata. Alimentarea motorului Quiet Powerful si a computerului din dotare se face cu energie electrica luata din reteaua de 230 V si de minim 10 A. In pozitia de lucru acest model rezistent are un cadru tubular vopsit, rabatabil in pozitie verticala, echipat cu o pereche de manere de sprijin cu priza foarte buna pentru mana din neopren. Unghiul de inclinatie se seteaza in mod manual, inainte de inceperea fiecarui exercitiu, avand la dispozitie 3 trepte diferentiale. 

Banda alergare Hammer FlyRun 2.0

      Modul de folosire al aparatului nu tine cont de nivelul de pregatire, banda de alergare fitness Hammer FlyRun 2.0 fiind potrivita pentru incepatori, avansati sau chiar experti. Sistemele de reglare proprii permit modificarea gradului de intensitate, astfel incat experienta sa fie una atractiva si cat se poate de personalizata nivelului tau de pregatire. Computerul de bord afiseaza o multime de detalii importante legate de antrenament, ajugand la o eficienta foarte buna. Astfel vei sti cu exactitate cate calorii ai ars, ce distanta ai parcurs si care este viteza cu care te deplaseazi. De asemenea, poti sa calculeze pulsul si chiar grasimile arse de utilizator. Cheia centrala din jurul panoului de comanda actioneaza sistemul de franare de urgenta care intervine atunci cand aparatul da semne ca nu functioneaza corespunzator. Deasemenea in cazul in care obosesti si te departezi de centrul suprafetei de rulare, aparatul identifica faptul ca nu mai rezisti la efort si incetineste viteza de rulare. 

    Ghidonul ce se pozitioneaza frontal este captusit cu manoane din cauciuc, antiaderente, ce ascunde la interior senzori de monotorizare a pulsului pentru detectarea ritmului cardiac. Toate datele citite sunt transmise apoi la coputerul central, pentru a primi indicatii cu privire la programul de lucru pe care trebuie sa il urmezi. Tot aici vei avea la dispozitie si un suport pentru sticla apa sau dispozitivele mobile utilizate, tableta sau smartphone. Treptele de inclinatie sunt setate manual, fiind disponibile 3 nivele diferite de inclinare pentru crestere in dificultate a exercitiului. Banda de alergare dispune de un suport central pentru pozitionarea tabletei, in cazul in care folosesti in acelasi timp si alte instrumente de monitorizare fitness si doresti sa le ai la indemana.

      Sistemul de amortizare soc in 6 puncte va permite sa o folosesti chiar si fara pantofi sport adecvati, acesta absorbind mare parte din socul produs atunci cand canalizezi cea mai mare parte a greutatii corpului in pasii executati. Sarcina maxima suportata de acest model atinge maxim 130 Kg. Sistemul I-shock implementat la nivelul solului elimina aerul la nivelul solului atunci cand forta greutatii apasa pe suptafata de lucru, astfel incat in timpul unui exercitiu de lunga durata sa nu pui presiune pe genunchi. Cureaua de alergare antiderapanta si supersoft asigura o alergare sigura si o amortizare eficienta care amortizeaza usor fiecare faza a alergarii. 

       Legat de portabilitate și de greutate, trebuie pus accentul si pe siguranta. Majoritatea benzilor de alergat sunt gandite si pentru cei mai în varsta, pentru cei care se recupereaza dupa accidente sau pentru cei care au un grad ridicat de obezitate si de acceea trebuie luat in seama si prezenta unui astfel de sistem de siguranta. Acesta opreste automat functionarea benzii de alergat in cazul unei probleme tehnice, pentru a se evita astfel riscul de accidentare. 

Banda alergare Hammer FlyRun 2.0

       Suprafata de alergare (covorul rulant) masoara in dimensiuni 130 x 42 cm, oferind o zona sigura pentru executarea in conditii bune a exercitiilor. Dupa fiecare sesiune de exercitii banda de alergare se poate plia, astfel incat in timpul depozitarii sa nu ocupe un spatiu foarte mare. In plus pentru a fi mutata cu usurita dintr-o camera in alta aceasta este prevazuta si cu roti de deplasare. Dupa fiecare utilizare, banda se pliaza, astfel ocupand un spatiu redus in locuinta proprie. 

Banda de alergare este conceputa pentru utilizare la nivel ocazional, sedinte de 25-30 minute, de 2-3 ori pe saptamana. Fiecare sedinta trebuie sa inceapa cu o incalzire de 3-5 minute (pentru initiere este recomandat un timp de incalzire mai mare). 

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o viata sanatoasa alaturi de un dispozitiv modern si performant disponibil la un pret foarte bun: Vezi oferta 

     Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret, aceasta avand un discount semnificativ: Vezi pret actualizat 

Banda alergare Hammer FlyRun 2.0