Review: De’Longhi La Specialista Arte EC9155.YE 0132126057

        Zilele trecute am vazut cum acest aparat de la De’longhi ofera mai multe avantaje persoanelor care vor sa experimenteze un mod liber de preparare al cafelelor. Tot din aceeasi familie, espressorul manual De’Longhi La Specialista Arte EC9155.YE 0132126057 este asemanator ca functionalitate, dar in plus de atat ofera si acest avantaj al designului inedit de galben pai. Daca iti doresti ca viitorul aparat de preparat cafea sa sparga bariera de a fi banal, sunt sigur ca De’Longhi La Specialista Arte EC9155.YE 0132126057 poate fi o alegere pe care nu o vei regreta. Daca unora li se poate parea un pic excentric, De’Longhi La Specialista Arte EC9155.YE 0132126057 va fi pata de culoare de care are nevoie orice bucatarie. Un design indraznet as spune care va fi imediat remarcat de cei din jur si apreciat la adevarata sa valoare. 

Espressor manual De'Longhi La Specialista Arte EC9155.YE 0132126057, 1,5l, 15 bar, 1300w, galben

 

De ce sa cumperi espressorul De’Longhi La Specialista Arte EC9155.YE 0132126057 ?

    In primul rand ca are o culoare simpatica, este manual, deci iti poti organiza bauturie si personaliza asa cum iti doresti. Fiecare proces de preparare al cafelei poate fi personalizat, de la tarie cafea, grad de macinare si cantitate spuma de lapte. Prin ajustarea variabilelor precum măcinarea, cantitatea de cafea, presiunea și timpul de extracție, poți personaliza cafeaua exact după preferințele tale. Aceasta este o opțiune atractivă pentru cei care apreciază gusturile unice ale cafelei. Prepararea cafelei cu acest espressor manual poate fi o experiență artistică și plăcută. Este o modalitate de a te implica activ în procesul de preparare și de a experimenta cu diferite tehnici pentru a obține cea mai bună cafea. Sistemul de comanda este mai simplu de utilizat, intuitiv pentru toata lumea, inclusiv persoane in varsta. Utilizarea mai a mai putine piese electronice duce cu sine si avantajul de a avea un aparat mai fiabil si mai usor de intretinut. Datorită lipsei componentelor electronice, acest espressor manual nu consumă energie electrică în timpul procesului de preparare. Acest lucru poate fi considerat un avantaj din perspectiva durabilității și a consumului de energie.

De’Longhi La Specialista Arte EC9155.YE 0132126057 bauturi preparate

     Calitatea unui expressor se poate masura si prin numarul variat de bauturi pe care le prepara dar si posibilitatile de personalizare a acestora. Un espressor automat iti ofera o marja de custumizare destul de limitata, acest espressor fiind indicat pentru a fi folosit de acei pasionati de cafea care vor sa prepare bautura dorita dupa preferinta. Espresso este bautura cea mai comandata atunci cand te simti obosit, deoarece contine o doza ridicata de cafea, menita sa iti dea un boost de energie imediat dupa ce savurezi prima ceasca de cafea. O alta bautura care se inscrie pe lista optiunilor pe care le poti comanda din meniul acestui aparat este Americano. Americano este o opțiune populară pentru cei care doresc o cafea mai slabă sau doresc să se bucure de experiența espresso-ului într-o formă diluată. Această băutură oferă mai mult lichid decât un espresso clasic și poate fi adaptată în funcție de preferințele individuale ale fiecărui băutor de cafea. Sa nu uitam ca aceste doua bauturi pe care le livreaza espressorul manual De’Longhi La Specialista Arte EC9155.YE 0132126057 pot fi asezonate cu laptele care creeaza un strat de spuma densa la suprafata. 

Espressor manual De'Longhi La Specialista Arte EC9155.YE 0132126057, 1,5l, 15 bar, 1300w, galben

Alte caracteristici cheie pe care le ofera acest espressor manual:

Duza cu distributie duala ce permite aimentarea simultana a doua cafele pentru tine si jumatatea ta cea buna. 

Rasnita metalica integrata care are 8 setari concepute special pentru a se potrivi tuturor varietatilor de boabe de cafea.

Control activ al temperaturii: Fiecare tip de cafea are nevoie de o temperatura dedicata pentru a extrage cele mai bune arome iar extractia perfecta are nevoie de o temperatura de infuzie stabila. Tehnologia “Active Temperature Control” mentine stabila temperatura apei pe tot parcursul procesului de preparare a cafelei, pentru a garanta o extractie optima si un rezultat ideal in ceasca. Sortimentele de boabe de cafea, precum si gradul de prajire necesita o setare de temperatura specifica pentru cea mai buna extractie. De exemplu, o temperatura mai scazuta este adesea preferata pentru boabele de cafea Robusta si mai putin pentru boabele de cafea Arabica. 

Sistem thermoblock incorporat, utilizat pentru a încălzi apa rapid și eficient la temperatura de preparare a espressoului. Sistemul Thermoblock constă dintr-o serie de blocuri metalice mici care sunt conectate la un circuit de apă. Când espressorul este pornit, circuitul de apă este încălzit, iar apa din blocurile metalice este încălzită instantaneu. Acest lucru face ca sistemele Thermoblock să fie foarte rapide și eficiente în încălzirea apei, ceea ce este important pentru prepararea espressoului de înaltă calitate.

De’Longhi La Specialista Arte EC9155.YE 0132126057 cu o putere de 1300 W, ofera un nivel de eficienta sporit la pregatirea cafelei dorite intr-un timp cat mai scurt. In general espressoarele de putere +1300 W sunt cele pe care specialistii le recomanda pentru a fi utilizate pentru o familie mai numeroasa sau in spatii ce doresc a servi cafea pentru clienti. Maneta actioneaza mecanic dozarea bauturii in cestile de cafea pana la incarcarea acestora. Presiunea aparatului de cafea de 15 bari reprezinta forta cu care apa este impinsa prin cafeaua macinata pentru a extrage aroma specifica bauturii servite. 

Espressor manual De'Longhi La Specialista Arte EC9155.YE 0132126057, 1,5l, 15 bar, 1300w, galben

Sistem de decalcifiere permite utilizatorilor sai sa ofere o protectie in timp a aparatului pentru a elimina posibilele incercari de depunere piatra. Cum stim ca apa nu este intotdeauna de cea mai buna calitate, e de stiut si urmarit acest proces si curatat aparatul atunci cand situatia o cere. Decalcifierea espressorului trebuie efectuată la intervale regulate, în funcție de calitatea apei utilizată. În general, se recomandă decalcifierea espressorului o dată la 2-3 luni, dacă apa utilizată este moale, și o dată la 1-2 luni, dacă apa utilizată este dură.

De unde cumpar espressorul De’Longhi La Specialista Arte EC9155.YE 0132126057 ?

Cel mai ieftin model il gasesti aici: Vezi oferta 

 Uneori sunt aplicate reduceri suplimentare, asa ca in perioadele de reduceri poate avea un pret si mai bun de atat: Vezi pret actualizat 

De'Longhi La Specialista Arte EC9155.YE 0132126057