Set 4 scaune tip taburet Kring Twist, pret, specificatii design

      Cele 4 scaune tip taburet Kring Twist sunt alegerea perfecta daca doresti sa nu aglomerezi si mai mult spatiul util de acasa. In acelasi timp, ofera solutia perfecta pentru cei care au nevoie de un set de scaune pe care le pot gestiona cu usurinta in spatii de locuit mai putin generoase in mp. La poti muta rapid la stanga sau la dreapta, iar odata ce ai terminat treaba cu ele sau musafirii au parasit incinta, acestea pot fi stranse rapid unul peste altul pentru a fi mai compacte. Scaunele arata chiar mai bine in realitate, materialele sunt unele rezistente si atent finisate, astfel incat sa poata fi integrate cu usurinta pe langa celelalte obiecte de mobilier din locuinta ta. Acestea sostesc sub forma dezasablate, dar cu un minim de efort pe poti pune in picioare rapid. Sunt doar cateva suruburi care trebuiesc puse cap la cap, pentru a lua forma de prezentare. Acestea reprezinta o solutie salvatoare atunci cand vin pe acasa la tine oaspeti neasteptati. Dupa folosire, pot fi stranse rapid, ca apoi sa fie depozitate intr-un spatiu adecvat.

Set 4 scaune tip taburet Kring Twist, lemn curbat, diametru 32 cm, stivuibile, Maro

    Partea buna a acestor scaune se refera la designul propriu ce iti permite sa le depozitezi in forma restransa, toate la un loc, ocupand un spatiu foarte mic. Poti impacheta scaunele rapid pentru a fi luate cu usurinta in porbagaj in cazul unei eventuale iesiri din oras, la padure sau la curte. Acesta scaune tip taburet Kring Twist sunt practice, potrivindu-se perfect cu diverse activitati.

    Kring Twist imbina cu succes design-ul, ergonomia si functionalitatea, datorita liniilor simple si culorilor neutre fiind astfel o alegere excelenta de design si functionalitate. Acestea sunt perfect proiectate pentru a va oferi un confort maxim avand o constructie solida de metal.

Recomandare:

         Scaunele tip taburet Kring Twist sunt exact ceea ce imi trebuia, modele confortabile care sa ofere un confort deplin in locuinta ta: Verifica oferta pret

        Il poti achizitiona zilele acesta avand o reducere destul de consistenta, acesta fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri, oferta pe care o consider un best buy: Verifica pret redus

Set 4 scaune tip taburet Kring Twist, lemn curbat, diametru 32 cm, stivuibile, Maro

Lasă un comentariu