Aparat vaslit Hammer Watereffect 3D, pret, pareri (review)

     Sportul pentru competitie necesita un aparat de antrenament adecvat care sa ofere exercitii complexe, pe grade de dificultate cat mai variate. Daca practici un sport si doresti sa iti ridici nivelul fizic pentru a fi mereu in forma, aparatul de vaslit Hammer Watereffect 3D este alegerea perfecta. Acest aparat poate fi utilizat acasa sau la sala de sport pentru ca este usor de utilizat si permite lucrarea grupelor de muschi inferioare si superioare. Are o constructie rezistenta din otel si aluminiu avand un sistem de distributie pe lant. Doua picioruse sunt fixe iar alte doua puncte de sprijin sunt reprezentata de doua roti mobile pentru deplasarea aparatului in incinta. Are 6 puncte fixe de sprijin pe podea, nu se misca in timpul exercitiilor, lucru care iti da o oarecare siguranta atunci cand incerci sa executi exercitiile fizice cat mai corect. Sunetul vibrant al apei simuleaza conditiile asemanatoare unui vaslit intr-o barca pneumatica, relaxant si in acelasi timp revigorant pentru a depasi din nou barierele impuse de la un exercitiu la altul. Acest aparat sportiv de generatie 2023 permite efectuarea a 6 variante de miscare in diferite pozitii de prindere atunci cand te antrenezi cu aceasta masina de vaslit. Astfel rutina ta zilnica poate sa difere de la o zi la alta incat sa nu simti ca intervine monotonia. 

Mit der Kraft des Wassers

    Dupa fiecare antrenament aparatul poate fi pliat pentru a putea fi depozitat mai usor si sa ocupe un spatiu mai mic. Acest aparat premium de vaslit combina efectiv un antranament ce implica toate grupele de muschi. Pentru a elimina redundanta aparatul de vaslit Hammer Watereffect 3D utilizeaza tehnologii inovatoare prin alimentare care simuleaza rezistenta la apa, astfel incat antrenamentul sa fie unul cat mai realist. Bratele outrigger 3D ofera o rezistenta realista a apei si o utilizare flexibila a greutatilor cardio pentru o senzatie de miscare ca pe apa. Datorita sinei de aluminiu extra-lunga de 105 cm, chiar si persoanele mai inalte de 2 m pot folosi in mod eficient intreaga gama de miscari. Cu ajutorul tehnologiei integrate de rezistenta, utilizatorul poate masura cantitatea posibila de calorii arse cu fiecare nivel de rezistenta, ceea ce este perfect pentru exercitiile de scadere in greutate. 

Aparat vaslit Hammer Watereffect 3D, rezistenta apa, 6 variatii vaslire

   Computerul de bord dotat cu un display LCD te va informa cu privire la progresele pe care le-a trecut in timp cu date concrete despre calorii, distanta parcursa, distanta totala si calculator. Aparatul beneficiaza de un suport fix pentru telefon sau tableta, pentru a avea la indemana gadget-urile preferate. Hammer Watereffect 3D ofera o ergonomie conceputa inteligent pentru un antrenament usor. Ergonomia perfecta a utilajului, cu ergo-ghidonuri special create, garanteaza o pozitie confortabila si corecta si reduce la minimum efortul incheieturilor. Pentru un antrenament usor si cea mai buna pozitie, echipamentul vine cu un sistem de rola fara frecare. Rulmentii cu bile de precizie de inalta calitate asigura o finisare completa. Hammer Watereffect 3D poate fi stocat vertical fara a fi separat. Rotile de transport permit o miscare usoara. Structura cadrului este din otel durabil, cu detalii din lemn pentru un design placut, se potriveste cu orice spatiu de locuit modern.

Aparat vaslit Hammer Watereffect 3D, rezistenta apa, 6 variatii vaslire

    Acest aparat este recomandat atat in cazul incepatorilor, cei care au mai practicat sportul intr-o sala de fitness sau cei care practica sportul de performanta. Nu este un aparat care sa fie folosit in cazuri medicale, este recomandat si pentru mentinerea unei siluete definite, daca doresti sa mentii un tonus fresh al corpului simuland mecanica din sportul de canotaj foarte bine. Miscarea bratelor prin rularea exercitiilor specifice vaslitului pun la lucru intreaga gama de muschi din zona bratelor, a trunchiului si picioarelor, utilizatorul avand parte de o experienta completa, care acum poate fi urmata acasa. Programele de lucru pot fi ajustate astfel incat sa ofere un nivel de rezistenta variat, astfe incat in timp evoluand din punct de vedere fizic, sa fi supus unor noi provocari. In cazul in care doresti sa treci la un nou nivel, poti seta si nivelul rezistentei, aparatul dispunand de 15 trepte de anduranta ce pot fi selectare mecanic. Pentru antrenare, ai la dispozitie un numar de 20 de programe predefinite care pot stimula cel mai bine necesarul de efort pe care sa il aloci atunci cand rezistenta impusa de forta apei. Pentru a sustine exercitiile te poti folosi de aplicatiile compatibile Kinomap, Fitshow care vor putea simula trasee virtuale pe care sa le urmaresti impreuna cu alti sportivi. Astfel vei creste nivelul de motivatie si vei uita cle putin pe moment de greutatile exercitiului intreprins. La accesarea functiei de camera iti vei putea crea un avatar personalizat pentru a putea face miscari sincrone cu cele ale personajului virtual afisat de aplicatiile sportive virtuale. Astfel iei parte la o experienta cu totul unica, in care personajul principal esti chiar tu. 

Entertainment

     WaterEffect 3D a fost proiectat cu un rezervor de 17 litri pentru a oferi un echilibru optim intre compactitate si rezistenta. Pentru o experienta de vaslit suprema, accentul a fost pus pe cel mai bun volum posibil si pe un stimul de antrenament optim! Atunci cand efectuezi procedeul de vaslire, impactul efortului va fi unic, deoarece vei resimti din plin forta si greutatea apei din acest mini bazin pe care va trebui sa o invingi pentru a te deplasa mai departe. Efectul este unul unic, deoarece daca ai mai participat la concursuri de vaslit, sunt sigur ca vei recunoaste acel efect pe care il imprima apa. Rezervorul de apa de inalta calitate, fabricat din policarbonat robust, ofera sunetul linistitor al apei. Daca doresti un antrenament la care sa depui un efort mai mare, poti ajusta nivelul de umplere a rezervorului in 6 trepte intermediare. 

 

Wassertank

 

       Ergonomia perfecta a utilajului, cu ergo-ghidonuri special create, garanteaza o pozitie confortabila si corecta si reduce la minimum efortul incheieturilor. Pentru un antrenament usor si cea mai buna pozitie, echipamentul vine cu un sistem de rola fara frecare. Rulmentii cu bile de precizie de inalta calitate asigura o finisare completa  Pedalele sunt prevazute cu o suprafata antiderapanta care fac ca piciorul sa ramana fix pe toata perioada exercitiului. Datorita distantei mici si ergonomice de numai 4 cm dintre placile de alergare, picioarele dvs. se afla intr-o pozitie perfecta de antrenament: usor pentru articulatii si eficient. Aceasta distanta mica intre picioare este o caracteristica de calitate a aparatelor de vaslit de inalta calitate si asigura miscari deosebit de usoare pentru articulatii.

Professionelles Design

 

     Sarcina maxima utilizator suportata de acesta este de 150 Kg. Deasemenea in caz de apar probleme de sanatate si nu mai poti opri mecanismul in siguranta, acesta beneficiaza de oprire de urgenta cu sistem de franare electronic. Toate elementele tapitate sunt realizate din burete durabil si tapiterie din piele ecologica. Vei observa primele rezultate inca din prima saptamana de lucru, te vei simti din nou puternic iar increderea in fortele proprii va fi din nou aceiasi ca din tinerete. Aparatul dispune de toate optiunile necesare la care poate sa adere un sportiv actual sau in devenire pe care ar dori sa le abordeze pentru o experienta de antrenament completa. Este un aparat modern, care te va ajuta sa invingi si sa treci peste noi bariere sportive indeplinind scopul final de a deveni mai puternic si a castiga mai multa forta in timp. 

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui aparat de fitness performant care sa iti puna la lucru majoritatea grupelor de muschi, totul la un pret excelent: Verifica oferta pret

         Deasemenea zilele acestea beneficiaza de o reducere suplimentara pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

Aparat vaslit Hammer Watereffect 3D, rezistenta apa, 6 variatii vaslire