Review: Televizor JVC LED 32VH2100S, 81 cm, performante tehnice

   Alegerea unui televizor de calitate implica liste de oferte, comparatii de produse, dar cand vine vorba de modele de buget, pretul are cel mai important rol. JVC 32VH2100S este un televizor excelent daca doresti sa mizezi pe simplitate, pretul si calitatea imaginilor fiind singurele motive care sa te faca sa il cumperi. Ecranul se incadreaza in dimensiunea ideala de 81 cm, nici prea mare dar nici mic, suporta rezolutii HD cu 1366 x 768 pixeli fiind un model mai mult decat accesibil daca prinzi reducerile estivale. Pentru un dormitor sau un living este o optiune interesanta, calitatea imaginilor transmise si modul de operare intuitiv, fara functii avansate ascunse fiind premise pe care sa le iei in calcul. Telecomanda proprie permite comanda acestuia de la distanta, intr-o arie de semnal de pana la 6-7 metri. Imi place ca este minimalista, de dimensiuni relativ mici si intuitiva in privinta functiilor de comanda. Setup-ul propriu de receptie canala si reglare sunet imagine este suportat si in limba romana, pentru ca tu sa intuiesti astfel mult mai usor optiunile ideale

Televizor JVC LED 32VH2100S, 81 cm, HD, Clasa F

     Este un model usor de utilizat, nu are interfata Smart, un televizor accesibil cu diagonala redusa, excelent pentru o camera de apartament, bucatarie. Faptul ca are o dimensiune redusa, il face pe acesta sa poata fi utilizat si ca monitor aditional, pentru laptop sau unitate PC, experienta in gameplay fiind una excelenta. Sistemul de prindere din spate dar si greutatea sa aproape insignifianta il face pe acesta sa fie usor de montat si pe un suport TV de perete care va oferi avantajul unui unghi de vizualizare mult mai larg. Cele doua picioruse asezate in mod simetric ii ofera acestuia stabilitate excelenta indiferent de suprafata.

    JVC LED 32VH2100S este un televizor ultra slim cu ecran HD ce suporta rezolutii de pana la 1366 x 768 pixeli cu o luminozitate ecran de 220 cd/mp si un timp de raspuns de 6.5 ms. Imaginile sunt vii, colorate bine saturate (contrast 3000:1), trecerea de la un cadru la altul fiind insesizabil avand caracteristici demne de un televizor mult mai scump. Unghiul de vizibilitate (178 grade) este foarte bun chiar si in conditii de luminozitate mare. Fluxul continuu al imaginilor va fi influentat si de aspectul timpului de raspuns, 6.5 ms, fiind o valoare destul de buna in conditiile in care doresti sa ai parte de imagini care sa se succeada rapid, si sa nu iei in calcul astfel pierdere de informatie. In functie de evenimentul transmis, poti opta pentru modul de vizualizare predefinite de producator, cinema/movie/music/sport care umbla si la reglajul audio propriu pentru o experienta cat mai concludenta. Poti seta mai multe moduri de redare imagine printre care: Mod natural, mod utilizator, mod dinamic, cinema si gaming.

      Accesul la functiile de baza dar si schimbarea posturilor se face cu ajutorul telecomenzii din dotare, care beneficiaza de o arie de semnal de pana la 7-8 metri. Meniul usor configurabil este disponibil si in limba romana. Televizorul poseda tunner DVB-T/C, compatibil cu normele de transmisie europene, o garantie in plus ca nu vei avea probleme in receptionarea tuturor posturilor tv. Pe partea audio televizorul incorporeaza un sistem audio stereo format din doua difuzoare de 2 x 3 W care ofera un sunet clar fara distorsiuni de cea mai buna calitate. In privinta intensitatii, sunetul nu este chiar atat de tare, dar acest lucru se poate rezolva prin conectarea televizorului la un soundbar sau home cinema dedicat. Totusi, turat la maxim, la volum ridicat, nu apar distorsiuni importante. Tehnologiile audio Dolby Digital Plus si egalizatorul in 5 benzi ajuta la sintetizarea sunetului astfel incat rezultatul sa fie unul cel dorit, in care calitatea primeaza. 

      Televizorul JVC LED 32VH2100S este deasemenea dotat cu un player media incorporat care poate reda continut multimedia: muzica, filme si poze. Pe partea de conexiuni acesta este dotat cu 2 porturi HDMI, slot CI+, o intrare USB 2.0, jack de 3.5. Slotul CI+ este si el prezent. Consumul nominal in timpul functionarii sale este de doar 32 W. Slotul CI+ este si el prezent. Acest slot este unul foarte important, prin intermediul sau ai posibilitatea sa elimini o buna parte din cabluri. Porturile de conectare se regasesc in zona laterala a acestuia. Televizorul JVC inregistreaza un consum de energie raportat la 1000 de ore de 32 kWh, ceea ce il incadreaza in clasa energetica F.

Televizor JVC LED 32VH2100S, 81 cm, HD, Clasa F

      Astfel, nu mai ai nevoie de decodorul clasic folosit de distribuitorii de televiziune deoarece acest slot CI+ face toata treaba. Din momentul in care scoti aparatul din cutie si pana il montezi nu vor trece mai mult de 20 de minute. Instalarea este foarte rapida si o poate realiza oricine. Masoara in dimensiuni 795 x 530 x 128 (cu stand) si are o greutate aproximativa de 4 Kg. Il poti aseza si la inaltime folosind un suport de perete ce respecta standardul VESA 75 x 75. Consider ca este o alegere potrivita pentru un buget mediu, un televizor care nu emite pretentii exagerate dar nici nu dezamageste mai ales la capitolul imagine.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant dotat cu tehnologii de ultima generatie la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

       Profita zilele acestea de reducerea semnificativa de pret si achizitioneaza-ti televizorul dorit la un super pret: Verifica pret redus

Televizor JVC LED 32VH2100S, 81 cm, HD, Clasa F

Un comentariu la „Review: Televizor JVC LED 32VH2100S, 81 cm, performante tehnice<span class='yasr-stars-title-average'><div class='yasr-stars-title yasr-rater-stars' id='yasr-overall-rating-rater-c462247f14655' data-rating='4.8' data-rater-starsize='16'> </div></span>”

  1. Buna ziua. Rog un amanunt in privinta telecomenzii (nu reusesc sa gasesc o imagine), unde sunt pozitionate butoanele numerice: sus/jos/central? Multumesc. Cristi N.

Comentariile sunt închise.