Review: Decoratiuni Unghii Christmas Spirit LUXORISE 01

      Sarbatoarea Craciunului este aproape, astfel ca ne gandim cum am putea intampina cel mai bine perioada cadourilor iar unghiile cu modele specifice de sarbatori poate fi o alegere inspirata in aceasta perioada. Pana sa fie nevoie sa te inspiri din optiunile pe care le ofera internetul care abunda in aceasta perioada, iti recomand sa studiezi cu atentie optiunea de imagine pe care o ofera acest set de la LUXORISE 01, special creata pentru Craciun. Setul include mai multe decoratiuni care se pot aplica unghiilor, pentru a le integra cel mai bine in specificul sarbatorilor. Structura lor le face usor de utilizat atat cu lac de unghii, cat si cu gel UV, oja semipermanenta si acryl. Le aplici simplu in ordinea dorita pe un strat color care inca nu e complet uscat, intaresti stratul si finalizezi cu top coat pentru rezistenta. Cutiuta poate fi reutilizata pentru depozitarea altor produse de nail art.

     Mai multe decoratiuni inseamna o sansa in plus la modele dintre cele mai variate, culori diferite ce ne vor aduce in plus o stare de bine pe care sa o experimentam in perioada sarbatorilor de iarna. Pur si simplu aplici materialul pe unghie in format normal, apoi la final, prinzi modelul decoratiunii pe care o doresti sa o experimentezi. Acestea ofera un efect de wow, ce vor atrage cu siguranta atentia supra lor a auditoriului. Accesoriile pentru unghii sunt gandite special pentru decorarea unghiilor si se adauga pentru a obtine un aspect vibrant si diferit. Fie ca alegi stelutele, bradutul sau vascul, modelele prezente in acest set vor face deliciul celor din jurul tau. Sunt in spiritul Craciunului si a sarbatorilor de iarna, asa ca te invit sa le incerci de indata. Lasa loc imaginatiei si construieste cele mai frumoase modele cu setul Strasuri Unghii Christmas Spirit LUXORISE 01.

Pretul este de asemenea o variabila care ne atrage, este accesibil, si pe langa asta ai incluse numeroase modele din care sa experimentezi: Vezi oferta

Nu uita ca acum au si o reducere interesanta, pret pe care te invit sa profiti: Vezi pret actualizat