Review: Set 12 Geluri UV Colorate Nude Temptation Collection, SensoPRO Milano

      Culorile sunt o ispita care pana la urma atrage pe toata lumea mai ales cand ne referim la alegerea gelurilor colorate pentru aplicare UV. Avand pana la 12 nuante diferite, setul de aplicare geluri Colorate Nude Temptation Collection, SensoPRO Milano este o alegere perfecta daca iti doresti nuante cat mai diferite sub aspectul cromaticii. Unghiile tale vor arata impecabil si cel mai important vor fi remarcate imediat de cei din jur. Te vei simti in centrul atentie cu ajutorul culorilor radiante incluse in acest set de 12 geluri UV. Colectia in sine este una ce se adreseaza evenimentelor, pentru serile de iesit in oras, sau evenimente mai importante cum ar fi o nunta, un botez, o serata, etc. Cateva monstre de imagine cu aceste nuante dedicate conceptului de gramorous din setul geluri UV colorate Royal Collection, SensoPRO Milano pot fi descoperite in clipul urmator:

   Gelul UV Colorate Nude Temptation Collection, SensoPRO Milano este un gel colorat profesional, creat special pentru manichiura cu unghii false. Setul cuprinde 12 cutii cu gel colorat a cate 5 ml fiecare. Nuantele variaza, trecand prin tot palmaresul de culori si se intaresc la lampa in circa 2 minute. Gelul UV Colorate Nude Temptation Collection, SensoPRO Milano are o textura cu o vascozitate ridicata, care permite realizarea liniilor fine atat pe unghiile tehnice, cat si pe cele naturale. Acesta se aplica cu ajutorul unui betisor de portocal, a punctatorului sau chiar a degetelor, prin amestecarea in prealabil a produsului. 

    Fiind o suma nu foarte mare, cei drept setul este destul de accesibil, daca e sa comparam cu alte branduri mai vocale, transportul nu a fost gratuit. Daca cumperi totusi 2 set-uri prinzi si transportul gratuit si poate de ce nu, poti incerca si alte nuante ale gelului UV Colorate Nude Temptation Collection, SensoPRO Milano: Vezi promotie actualizata

   Bineinteles ca cei de la SensoPRO ofera la promotie si kit-uri complete care sa te ajute sa parcurgi de la 0 o manichiura folosind lampile UV din dotare, Un pic mai scumpe dar merita investitia, mai ales daca ai de gand sa folosesti abilitatile practice pe care le-ai dobandit sa faci si ceva bani pe viitor organizand un mic salon profesionist chiar la tine acasa. In plus la comenzile ce de peste 199 lei, primesti si un cadou surpriza inclus in coletul comandat. Experienta cu acest magazin online, pentru unghii a fost una placuta, odata initiata comanda, coletul a fost livrat a doua zi, prin curier rapid.

                          Vezi ce cadou supriza ti-am pregatit: AICI

Lasă un comentariu