Vitrina Kring Vida, design simplu pentru o functionalitate complexa

        In zona de living vitrenele sunt adesea folosite pentru a completa spatiul oricarei locuinte, acestea fiind foarte apreciate datorita designului afisat dar si ca parte functionala a locuintei. Un astfel de model pe care il poti lua in considerare pentru a mobila locuinta este ci Kring Vida, o vitrina frumoasa, avand un design de culoare alb lucios ce ofera senzatia de mai mult spatiu si zona aerisita. Vitrina de living Kring este prevazuta cu partitii multiple care ofera o aranjare armonioasa a elementelor. Unele elemente depozitate la interior vor fi dispuse la vedere, cele din dreptul geamului in timp ce majoritatea lucrurilor vor sta ascunse in spatele unor rafturi inchise, fara a fi vizibile la exterior, cum ar fi lucrurile mai personale. In strategia de a completa decorul locuintei noastre, trebuie sa luam in calcul spatiul de care dispunem, sa masuram dimensiunile corpului de mobilier pe care dorim sa il adaugam in spatiul de locuinta dar si de nuantele de culoare care alcatuiesc intreg decorul. Indiferent de locul in care vrei sa o asezi, aceasta vitrina moderna Kring Vida ii va conferi incaperii un design elegant si autentic. 

Vitrina Kring Vida, 141x175x40 cm, culoare alb lucios / gri beton

      Spatiul in care primesti musafirii sau te relaxezi alaturi de o carte sau un vin la ceas de seara merita toata atentia ta in materie de design. In living o vitrina are rol decorativ dar si functional, fiind de regula o piesa importanta de mobilier pentru a atrage toate privirile celor care intra in camera, mai ales daca are un design inedit. Sunt recomandate pastrarea aceleasi tonalitati de culoare, atunci cand asezam o vitrina alaturi de un alt mobilier. Vitrina Kring Vida de culoare alb lucios/ gri beton, masoara in dimensiuni urmatoarele valori: 141 x 175 x 40 cm. Poti pastra la interiorul acesteia carti, reviste, filme si jocuri, la fel si seturi de pahare care pot fi folosite la diverse ocazii atunci cand primesti acasa invitatii.Vitrina dispune de spatii de depozitare inchise cat si deschise. Faptul ca are si usi care se inchid va asigura ca toate obiectele sunt protejate de depuneri de praf. Spatiul oferit va ajuta la organizarea echipamentului dumneavoastra si va face utilizarea acestuia mult mai usoara si mult mai practica. Exteriorul este usor de intretinut si curatat in timp folosind substante de curatat suprafete specifice, textura fiind una lucioasa.

 

Vitrina Kring Vida, 141x175x40 cm, culoare alb lucios / gri beton

      Vitrina Kring Vida va contura o atmosfera de relaxare, buna-dispozitie si confort. Are un design simplu ce ofera mai multa functionalitate si se poate integra mai usor cu celelalte piese de mobilier din locuinta ta. Constructia acesteia inplica ca material PAL melaminat avand un finisal de lac cu luciu inalt. Comanda acesteia se livreaza demontat, ambalat in cutii de carton. Pentru asamblare, kit-ul de comanda cuprinde schita montaj, feronerie, certificat garantie si conformitate.

Recomandare:

      Recomand aceasta vitrina celor care isi doresc un produs de calitate, aspectuos, disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

      Profita de reducerile in curs de saptamana aceasta si achizitioneaza vitrina Kring Vida la un pret mult mai mic: Verifica pret redus

Vitrina Kring Vida, 141x175x40 cm, culoare alb lucios / gri beton