Biblioteca Kring Bath, perfecta pentru cartile tale (review)

      Pasionat de carti, cumparand de fiecare data titlurile preferate, vezi cum acestea incep sa se stranga, iar spatiile de care dispuneai pana acum incep sa devine din ce in ce mai neincapatoare. Din acest moment e cazul sa te gandesti la o biblioteca noua sau un spatiu pentru depozitare pentru acestea nou, iar un exemplu foarte bun in acest sens este Kring Bath. Mai multe rafturi suprapuse, intr-un decor geometric aproape perfect, iti va oferi accesul rapid la titlurile depozitate acolo. Astfel nu va mai trebui de acum incolo sa renunti la cartile tale preferate, le poti depozita intr-un spatiu sigur, ordonat si usor accesibil pentru toata lumea. Ai la dispozitie 10 rafturi pe care le poti utiliza asa cum doresti, pentru a depozita carti sau alte obiecte de birou pe care doresti sa le pastrezi ordonat. Biblioteca Kring Bath de culoare sonoma alb, poate fi integrata usor alaturi de alte piese de de mobilier, promovand un spatiu deschis si aerisit. 

Biblioteca Kring Bath, 75x180x25 cm, culoare sonoma / alb

    Marele avantaj al acestui corp de biblioteca este pretul foarte accesibil. Este o biblioteca usoara din pal laminat, foarte placuta la design. Cartile tale preferate vor sta la sigur, fiind destul de incapatoare, iar daca e sa luam o marja de 5-7 carti pe care le putem depozita pe fiecare raft, asta inseamna ca o medie de 50-70 de carti in functie de grosime isi pot gasi locul sigur pe rafturile acesteia. Biblioteca Kring Bath se pozitioneaza de regula in dreptul peretelui, dar poate fi considerata si o solutie pentru camerele circulare deoarece nu ocupa mult in dimensiuni. Un simplu obiect de mobilier care se poate dovedi de mare ajutor daca iti doresti mai multe spatii pentru a depozita lucrurile care conteaza pentru tine. 

      Biblioteca Kring Bath va contura o atmosfera de relaxare, buna-dispozitie si confort. Are un design simplu ce ofera mai multa functionalitate si se poate integra mai usor cu celelalte piese de mobilier din locuinta ta. Constructia acesteia inplica ca material PAL melaminat avand un finisal de lac cu luciu inalt. Comanda acesteia se livreaza demontat, ambalat in cutii de carton. Pentru asamblare, kit-ul de comanda cuprinde schita montaj, feronerie, certificat garantie si conformitate.

Recomandare:

      Recomand aceasta biblioteca celor care isi doresc un produs de calitate, aspectuos, disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

      Profita de reducerile in curs de saptamana aceasta si achizitioneaza biblioteca Kring Bath la un pret mult mai mic: Verifica pret redus

Biblioteca Kring Bath, 75x180x25 cm, culoare sonoma / alb