Pat Kring Luan, un loc de vis cu multiple spatii de depozitare (review)

        Kring Luan este un pat excelent pe care il putem da exemplu ca fiind o alegere inspirata pentru cei care sunt obsedati de ordine si disciplina, deoarece acesta poseda o multime de spatii pentru depozitate, ceea ce il face unic prin forma si design. Dupa o zi de munca anevoioasa, ideea ca acasa te asteapta un pat mare si confortabil asa cum este Cotta Cecile, pare una idilica ce devine realitate odata cu achizitia acestuia. Tablia inalta asociata acestuia, are menirea de a oferi un confort sporit atunci cand alegi sa citesti seara una din cartile tale preferate, la lumina lampii de veghe. Patul beneficiaza la baza sa de multiple spatii pentru depozitare sub forma de sertare pe care le poti accesa usor de pe latul si lungimea sa. La interior poti pastra acele lucruri care intra in componenta lenjeriei de pat, perne, plapumi, pijamale si multe alte lucruri personale pe care doresti sa nu le afisezi la exterior. Patul este complet de culoare alb, promovand ideea de spatiu, luminozitate. 

Pat Kring Luan, 164x90x204 cm (160x200cm ), sertare , culoare alb

    Patul cu sertare multiple Kring Luan este recomandarea noastra, deoarece ofera un spatiu de dormit comod, modern si extrem de practic. Are in componenta linii bine definite, iar nuanta de alb impusa de materialul PAL contureaza stilul simplist pentru un design minimalist intr-o camera de vis. Acest pat dublu are dimensiunile de Lungime: 204,1 cm, Latime: 163,8 cm, Inaltime capatai: 90 cm, pentru care vei utiliza o saltea de 160 x 200 cm. Cadrul patului este pozitionat la o inaltime de 31 cm, fata de podea. Constructia patului implica materiale de calitate, acesta fiind proiectat si realizat chiar la noi in tara, fiind un produs autohton. La interior benefiiciezi de 7 spatii pentru depozitare foarte utile pe care le poti descoperi mai usor din figura urmatoare:

Pat Kring Luan, 164x90x204 cm (160x200cm ), sertare , culoare alb

      Kring Luan este un pat excelent ce completeaza elementele de design ale camerei alese, un model compact, rezistent, care iti va fi prietenul cel mai bun in zilele in care cauti sa te relaxezi sau sa prinzi un somn bun dupa o zi istovitoare la munca. Spatiile de la interior sunt multe si foarte bine partitionate astfel incat sa le gestionezi mult mai usor. Sertarele sunt prevazute cu manere pe usor, sistemul de inchidere-deschidere fiind pe sina. 

Pat Kring Luan, 164x90x204 cm (160x200cm ), sertare , culoare alb

       Structura de rezistenta a acestuia ofera siguranta deplina utilizatorului, are o structura interna din rame din lemn peste care este pozitionata zona de saltea. Materialul de constructie este format din conglomerate din lemn cu cant din ABS. Comanda acestuia se livreaza demontat, ambalat in cutii de carton. Pentru asamblare, kit-ul de comanda cuprinde schita montaj, feronerie, certificat garantie si conformitate.  In plus la comanda acestuia, primesti bonus un set de lenjerie de pat, pentru a-l pregati cum se cuvine. Daca cumperi si salteaua, poti spune ca acesta este gata imediat ce il primesti. Patul arata senzational iar calitatea materialelor este la superlativ!

Recomandare:

      Recomand aceast pat tuturor celor care isi doresc un produs de calitate, aspectuos, disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

      Profita de reducerile in curs de saptamana aceasta si achizitioneaza patul tapitat Cotta Cecile la un pret mult mai mic: Verifica pret redus

Pat Kring Luan, 164x90x204 cm (160x200cm ), sertare , culoare alb

Lasă un comentariu