Dormitor Kring Mercur, pret, specificatii design (review)

  Un set de dormitor este o alegere excelenta deoarece te ajuta sa economisesti bani, avand incluse toate piesele in acelasi colet, nefiind nevoie sa platesti de mai multe ori un curier, toate produsele fiind livrate in acelasi timp. Deasemenea acest lucru ofera un echilibru si o potrivire perfecta a tuturor pieselor, astfel ca timpul necesar analizei de compatibilitate poate fi taiat de pe lista. Toate piesele au aceleasi culori si un stil identic, astfel ca vei scapa de mai multe cautari fara rost in cazul in care ai fi nevoit sa cumperi aceste piese separat. Kring Mercur este un astfel de dormitor ideal ce include toate piesele esentiale, incepand de la pat, dulap si alte doua noptiere, toate in culoarea stejar san remo/ alb. Mai multe optiuni pentru depozitare a lucrurilor va insemna mai putine batai de cap in gasirea spatiilor optime pentru pastrare a elementelor de vestimentatie, inclusiv lenjerie pentru pat. Comodele care se aseaza de o parte si de alta a patului vor oferi spatii la indemana unde poti pastra acele lucruri pe care le folosesti mai desi si ai nevoie sa le ai la indemana aproape de pat. 

Dormitor Kring Mercur, pat 160x200 cm, 2 noptiere, dulap, culoare stejar san remo / alb

      Kring Mercur este setul de mobilier pentru dormitor excelent daca doresti sa bifezi aceste cerinte, oferind un spatiu de dormit generos impreuna cu un sifonier mare si incapator pentru a depozita recuzita vestimentara de zi cu zi. Avand in vedere ca in aceeasi camera va fi un pat si un dulap in acelasi timp, distanța dintre pat și dulap e bine să fie de 80 cm (pentru acces la dulap, care de regulă are 50 cm lățime pentru ușile sale). Corpul dulapului si fatadele sunt realizate dintr-un material gros de 16 mm, dimensiunile principale ale dulapului sunt: latime 215 cm, inaltime 210 cm, adancime 62 cm. Dulapul este dotat cu rafturi si bare de haine iar sistemul de inchidere al usilor este pe sine, prin glisare.

Dormitor Kring Mercur, pat 160x200 cm, 2 noptiere, dulap, culoare stejar san remo / alb

       Setul Kring Mercur ofera un pat excelent pentru dormit, compact, rezistent, care iti va fi prietenul cel mai bun in zilele in care cauti sa te relaxezi sau sa prinzi un somn bun dupa o zi istovitoare la munca. Modelul de fata, in culoarea stejar san remo /alb se potriveste perfect cu acele camere ce se doresc a fi luminoase.

Dormitor Kring Mercur, pat 160x200 cm, 2 noptiere, dulap, culoare stejar san remo / alb

      Patul vine dotat si cu o tablie de inaltime 62 cm deoarece designul acestuia este menit sa asigure cel mai bun confort utilizatorului. Structura de rezistenta a acestuia ofera siguranta deplina utilizatorului, are o structura interna din rame din lemn peste care este pozitionata zona de saltea. Materialul de constructie este PAL melaminat cu cant din ABS. Salteaua din imagine este doar cu titlu de prezentare, acesta fiind achizitionata separat. Patul accepta o saltea de dimensiuni standard 160 x 200 cm. 

    Sifonierul dispune de doua spatii distincte de depozitare foarte bine partitionate unde poti avea spatiul perfect pentru a depozita hainele preferate. Zona cea mai mare este dedicata pentru pozitionarea hainelor pe umerase, avand la interior o bara metalica de sustinere pe toata lungimea sa. Spatiul cel de dimensiune mai mica, este compus din mai multe rafturi de sus pana jos. Cele doua noptiere care se pot aseza in jurul patului ofera spatii de depozitare avantajoase unde poti plasa lucrurile de importanta pentru tine, accesibile din pat. Fiecare comoda include cate doua rafturi, care pot reprezenta spatii utile pentru depozitarea lucrurilor tale, la indemana.

Dormitor Kring Mercur, pat 160x200 cm, 2 noptiere, dulap, culoare stejar san remo / alb

     Sunt multumita de alegerea facuta, dormitorul acum arata extraordinar cu noua mobila, aspectul general fiind unul modern si functional, avand acces rapid la toate lucrurile necesare unei familii obisnuite. A fost excelent ca au fost numerotate coletele deoarece astfel e mult mai usor de urmarit pas cu pas instructiunile de montat ca apoi sa imbinam piesa cu piesa pentru a rezulta acest set. Este o alegere exelenta daca doresti sa mobilezi dormitorul la un buget mai accesibil, dar acesr lucru sa nu se reflecte in calitatea pieselor alese.

Recomandare:

     Consider ca este o solutie perfecta daca vrei sa iti redecorezi dormitorul fiind o structura de mobilier impresionanta. Mobilierul degajat nu va sufoca încăperea si va ajuta la crearea unei senzaţii de spaţiu liber: Verifica oferta pret

    Daca reusesti sa il achizitionezi si cu reducerea de pret care este prevazut acum in magazinele online consider ca este un best buyVerifica pret redus

Dormitor Kring Mercur, pat 160x200 cm, 2 noptiere, dulap, culoare stejar san remo / alb