Living Mallorca, mobilier cu iluminare LED, pret pareri

     Mobilierul pentru living Mallorca este o alegere perfecta daca doresti sa conturezi un spatiu confortabil pentru zona de living care sa includa zone de depozitare foarte bine partitionate cu un aspect modern. Livingul beneficiaza de expunerea cea mai mare din locuinta, deoarece aici este locul unde aducem invitatii sau petrecem weekend-ul impreuna cu familia, departe de grijile cotidiene. Astfel ca pentru acest loc ne dorim un spatiu aerisit, dar suficient de bine gandit astfel incat sa existe si acele locuri de depozitare unde dorim sa ascundem lucrurile personale, incat sa ne fie usor acccesibile in caz de nevoie. Mobilierul pentru living Mallorca este un exeplu perfect prin care putem atribui locuintei noastra partea de functionalitate de care are nevoie, pastrand in acelasi timp o nota de design aparte. Sistemul cu LED-uri integrate este element de design care va fi de efect mai ales pe timp de noapte cand le poti aprinde pentru a crea o atomesfera aparte in locuinta. Functia de iluminare a benzii LED poate fi oprita daca aceasta deranjeaza mai ales pe timpul somnului.

Living Mallorca, 290x189x48 cm, 4 piese, iluminare LED, Stejar Salbatic/Alb

  Ansamblul este format din: 

  • Vitrina asezata 90 x 37 x 132 cm, jumatate cu o usa, iar cealalta jumatate 3 rafturi expuse.
  • Vitrina suspendata 90 x 37 x 102 cm, cu 1 usa si doua polite din PAL si 1 usa cu 2 polite din sticla. Include lumina LED.
  • Comoda TV 200 x 48 x 42 cm, cu 2 sertare pe sina si 1 sertar cu usa rabatabila.
  • Polita 151 x 20 x 15 cm.

 

     Spatiul restrans poate reprezenta o provocare pentru ca trebuie sa tinem cont atat de functionalitate cat si de estetica, iar o mobila de dimensiuni reduse, cu linii simple si compartimentata cat mai eficient, ne va ajuta sa echilibram cele doua aspecte. Mallorca a fost alegerea perfecta, un mobilier destul de compact, avand o constructie uniforma din materiale de calitate, bine finisate, si cel mai importanat, cu un design aparte vizibil mai ales noaptea, atunci cand avem posibilitatea sa aprindem sistemul de iluminare LED. 

Caracteristici:

– Fronturi din MDF, lucioase;
– Corpuri din PAL, Stejar Salbatic/alb;
– Rafturi din sticla cu rezistenta marita;
– Luminile sunt incluse in pret;

    Mallorca este un mobilier cu forme discrete ce dispune si de un loc de pozitionare adaptat pentru zona de televizor. In plus setul de mobilier Mallorca dispune de un corp lateral pozitionat la sol, care prezinta zone de depozitare la vedere si cele ascunse in spatele unei usi din PAL alb, pe mai multe nivele. In partea dreapta se regaseste un corp sustendat, care la fel are o jumatate expiusa, inclusa in sticla translarenta prin care se va vedea luminile LED iar cealalta jumatate inchisa, ascunsa la vedere. Exista si o comoda Tv care este extinsa pe toata suprafata mobilierului, destul de mare incat sa incapa chiar si televizoare cu diagonale mai mari. Aceasta comoda beneficiaza de spatii foarte bine partitionate la fel si sertare pentru partitionarea inteligenta a lucrurilor care conteaza pentru tine in aceasta incapere. Deasupra televizorului se poate monta un raft suspendat, unde poti organiza o minca biblioteca cu cateva carti pe care le iubesti. Zonele de depozitare din imediata apropiere iti vor asigura confort si functionalitate, astfel incat livingul tau sa fie unul incapator in care sa ai totul la indemana si sa te simti ca acasa. Livingul Mallorca cu lumini are o baza materiala din PAL/alb/Stejar lucios. 

      Mobilierul ideal pentru un living de apartament este cel compact si multifunctional, cu spatii inteligente de depozitare, care nu ocupa foarte mult spatiu. De aceea, este recomandat sa eviti mobila masiva si grea si sa te orientezi spre astfel de piese de mobilier cum este si Kolibri, usoare, dar de calitate superioara, care vor oferi spatiului un aspect aerisit si ordonat. Gandeste in avans designul living-ului tau, inclusiv directia si modul in care se vor deschide usile dulapurilor, astfel incat sa salvezi cat mai mult spatiu. In zona superioara utilizatorul beneficiaza de avantajele unui corp suspendat care cuprinde o multime de spatii de depozitare. Geamul dintre nivele din zona cea mai mare ofera avantajul vizual de a observa produsele pe care le depozitezi la interior. Rafturile sunt trainice, rezistenta la sarcini de pana la 25 Kg. Pentru curatarea structurilor lemnoase se recomanda utilizarea unei lavete sau a unui prosop de hartie usor umed.

    Sunt multumita de alegerea facuta, sufrageria acum arata extraordinar cu noua mobila, aspectul general fiind unul modern si functional, avand acces rapid la toate lucrurile necesare unei familii obisnuite. Spatiile sunt special prevazute astfel incat sa ai in vedere pozitionarea diverselor obiecte mai mari sau mai mic, inclusiv sa ai la indemana o mini biblioteca care sa cuprinda titlurile cartilor preferate. Acesta este livrat prin curier rapid, fiind incluse mai multe colete pentru toate piesele componente. 

Recomandare:

    Consider ca este o solutie perfecta daca vrei sa iti redecorezi sufrageria fiind o structura de mobilier impresionanta. Mobilierul degajat nu va sufoca încăperea si va ajuta la crearea unei senzaţii de spaţiu liber: Verifica oferta pret

    Daca reusesti sa il achizitionezi si cu reducerea de pret care este prevazut acum in magazinele online consider ca este un best buy: Verifica pret redus

Living Mallorca, 290x189x48 cm, 4 piese, iluminare LED, Stejar Salbatic/Alb