Cuptor incorporabil Beko BBIE13301XFP, pret, pareri

        Ambitia de a gatit mai gustos si mai eficient ne aduce in punctul in care ne dorim un cuptor incorporabil in locul clasicului aragaz. Din noua gama de aparate de gatit incorporabile, Beko BBIE13301XFP este unul din remarcatele noastre deoarece este accesibil ca pret si prezinta avantaje din punct de vedere al grilei de programe. Cu Beko BBIE13301XFP gatim uosr si cu spor datorita interfetei prietenoase ce ne permite sa selectam cu ajutorul potentiometrului de selectie stanga programul de gatit ales, iar cel din dreapta temperatura de gatit. Optiunile de comanda speciale din zona centrala beneficiaza de o actionare simpla prin atingere, optiune de drept care era disponibila in general pe alte modele mai scumpe. La fel si constructia primeste imbunatatiri de imagine, avand la baza acum si alte materiale derivate din procesul de reciclare, Beko fiind de acum mai interesat de protejarea planetei si bunul mers al lucrurilor pentru un mediu mai curat si mai sanatos. Astfel, tehnologia RecycledNet permite folosidea a unei cantitati de 71 de tone de deseuri care sunt utilizate in constructia noilor cuptoare Belo, ce ajuta la reducerea plasticului din natura si diminuam poluarea ecosistemului marin. Culoarea negru preponderent al materialelor ii dau un aspect elegant cuptorului, putand fi astfel integrat mult mai usor de alte aparate intr-un decor simplu si modern pe care sa il regasesti la bucatarie. 

Cuptor incorporabil Beko BBIE13301XFP, Electric, 71 l, Grill, Timer, Autocuratare pirolitica, AEROperfect, RecycledNet, SteamShine Cleaning, Clasa A, Negru

De ce un aparat incorporabil? 

    Beneficiind de caracteristica de incorporare, noul cuptor Beko BBIE13301XFP poate fi montat la interiorul unui mobilier sub blat, daca acesta suporta incorporarea aparatelor electrocasnice specifice. Nu este o operatiunea simpla astfe ca daca doresti sa instalezi cuptorul Beko in spatiul de mobilier la interior, iti recomand sa apelezi la un specialist. Pe langa dimensiunile standard are cuptorului, care in cazul de fata masoara 59,5 cm inaltime, 59,4 cm latime si 56,7 cm adancime, trebuie sa iei in calcul si o erata pentru a avea suficient loc pentru a manevra cuptorul in spatiul dedocat mobilierului. Un astfel de montaj cel mai bine poate fi executat de un specialist care a mai trecut prin astfel de probleme avand un nivel de experienta mai vast. Fiind un aparat incorporabil, acest lucru aduce si avantaje, mai ales atunci cand vine vorba de a pastra mai mult spatiu util in locuinta ta.

Cuptor incorporabil Beko BBIE13301XFP, tehnologii

    Cuptorul incorporabil Beko BBIE13301XFP ofera o sursa de inspiratie generoasa in cazul in care doresti sa experimentezi mai multe retete ce necesita un timp de preparare exact, la fel si temperatura setata la valori ridicate sau precise. Detine o interfata de control intuitiva, in partea dreapta fiind distribuite optiunile de programe iar in stanga selectorul de temperatura. Pe centru regasim un display care vine sa confirme programul ales, temperatura de la interior si durata de program aleasa. Optiunile suplimentare din dreptul display-ului pot fi apelate de catre utilizator prin simpla atingere (touch-screen). Modelul de fata dispune de un design modern ce include atat sticla cat si materiale inox, ceea ce face procesul de curatare dupa utilizare a fi unul foarte facil. Doar cu o laveta usor inmuiata in apa si ceva material de curatare, poti face acest cuptor sa arate ca in prima zi implicand efort minim din partea ta. La interior aici totul se complica dar nu din punct de vedere al interventiei tale, deoarece acest proces este unul automatizat. Printr-o simpla apasare de buton, este actionat sistemul de curatare pirolitic care indeparteaza cu succes orice urma de murdarie de la interior. Curatarea pirolitica este foarte eficienta, ea presupunand temperaturi mult mai mari decat in cazul curatarii catalitice. Astfel, un cuptor prevazut cu acest tip de curatare are o functie speciala ce trebuie selectata. Cuptorul se va incinge pana la o temperatura de 500 de grade Celsius, nivel la care orice particula organica din cuptor se carbonizeaza si se transforma in cenusa. Fie ca este vorba de stropi de ulei sau de grasime, de sos sau orice alte resturi alimentare, toate sunt distruse in timpul acestui proces, cenusa rezultata putand fi curatata cu usurinta cu o laveta umeda.

    Sistemul propriu de distributie a aerului „Aero Perfect” pregateste alimentele cu precizie, oferind un algoritm nou de distribuire a caldurii in interiorul cuptorului, pentru a reduce la minimum fluctuatiile de temperatura. AeroPerfect asigura astfel un proces de gatire omogena prin distribuirea uniforma a aerului cald, datorita noului design al sistemului de ventilatie, al fluxului de aer cald crescut in interiorul cuptorului si al grill-ului cu suprafata si putere marita. Ideea la baza consta in existenta unui ventilator care functioneaza in regim tiraj fortat ce distribuie aerul cald de la interior, uniform in tott volumul cuptorului. Beko BBIE13301XFP este un cuptor incorporabil voluminos ce dispune de o capacitate de pana la 71 de litri. 

Cuptor incorporabil Beko BBIE13301XFP, sistem ventilatie

     Acest model are şi un sistem de ventilaţie, distribuie căldura uniform, producand o coacere rapida şi uniforma. Astfel, alimentele nu se ard şi nu se prind de vas, deoarece căldura vine din toate direcţiile, fiind dispersata de ventilator. Usa cuptorului de culoare neagra este alcatuita din 2 straturii de sticla ce asigura o buna izolare termica, in plus un ventilator ascuns asigura o racire tangentiala a carcasei cuptorului si prin intermediul unor fante si a geamului de la usa cuptorului. Uşa cuptorului demontabila este prevăzută pe interior cu o suprafaţă din sticlă perfect netedă, fără şuruburi sau nituri. Această soluţie înseamnă siguranţă sporită în utilizare şi curăţare mai uşoară. Uşa mai este prevăzută si cu balamale mici şi mai stabile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea şi aspectul estetic al cuptorului. Balamalele usilor au un profil neted si in acelasi timp sunt rezistente si durabile. Datorita soliditatii balamalelor, usa poate sustine o incarcare de pana la 34,9 kilograme, cu peste 20% mai mult fata de cuptoarele standard. Prin urmare, tavile incarcate pot fi sprijinite cu toata greutatea pe usa, fara grija.

Cuptor incorporabil Beko BBIE13301XFP, Electric, 71 l, Grill, Timer, Autocuratare pirolitica, AEROperfect, RecycledNet, SteamShine Cleaning, Clasa A, Negru

    Beko detine tehnologia de inchidere amortizata a usii Soft Closing, cu acest sistem de inchidere in bucatarie va fi mai multa liniste. Mecanismul special al usii evita orice zgomot puternic de fiecare data cand usa este inchisa. Alte caracteristici care trebuie mentionate sunt urmatoarele: usa din inox cu sistem de curatare usor, cu acoperire Nano Coating si cu aspect reflexiv. Usa interioara a cuptorului isi va pastra aspectul stralucitor initial, cu eforturi minime de intretinere. Functia speciala Child Lock se poate activa pentru a preveni modificarea programului selectat in prealabil. In acest mod accesarea sistemului de control al cuptorului pe durata gatirii este suspendata.

      Deasemenea cu ajutorul tehnologiei AeroPerfect este creata o distributie perfecta a aerului la interior prin devansarea curentilor de aer cald pe fiecare nivel in parte. AeroPerfect asigura astfel un proces de gatire omogena prin distribuirea uniforma a aerului cald, datorita noului design al sistemului de ventilatie, al fluxului de aer cald crescut in interiorul cuptorului si al grill-ului cu suprafata si putere marita. Oriunde vei alege sa gatesti, poti fi sigur ca alimentele vor fi patrunse bine, din toate zonele, astfel incat gatitul carnii sa fie un proces in care sa fie pregatita in mod egal, de o parte si de alta. Cuptorul beneficiaza de o distributie sus-jos a caldurii, incalzirea fiind variata si implica atat incalzire superioara cat si inferioara. La terminarea oricarui program de gatit, cuptorul se va opri in mod automat avertizand astfel sonor, acest proces.

     Cuptorul are in dotare si un rand de suporturi telescopice pentru tavi. Fiind realizate din oţel cromat, suporturile laterale telescopice demontabile asigură stabilitatea tăvilor de copt şi facilitează glisarea la introducerea şi scoaterea acestora din cuptor. Suporturile pot fi scoase şi spălate în maşina de spălat vase. Este o optiune interesanta mai ales daca vei dori sa gatesti mai multe alimente in acelasi timp, pe fiecare nivel in parte, temperatura fiind una constanta in tot interiorul sau. Daca doresti sa rumenesti friptura la final, poti apela la functia incalzire superioara ce acorda pentru o perioada de timp limitata, o putere de coacere mai mare din zona superioara. 

  Interiorul este generos, oferind spatii bine delimitate pe mai multe nivele. Astfel daca doresti ca carnea sa fie patrunsa mai bine vei porni functia de cocere inferioara si vei pozitiona alimentul gatit pe ultima treapta de jos a rafturilor interioare. Daca doresti ca alimentele gatite sa aiba o crusta crocanta, si sa fie fragede la interior vei folosi aceeasi functie cu alimentele pozitionate pe raftul de sus.

Cuptor incorporabil Beko BBIE13301XFP, Electric, 71 l, Grill, Timer, Autocuratare pirolitica, AEROperfect, RecycledNet, SteamShine Cleaning, Clasa A, Negru

Cuptor incorporabil Beko BBIE13301XFP, programe de gatit

     Aparatul are 9 programe dedicate ce vor contribui la realizarea a diferitelor feluri de mancare fara a pierde gustul si calitătile utile ale produselor. Pe langa acestea avem la dispozitie si o functie speciala pentru a putea pregati o mare varietate de produse chiar si a unor produse congelate fara a mai astepta dezghetarea. Low Grill cu ventilare – pregateste alimente folosind optiunea de grill interior, fiind nevoie de interventia ta doar atunci cand trebuie sa intorci preparatele de pe o parte pe cealalta. Gatire conventionala – Aceasta functie asigura o distributie uniforma a caldurii in interiorul cuptorului, grabind astfel procesul de gatire si curatare automata interior. Aerul cald este distribuit in mod general uniform si accelerat, astfel incat gatirea sa fie una uniforma pe toata suprafata alimentelor. Aceasta functie este posibila din punct de vedere tehnologic deoarece constructiv aparatul are o rezistenta suplimentara ascunsa de forma circulara care este amplasata in jurul ventilatorului din cuptor. Mancarea odata ce este gata, poate fi mentinuta la o temperatura de calda utilizand optiunea de comanda „Mentine cald”. In modul de gatit ECO, aparatul de gatit va functiona ecologic cu un consum redus de energie, asta daca dorim sa gatim alimente patrunse mai usor pentru a pastra fregezimea si gustul propriu natural. Interiorul este unul iluminat cu un bec halogen, ce face posibila mai usor urmarirea progresului gatirii alimentelor in timpul alocat gatirii.

Cuptor incorporabil Beko BBIE13301XFP, Electric, 71 l, Grill, Timer, Autocuratare pirolitica, AEROperfect, RecycledNet, SteamShine Cleaning, Clasa A, Negru

    Cu ajutorul celor 3 forme de incalzire, cu rezistenta de coacere de sus, de jos si inelara toate alimentele vor fi mai bine facute, atat in interior, cat si la exterior. Functionarea elementului de incalzire inferior static asigura un regim de coacere uniform de jos pana sus. In functie de cat de bine doresti sa fie patrunsa carnea si alte alimente gatite la interior, vei putea ajusta raftul de coacere pe inaltime, prin apropierea sau departatea de flacara incidenta. Preparatul se poate muta mai sus sau mai jos in functie de preferintele pe care le ai la coacere. Functia cu element de incalzire inferioara static, unde caldura este emisa de rezistenta cu puterea de 1200 W din partea inferioara a cuptorului, cu placa mare de coacere cu suprafata de 1250 cm2. Aceasta functie este potrivita pentru prepararea alimentelor cu gatire lenta, care necesita caldura din partea inferioara, fara a fi rumenite sau pentru incalzire. Sa spunem ca nu detine element de incalzire superior, dar asta va duce implicit la un consum energetic mai mic, dar si un pret mai accesibil la achizitia aparatului.

      Deasemenea pentru incalzire rapida, a alimentelor exista si un mod de incalzire favorabil, sau mentinere cald ce tine alimentele la o temperatura constanta, calde la interior, pentru a fi servite proaspete. Nimic nu este mai simplu deoarece acest cuptor primeste in spre ajutorul utilizatorilor si numeroase accesorii.

Cuptor incorporabil Beko BBIE13301XFP, eficienta energetica:

Cuptor incorporabil Beko BBIE13301XFP, Electric, 71 l, Grill, Timer, Autocuratare pirolitica, AEROperfect, RecycledNet, SteamShine Cleaning, Clasa A, Negru

       Cuptorul Beko BBIE13301XFP, este un produs ce se incadreaza intr-un inalt standard de energie, anume clasacu un consum de energie de 0,95 Kw/h. Este un produs gandit a fi econom, cu un consum minim de energie ce ofera satisfactia unui gatit perfect. Accesoriile cuptorului sunt urmatoare: 2 tavi de coacere si un gratar.

  Consider o alegere excelenta, acest cuptor incorporabil de la Beko, mai ales ca beneficiaza de toate accesoriile de care ai nevoie pentru a gati eficient. Iti pune la dispozitie multiple programe si optiuni de gatit dar si un spatiu generos la interior, deci il recomand!

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un cuptor performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

 

Cuptor incorporabil Beko BBIE13301XFP, Electric, 71 l, Grill, Timer, Autocuratare pirolitica, AEROperfect, RecycledNet, SteamShine Cleaning, Clasa A, Negru