Dormitor Asaro Chloe, pret, specificatii design (review)

    Sa iti mobilezi un dormitor complet cu buget mai mic de 300 de euro este o adevarata provocare daca nu aproape imposibil. Poate daca ai necesarul de cunostiinte tehnice si deprinderi in ale mesteritului in material lemnos, poate te incumeti sa il faci singur, dar si aici e nevoie sa investesti timp, materiale si nervi. Noi am gasit o solutie mult mai facila, in acest caz, dormitorul complet Asaro Chloe care reprezinta unul dintre cele mai accesibile seturi de mobilier pentru dormitor de anul acesta. Primesti tot ce ai nevoie, un pat central generos, incadrat de doua comode si un dulap in 3 usi numai bun pentru a pastra hainele tale. Toate piesele componente acestui set sunt foarte bine structurate astfel incat sa nu ia mult din spatiul util, sa fie functionale si rezistente. Materialul utilizat in constructie este PAL, de grosime 15 mm, in nunata de culoare „STejar Evoke”.  Spatiul trebuie calculat centimetru cu centmetru si astfel trebuie dozat cat mai inteligent pentru a fi impartit de obiecte de real interes cum ar fi o comoda, un sifonier, si cel mai important, patul, care daa, trebuie sa fie unul cat se poate de generos. 

Dormitor Asaro Chloe, Pat 160x200 cm, Dulap 3 usi 155x55x193 cm, 2 Noptiere, culoare Stejar

    Asaro Chloe este setul de mobilier pentru dormitor excelent daca doresti sa bifezi aceste cerinte, oferind un spatiu de dormit generos impreuna cu un sifonier mare si incapator pentru a depozita recuzita vestimentara de zi cu zi. Avand in vedere ca in aceeasi camera va fi un pat si un dulap in acelasi timp, distanța dintre pat și dulap e bine să fie de 80 cm (pentru acces la dulap, care de regulă are 50 cm lățime pentru ușile sale). Ca sa intelegi mai bine asezarea in spatiu a mobilierului Asaro Chloe mai jos gasesti o reprezentare sugestiva a dimensiunilor:

Dormitor Asaro Chloe, Pat 160x200 cm, Dulap 3 usi 155x55x193 cm, 2 Noptiere, culoare Stejar

       Setul Asaro Chloe ofera un pat excelent pentru dormit, compact, rezistent, care iti va fi prietenul cel mai bun in zilele in care cauti sa te relaxezi sau sa prinzi un somn bun dupa o zi istovitoare la munca. Modelul de fata, in culoarea Setaj (culoare ce imita lemnul proaspat finisat) se potriveste perfect cu acele camere ce se doresc a fi luminoase. Patul vine dotat si cu o tablie de inaltime 60 cm deoarece designul acestuia este menit sa asigure cel mai bun confort utilizatorului. Structura de rezistenta a acestuia ofera siguranta deplina utilizatorului, are o structura interna din rame din lemn peste care este pozitionata zona de saltea. Materialul de constructie este PAL melaminat cu cant din ABS. Patul nu dispune de saltea, deci prin urmare aceasta va trebui sa fie achizitionata separat, avand o dimensiune standard de 200 x 160.

        Sifonierul dispune de doua spatii distincte de depozitare la care se face accesul prin intermediul a 3 usi. Dulapul este compartimentat cu 3 usi dintre care doua au 2 bare pentru haine. Spatiul cel mai mare este dedicat pentru pozitionarea hainelor pe umerase, avand la interior o bara metalica de sustinere pe toata lungimea sa. Spatiul cel de dimensiune mai mica, este compus doar din rafturi de sus pana jos. Iar simetric fata de pat se regasesc asezate doua noptiere avand fiecare dintre ele dimensiunile de 60 cm – lungime; 33 cm latime, 38 cm inaltime.

     Sunt multumita de alegerea facuta, dormitorul acum arata extraordinar cu noua mobila, aspectul general fiind unul modern si functional, avand acces rapid la toate lucrurile necesare unei familii obisnuite.

Recomandare:

     Consider ca este o solutie perfecta daca vrei sa iti redecorezi dormitorul fiind o structura de mobilier impresionanta. Mobilierul degajat nu va sufoca încăperea si va ajuta la crearea unei senzaţii de spaţiu liber: Verifica oferta pret

    Daca reusesti sa il achizitionezi si cu reducerea de pret care este prevazut acum in magazinele online consider ca este un best buyVerifica pret redus

Dormitor Asaro Chloe, Pat 160x200 cm, Dulap 3 usi 155x55x193 cm, 2 Noptiere, culoare Stejar

Un comentariu la „Dormitor Asaro Chloe, pret, specificatii design (review)”

Comentariile sunt închise.