Semineu electric HEBER® efect de flacara reala review

    Anul acesta frigul a venit mult mai repede fata de cum eram obisnuiti in anii trecuti, iar cautarea unei solutii pentru a asigura caldura acasa devine o prioritate. Cum solutiile centralizate devin tot mai scumpe datorita cresterii pretului la gaze, recomand alegerea aparaturii de caldura functional electrica. Este mult mai fiabila si ajunge sa coste mai putin in comparatie cu alte metode studiate in piata. De exemplu alegerea unui semineu electric indeplineste un dublu rol, cel de emisie caldura dar si estetica. Sa ai in living un astfel de aparat asigura un plus de confort termic si puncteaza foarte bine si la capitolul estetica. Semineul electric HEBER® cu efect de flacara reala este una din optiunile pentru care poti opta anul acesta. Ofera suficient de multa caldura, efectul de incalzire fiind aproape instant, eficienta studiata fiind pentru suprafete de pana la 30 mp.

Semineu electric HEBER® efect de flacara reala, 2 trepte de incalzire, termostat electronic, 7 culori, Clasa Premium

    Atmosfera pe care o creeaza este una placuta, incalzirea este rapida, efectul de flacara emis de display-ul LED fiind de senzatie. Iarna este cel mai placut sa stai in jurul lui, intr-un fotoliu citind o carte, iar de la distanta sa ii admiri, efectele de flacara incinsa si lemn care arde, ce creeaza un cadru feeric la tine acasa. Alimentarea semineului se face direct din reteaua electrica la 230 V la frecventa de 50 Hz, lungimea cablului de alimentare fiind de aproximativ 1,7 metri. Modul de functionare are la baza un termostat electric care face selectia temperaturii in mod digital. Functionarea sa se bazeaza pe 2 trepte de incalzire ce pot fi selectate progresiv.

Semineu electric HEBER® efect de flacara reala, 2 trepte de incalzire, termostat electronic, 7 culori, Clasa Premium

    Semineul electric electric HEBER® cu efect de flacara reala este complet de culoare alba, avand inramat in partea centrala un display LED generos care proiecteaza efectul de flacara si lumina ambientala disponibila in 7 culori diferite. Semineul electric se monteaza foarte rapid si simplu, nu necesita evacuare si prin urmare, nu este nevoie de meseriasi, santier sau investitii in materiale aditionale care se folosesc in constructia unui semineu clasic pe lemne. Acesta a fost proiectat sa se poata instala atasat la un perete trept, tinand cont de urmatoarele dimensiuni corespunzatoare din fisa tehnica: 

Semineu electric HEBER® efect de flacara reala, 2 trepte de incalzire, termostat electronic, 7 culori, Clasa Premium

    Orice alta solutie de incalzire necesita o evaluare periodica, intretinere si efectuarea unei verificari obligatorii cu ajutorul specialistilor acreditati. In cazul lui Heber, astfel de probleme nu mai trebuiesc luate in calcul, procesul de mentenanta fiind unul mai simplu, fara batai de cap. consumul energetic practic este foarte redus, ceea ce face din semineul electric o achizitie accesibila pentru oricine. Renteaza foarte bine la consum, impresioneaza ca design si atmosfera creata in locuinta si cel mai important asigura caldura necesara in zilele reci de iarna. 

    Focarul prezinta un efectul de flacara reala creat prin proiectia luminii pe un ecran tip LED si a unui sistem de proiectie cu efect de flacara reala si busteni. Efectul flacarii este de un realism incredibil, mai ales ca utilizeaza numeroase combinatii unice de culori diferite. Focarul electric are caracteristici care transforma imaginea flacarii in una cat se poate de reala cu o culoare naturala si de mare densitate cu miscari care nu devin repetitive. Flacara acestui semineu electric se remarca printr-o culoare foarte apropiata de culoarea naturala a focului. In plus avem posibilitatea de a controla gradul de luminozitate din interiorul semineului precum si viteza de miscare a flacarii. Efectul de flacara HEBER® este produs cu ajutorul proiectiei luminii pe un suport fotosensibil si a unui sistem avand o sursa de lumina LED de 9W. Poti alege pana la 2 setari de ajustare a intensitatii puterii pentru a oferi utilizatorului posibilitatea de a seta luminozitatea perfecta si caldura dorita in functie de ambianta si preferinte. Miscarile flacarii poate fi stabilita folosind trepte diferite ce pot fi setate cu ajutorul telecomenzii de control de la distanta. Exista si un mod de functionare care intrerupe emisia de caldura si pune acest aparat pe modul display in modul “Ambient Light “, sau invers, functionare emisie caldura fara a avea display-ul pornit.

      Ajustarile vizuale pot fi facute de utilizator folosind telecomanda din dotare pana la o distanta de aproximativ 7-8 metri. Deasemenea folosind functia Timer poti programa functionarea aparatului de incalzit si implicit a afisorului astfel incat sa emita vizual la intervale de timp stabilite de tine. Se poate seta sa se opreasca automat de la 30 de minute pana la 9 ore

ClassicFlame 23EFU31GRA

     Cu functia termostat digital cu afisare numerica a temperaturii, focarul poate fi folosit cu sau fara caldura, in toate anotimpurile, acesta avand puterea de  1000-2000 W, ce il recomanda ca fiind eficient pentru un spatiu de 25-30 mp. 

      Efectul de flacara din interiorul focarului sunt fabricate dupa un mulaj aproape identic cu cel din realitate pentru a oferi o imagine cat se poate de naturala. Este o placere sa stai in fata sa, mai ales in preajma sarbatorilor, cu un ceai si o carte buna, alaturi de familie sau prieteni.

     Acest model de semineu electric este potrivit pentru a fi utilizate in apartamente, sali de conferinta, sau restaurante. Efectul de flacara poate functiona independent electronic fara functiile de incalzire. Astfel se creeaza o atmosfera magica chiar si pe timp de vara, mai ales seara, fara a degaja caldura. In anotimpul rece putem folosi suplimentar si functia de incalzire. Acest model are un control dual, local pe semineu sau la distanta cu ajutorul unei telecomenzi. Cu ajutorul telecomenzii, puteti opri sau porni aparatul si puteti activa de asemenea efectul de flacara.

      Panoul de comanda manual se afla in fata focarului electric in partea de jos. Din panoul manual de comanda se pot accesa efectul de flacara, incalzirea, butonul de reglaj al intensitatii caldurii, butoanele ce ajusteaza luminozitatea focarului si alte setari de cromatica spectru vizual. 

      Cu functia de supraincalzire activata intrerupatorul automat il va deconecta de la sursa electrica. Elementul de incalzire va porni din nou numai dupa ce se raceste si releul termic permite acest lucru. Aceasta protectie poate functiona numai in cazul cand fanta de evacuare a aerului cald se obtureaza si debitul redus supraincalzeste elementul de incalzire. Prin conectare la o priza normala de 220 V/13 A, focarul electric ofera in cateva momente atmosfera romantica specifica unui semineu pe lemne. In plus focarul electric este prevazut cu o aeroterma silentioasa cu rol de incalzire. Semineul electric HEBER este un produs ecologic si eficient, este un produs verde cu „zero” emisii in atmosfera si randament de 100%. Sticla ecranului Safe and Clean cu diagonala de generoasa ramane rece la atingere chiar si atunci cand functioneaza incalzirea fiind prevazut cu orificii admisie aer rece. Acest aparat detine siguranta la suprasarcina si scurt circuit, in plus si protectie la supraincalzire. Acesta reprezinta un sistem de climatizare eficient in anotimpul rece, sigur si elegant. Achizitionandu-l, ne vom putea bucura in cel mai scurt timp de caldura si ambianta placuta oferita de acest produs ce imbina stilul clasic cu dotarile moderne actuale.

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv termic performant care iti va schimba in bine atat  aspectul camerei cat si temperatura de interior: Verifica oferta pret

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

Semineu electric HEBER® efect de flacara reala, 2 trepte de incalzire, termostat electronic, 7 culori, Clasa Premium

Lasă un comentariu