Canapea extensibila cu lada depozitare Medeea Modella, review

    In ultimul an probabil ca ai petrecut mai mult timp acasa, si daca nu ai o canapea sau ai una si aproape ca uzura isi spune cuvantul asupra sa, e timpul sa alegi alta noua. Daca incepi sa observi semne de uzura iti recomand sa te gandesti in a investi intr-o canapea noua. Daca nu ai avut o canapea pana acum acasa, gandeste-te sa oferi casei tale un plus de confort, iar pentru ca bugetul este un factor important in luarea acestei decizii iti propun una dintre cele mai accesibile modele, canapeaua extensibila cu lada depozitare Medeea Modella. Arata foarte bine ca aspect, culorile proprii oferind un mix perfect pe care il poti alatura de alte elemente de arhitectura sau mibilier interior, fapt care o face sa fie atat de indragita la publicul pasionat de cumparaturi online. Medeea Modella este o canapea versatila ce aduce mult confort casei tale, dar puncteaza si la design, fiind locul dupa care vei tanji dupa o lunga zi de munca.

Canapea extensibila cu lada depozitare Medeea Modella, gri/negru, 215 x 80 x 80 cm

Caracteristici:

  • Structura: lemn; PAL, fag. Cadru lemn si PAL;
  • Mecanism extensie: click&clack;
  • Sezut si spatar: arcuri Bonell aplicat pe PAL si cadru metal;
  • Clasa duritate: mediu (Ortopedica).

    Structura interna are rame din lemn uscat din foioase controlate de umiditate. Canapeaua extensibila cu lada depozitare Medeea Modella este tapitata cu o stofa rezistenta in culoare gri/negru avand la interior o lada ideala pentru depozitarea lenjeriei de pat si alte accesorii ditionale. Sezutul este realizat din plasa de arcuri tip relaxa, un strat din burete poliuretanic de inalta calitate si un strat de vatelina, pe structura din lemn masiv de plop. Dispune de spatiu de depozitare ce poate fi folosit pentru pastrarea lenjeriei si a pernelor. Iar daca doresti poti transforma aceasta canapea si in pat, suprafata de dormit masurand 110 x 190 cm.

Canapea extensibila cu lada depozitare Medeea Modella, gri/negru, 215 x 80 x 80 cm

    Cadrul canapelei este realizat din lemn de fag si PAL si cuprinde elemente de articulatie foarte rezistenta care ii permit acesteia sa devina extensibila. Accesoriile din metal, arcuri si bride metalice, unelte multi-functie de pozitie, creeaza un confort ridicat si permit o postura buna si relaxanta atat in pozitia de sezut, cat si in cea de dormit. Daca esti hotarat sa o comanzi va trebui sa tii cont si de dimensiunile acesteia aceasta fiind caracterizata de urmatoarele valori: lungime 215 cm/latime 80 cm/inaltime 80 cm. La interior Medeea Modella beneficiaza de un compartiment pentru depozitare perne si lenjerie de pat, astfel incat sa le poti masca in timpul zilei in cazul in care o transformi in format canapea.

Canapea Modella Star, 215x80x85 cm, 3 locuri, Gri

    Odata initiata comanda am primit-o acasa a doua zi iar pana seara era deja montata, intreg proces fiind unul simplu si poate fi urmarit din fisa de instructiuni. Ea vine pe bucati fiind impartita astfel in mai multe parti componente pentru a facilita transportul mult mai usor. 

Recomandare:

       Arata foarte bine din toate punctele de vedere fiind o investitie atat calitativa cat si din punct de vedere estetic totul la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Deasemenea daca ai noroc, o poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

Canapea extensibila cu lada depozitare Medeea Modella, gri/negru, 215 x 80 x 80 cm

Lasă un comentariu