Pat Kring Idaho, pret, specificatii design (review)

   Spatiul de dormit este important pentru toata familia, iar aici nu sunt acceptate compromisuri deoarece un somn odihnitor iti va oferi toata energia necesara unei zile de lucru. Un pat bun ar trebui sa indeplineasca aceasta conditie, iar daca esti si tu in cautarea modelului ideal, cel mai bun exemplu este Kring Idaho. Asadar daca ai decis sa faci aceasta achizitie, vom vedeam in continuare care sunt avantajele pe care le ofera patul Kring Idaho. Acesta ofera un spatiu optim pentru 2 persoane fiind ideal pentru a fi utilizat intr-un dormitor. Kring Idaho include si cateva accesorii aditionale printre care o somiera si o tablie generoasa, ce completeaza ideea generala de perfect care sa corespunda nevoilor tale.

Pat Kring Idaho, 160x200, include somiera, sertar fata/ sertar lateral, culoare gri

    Kring Idaho este un pat excelent pentru orice locuinta, un model compact, rezistent, care iti va fi prietenul cel mai bun in zilele in care cauti sa te relaxezi sau sa prinzi un somn bun dupa o zi istovitoare la munca. Modelul de fata, de culoare gri (sonoma), se potriveste perfect cu acele camere ce se doresc a fi elegante si moderne, avand urmatoarele dimensuni: 160 x 200 cm. Patul vine dotat si cu o tablie de inaltime 80 cm deoarece designul acestuia este menit sa asigure cel mai bun confort utilizatorului. O tablie tapitata, este alegerea potrivita, pentru persoanele care obisnuiesc sa citeasca in pat, sa lucreze pe laptop sau pur si simplu sa priveasca la televizor. Tapiteria patului Kring Idaho, este realizata din stofa de foarte buna de calitate, usor de intretinut. Materialul este certificat OekoTex® Standard 100, ceea ce inseamna ca in tesatura produsului nu sunt prezente substante chimice sau substante nocive pentru organism. In plus in ambele laterale ale patului regasim doua spatii de depozitare unde vor constitui locatii perfecte pentru a pastra lenjeria de pat de peste noapte. Spatiile sunt generoase fiind partitionate in cate doua zone distincte pentru o sortare cat mai corecta. 

Pat Kring Idaho, 160x200, include somiera, sertar fata/ sertar lateral, culoare gri

   Structura de rezistenta a acestuia ofera siguranta deplina utilizatorului, are o structura interna din rame din lemn peste care este pozitionata zona de saltea. Materialul de constructie este PAL melaminat cu cant din ABS. Dedesubt patul beneficiaza de un spatiu de depozitare unde poti depozita plapuma ferit de ochii lumii. Desi in imaginile de prezentare acest pat apare ca si cum ar avea si saltea inclusa, aceasta este utilizata doar cu titlu de prezentare si nu este inclusa in pachetul comandat.

Recomandare:

      Recomand aceast pat tuturor celor care isi doresc un produs de calitate, aspectuos, disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

      Profita de reducerile in curs de saptamana aceasta si achizitioneaza patul Kring Castello la un pret mult mai mic: Verifica pret redus

Pat Kring Idaho, 160x200, include somiera, sertar fata/ sertar lateral, culoare gri