Pat / Divan Kring Cubus, pret, specificatii design (review)

     Ca tot am stat mai mult pe acasa iar concediile au trecut in plan secund, in ultimul timp am ales sa facem mai multe schimbari in peisaj, printre care si alegerea patului Divan Kring Cubus. In zona podului am amenajat un spatiu de ralaxare, care face front comun cu o magazine unde mai pastram de regula lucruri mai vechi ce nu le mai folosim atat de des. Zona pentru relaxare am definit-o de curand, acum cu pandemia, deoarece am petrecut mai mult timp in casa, si am avut nevoie astfel sa cream un loc de destindere impreuna cu familia, departe de biroul clasic mutat si el acasa. Aici era totul aranjat, dar parca lipsea ceva, un pat compact in care sa „ne aruncam” atunci cand cineva simtea oboseala in oase, numai bun pentru spatii inguste. Am masurat spatiul disponibil si am ajuns la concluzia ca Divan Kring Cubus se potriveste de minune spatiului respectiv. Ca sa iti faci si tu o idee asupra dimensiunilor, vezi mai jos fisa tehnica cu dimensiunile sale:

Pat / Divan Kring Cubus, 202.5x60.5x79 (80/160 - 200), culoare stejar antichizat, include somiera, saltea

    Patul arata foarte bine ca design, parca e desprins dintr-un decor al unei cabane de munte, iar designul balamalelor si cel al manerelor care te vor ajuta sa il manevrezi, dau impresia cum ca ai avea un model retro, datat din secolul trecut, ceea ce imi place daca esti si tu un iubitor de vintage. Formatul actual al patului iti permite sa il strangi atunci cand nu doresti sa il folosesti in forma extinsa a acestuia. In forma extinsa patul masoara 160 x 200 cm, respectiv 80 x 200 cm atunci cand il strangi. Este o optiune interesanta si comoda ce se preteaza excelent pentru spatii restranse sau camere mai mici. In plus salteaua din doua, vine standard in dotarea patului, ceea ce e un mare avantaj. 

Pat / Divan Kring Cubus, 202.5x60.5x79 (80/160 - 200), culoare stejar antichizat, include somiera, saltea

    Structura de rezistenta a acestuia ofera siguranta deplina utilizatorului, are o structura interna din rame din lemn peste care este pozitionata zona de saltea. Un mic dezavantaj ar putea insemna lipsa unui spatiu de depozitare la interior dar poti rezolva si aceasta problema cu un dulap suplimentar in imediata apropiere a acestuia. Kring Cubus este un pat confortabil ce nu presupune un efor atunci cand vrei sa te urci sau sa cobori din pat. Inaltimea patului este de aproximativ 45 de cm, ceea ce inseamna ca atunci cand vei sta pe pat, pe una dintre laterale, la atingerea podelei genunchii vor fi perfect indoiti. Compartimentul pentru lenjeria de pat extensibil permite depozitarea comoda a plapumelor, pernelor si paturilor. In acelasi timp suprafata mare de depozitare a acestuia, lasa loc si altor elemente de vestimentatie pe care doresti sa le folosesti pe timp de noapte. Iar in cazul in care aceasta culoare nu este pe placut tau, exista si o varianta mai deschisa la culoare a aceluiasi mobilier, pe alb.

     Pretul indicat de achizitie al acestui model reflecta calitatea produsului in sine, un model rezistenta dar si aspectos, ce se potriveste cu imaginea de ansamblu a oricarei camere de dormit. 

Recomandare:

      Recomand aceast pat tuturor celor care isi doresc un produs de calitate, aspectuos, disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

      Profita de reducerile in curs de saptamana aceasta si achizitioneaza patul Kring Cubus la un pret mult mai mic: Verifica pret redus