Robot de aspirare V-TAC 8659, pret, specificatii tehnice

    V-TAC 8659 cu sistem de ghidare giroscopic, este un robot de aspirare independent cu control prin telecomanda, ideal pentru a face curatenie in mod inteligent acasa. Tehnologia evolueaza, iar acum noile modele de aspiratoare robotice sunt capabile sa deosebeasca obstacolele sau sa recunoasca singure murdaria din jurul lor. V-TAC 8659 este un gadget de curatenie excelent in casa unui pasionat de tehnologie, un model care se adreseaza acelor persoane foarte ocupate pentru care variabila timpului liber este mult prea importanta pentru a o consuma pentru curatenie. V-TAC 8659 este o masinarie completa, capabila sa faca curatenie in toata casa, indiferent de suprafata. V-TAC este un brand nou lansat in piata, ce aduce produse de calitate, la un pret mai mic fata de alte brand-uri cunoscute, deoarece investitia in imagine si reclama este mai redusa. 

1. ROBOT DE ASPIRARE V-TAC 8659, design, primele impresii

    V-TAC 8659 este un aspirator cu o forma compacta, circulara, ce ii permite astfel sa depaseasca mult mai usor obstacolele din calea sa. Aparatul robotic V-TAC 8659 poate fi folosit pe toate tipurile de suprafete, asigurand astfel cu curatare foarte eficienta. Acest robot poate fi programat saptamanal, astfel incat sa puteti programa urmatoarea sesiune de curatare in avans cu o saptamana inainte, cu posibilitatea de a seta sesiunea de curatare la ore diferite zilnic. Robotul fiind programat se va activa chiar daca nu sunteti acasa, astfel incat sa gasiti o casa curata cand veniti acasa. Asadar, acest model ofera o aspirare foarte buna a suprafetei, facandu-ti in acest fel munca mai usoara. Sistemul giroscopic incorporat scaneaza intreg spatiul locuintei tale, pentru a mapa sistematic locurile pe unde aparatul a trecut, astfel incat acesta la final sa evite dubalarea curatarii. Avantajul acestui aspirator este ca poate fi folosit pe orice tip de suprafata, umeda sau uscata.

     Robotul de aspirare V-TAC 8659 primeste in dotare si o telecomanda ce poate fi folosita in acelasi timp cu aplicatia de comanda din telefon. Trebuie mentionat ca aria semnalului de comanda ajunge pana la o distanta de 8-9 metri, dar aici depinde si de obstacolele intampinate. Aparatul isi face treaba in mod intuitiv fara a fi nevoie sa il supraveghezi in mod constant, acesta urmand in mod independent traseul scanat prin casa ta.

2. ROBOT DE ASPIRARE V-TAC 8659, TEHNOLOGII 

    V-TAC 8659 are ca dotari: un container pentru aspirare uscata incorporat in corpul robotului, fiind conceput pentru o aspirare uscata, ca ajutor la curatarea tuturor tipurilor de pardosele. Acest container de praf este cu tehnologia de atasare/detasare instanta prin click, pentru curatare uscata. Capul de aspirare al acestui aspirator robot cu frontul de curatare de 220 mm, cu doua perii rotativa in fata, asigura cea mai buna performanta de curatare pe suprafete dure si covoare. Aceste perii rotative disloca si aduna murdaria si praful de pe traseul robotului si o imping spre capul de aspirare de pe ambele laturi. Apoi, capul de aspirare aspira murdaria si praful prin fanta de aspirare, datorita motorului sau puternic. Periile are o miscare rotativa spre interior pentru a aduna mizeria si a o directiona spre capul de aspirare. In plus aceasta arhitectura a capului de aspirare reduce riscul infasurarii firelor de par de la animalele de companie in jurul periilor. Dupa ce am aspirat întreaga casa, este suficient sa scoate recipientul de colectare praf, sa deschidem capacul prin click si sa aruncam continutul. Mai mult recipientul pentru praf este perfect conceput pentru a putea elimina praful fara a crea un nor de praf. Datorita formei sale unice si suprafetei netede, praful este colectat si aluneca uniform in cosul de gunoi. Cu peria motorizata in forma de V, care se roteste, Easy Brush integrata si suport special in jurul periei, pentru concentrarea fluxului de aer aspirat, ofera cea mai buna performanta de curatare pe tipul de podele dure si covoare. In acest fel, robotul poate obtine o curatare avansand, inainte si inapoi, pentru o curatare mai aprofundata chiar si de pe suprafete acoperite de mochete sau covoare intr-o perioada mai scurta de timp. Aspiratorul robotic V-TAC 8659 foloseste 5 moduri de curatare:

– Modul Margine sau o Singura Camera – pregatit sa inceapa curatarea in zonele prestabilite de utilizator
– Modul AUTO Curatare (Auto Start) – curata eficient intregul spatiu;
– Modul Reintoarcere – Aparatul de curatat se reintoarce la statia de andocare si reincarcare;
– Modul POINT / CIRCULAR – curata in modul circular acolo unde este necesar (120 mp);
– Modul de curatare 30 DE MINUTE – 30 de minute de curatare rapida;

     Capacitatea de absortie praf a aparatului este de 0,43 litri. Acest model este un aspirator robot de generatie noua cu certificat de autorizare CE care ofera cele mai bune rezultate de curatare pe toate suprafetele. In plus prezenta filtrului HEPA certifica eficienta retinerii prafului odata captat la interior, sistemul de filtrare retine particulele mici care apoi nu mai sunt eliberate la exterior. Atunci cand caseta de praf este incarcata la capacitate maxima, aspiratorul robot emite o avertizare in aplicatia de comanda, la fel si in momentul in care trebuie sa schimb filtrele pentru ca s-au deteriorat.

    Cu o singura accesare, aparatul devine un instrument ultra eficient si de inalta performanta de aspirare a prafului, chiar si  pe cele mai greu accesibile suprafete. Aceasta noua tehnologie utilizeaza un motor cu sens unic cu multe avantaje. Motorul BLDC are un nivel foarte scazut de zgomot, eficienta energetica, fiabilitate si longevitate comparativ cu motoarele standard. Motorul are o putere nominala de 140 W, este de tip independent fiind alimentat de un acumulator de curent continuu cu tensiunea de 14,4 V, cu Li-ion. Bateriile de la acest model cu Li-ion au o durata de functionare mai mare fata de bateriile standard, timpul de functionare al acestui model fiind de maxim 100 de minute. Bateriile Li-ion sunt si foarte usoare, oferindu-ne o experienta de curatare mai durabila. Incarcarea completa a acestora nu dureaza mai mult de 5 ore, intreaga operatiune fiind una automatizata, prin intoarcerea robotului in dock-ul de incalcare.

      Mai mult, este investitia ideala in familiile unde sunt si animale de companie – aspiratorul robot V-TAC 8649 va aduna parul lasat de animale si va minimiza riscul ca firele de par sa se infasoare in jurul periilor. Tot ceea ce trebuie sa faca utilizatorul este sa apese pe un buton din aplicatia si sa ghideze locurile ce necesita curatare, care va urma raza si va curata in timpul deplasarii. Toata murdaria este curata exemplar, de la particule mici de praf, scame totul este colectat cu succes de acest aparat. In cazul in care sunt zone in care murdaria persista dupa prima trecere, aparatul detecteaza acest lucru insistand si mai mult, prim mai multe treceri si sesiuni de curatare. Senzorii atribuiti sunt capabil sa detecteze atat urmele de murdarie cat si obstacolele din calea sa. Chiar daca podeaua este umeda, sau uscata, murdaria este colectata cu succes de fiecare data. Sistemele de detectie la baza sa calculeaza trasee, stabilesc rutele cele mai eficiente. Desigur chiar si tehnologia poate fi invinsa la un moment dat, asa ca este recomandat sa oferi un spatiu cat mai liber in calea sa, deoarece ii va fi mult mai usor sa urmeze traseele cele mai eficiente. Surprinzator, daca mobilierul sau zona patului este mai ridicata, aparatul face curatenie si sub acestea. Este chiar exceptional, inlocuind cu succes activitatea umana.

     Senzorii anti-cadere si anti-lovire opresc imediat functionarea acestuia in cazul in care intervin accidente, pentru a limita astfel uzura in timpul functionarii in gol. Acesta include numeroase accesorii care pot fi utilizati la curatarea unei suprafete de pana la 120 mp: 

  • Doua perii laterale rotative capteaza murdaria; curata murdaria – functioneaza pe podele de lemn, gresie, marmura, covor dur;
  • Carcasa cu profil jos pentru a putea intra sub corpurile de mobilier

    V-TAC 8649 este usor de transportat, cu o greutate de 3,56 Kg putand fi transportat cu usurinta oriunde avem nevoie de el. Robotul aspirator este dotat si cu un filtru triplu de eficienta foarte ridicata, filtrul putand fi spalat usor sub robinet pentru o performanta pe termen lung. Nivelul zgomotului emis in timpul functionari atinge valoarea de 65 dB. Eficienta energetica este una foarte buna, fiind incadrat in clasa energetica A+.

    Prin urmare daca vrei un ajutor de nadejde pe care sa te poti baza ca gasesti casa curata, iti recomand cu incredere robotul de aspirare V-TAC 8649. Raportul calitate este unul excelent, la fel si rezultatele obtinute in urma sa. 

Recomandare:

     Fiind vorba de magazine online iti recomand intotdeauna sa verifici care este cel mai bun pret: Vezi cel mai bun pret

      Deasemenea zilele acestea, robotul de aspirare V-TAC 8649 vine cu beneficii in plus, pret mai mic si garantie extinsa: Vezi pret actualizat

Robot de aspirare V-TAC 8659, Consum 13.7 Kw, 14.4V, control de la distanta, Autonomie 100 min, 2000 mAh, Black