Living Irim Rose, pret, specificatii design (review)

     In ultimul timp se promoveaza din ce in cea mai mult mobilierul cu aspect minimalist. Livingul Irim Rose este definit de formele minimaliste, de functionalitate si de finisaje simple. Este o alegere perfecta daca nu doresti sa supra-aglomerezi inutil spatiul din sufragerie, un obiect versatil si practic. Atunci cand ne gandim la amenajarea livingului, minimalismul nu este definit prin amplasarea a doua-trei corpuri de mobilier si atat. Este vorba despre o simplitate studiata, despre un design bazat uneori chiar pe simetrie, cu structuri repetate, geometrice, care nu incarca. Amenajarile minimaliste creeaza iluzia de spatiu si sunt reconfortante vizual. Acestea sunt elegante si, indiferent de cromatica, vor fi intotdeauna de bun-gust daca sunt accesorizate discret. Irim Rose prezinta aceste calitati care il definesc ca o piesa de rezistenta ce ofera un contrast comatic perfect, fiind eficient in distribuirea lucrurilor tale pe suporturi la inaltime. 

Living Irim Rose, 200x40x141 cm, Sonoma/Alb

    Acesta prezinta un design special, aerisit ce da senzatia de mai mult spatiu, dar in acelasi timp ofera numeroase optiuni pentru pastrarea lucrurilor personale care conteaza pentru tine, la interior si exterior. Corpurile geometrice amplasate in pozitii neasteptate creeaza un efect vizual deosebit in living. O viziune plina de creativitate si masuratorile corecte transforma livingul intr-un spatiu al inovatiilor de design, in care utilitatea si confortul merg mana in mana. Geometria este cea care ne ajuta sa avem o mobila de living moderna estetica, dar cu multiple solutii de stocare. Irim Rose plaseaza in stanga sus o zona dedicata pentru televizor, are un set de rafturi la inaltime, si alte cateva dulapuri adiacente in partea de jos. Acesta este compus din urmatoarele corpuri:

  • Comoda TV 200x40x42,5 cm; 2 rafturi si 1 spatiu depozitare cu usa.
  • Corp suprapus 200x33x98,5 cm cu 1 spatiu TV, rafturi si un dulap cu usa;

   In general, stilul minimalist este adeptul materialelor de origine naturala, insa accepta si imitatiile mai putin costisitoare ale lor. In cazul de fata, mobilierul Irim Rose include o structura formata in mai multe corpuri din PAL, cu ramforsari din stejar pentru o rezistenta sporita. Acest corp de living asigura locatii perfecte pentru depozitarea obiectelor de orice fel. Zonele de depozitare din imediata apropiere iti vor asigura confort si functionalitate, astfel incat livingul tau sa fie unul incapator in care sa ai totul la indemana si sa te simti ca acasa. Livingul Irim Rose masoara in dimensiuni  L=200 cm; H=141 cm; A=40 cm avand o baza materiala din PAL. 

Living Irim Rose, 200x40x141 cm, Sonoma/Alb

     Sunt multumita de alegerea facuta, sufrageria acum arata extraordinar cu noua mobila, aspectul general fiind unul modern si functional, avand acces rapid la toate lucrurile necesare unei familii obisnuite. Irim Rose promoveaza un stil de viata care imbina la confort si estetica de a trai cu mai putin. Desi pare usor, designul minimalist presupune un efort suplimentar. O casa functionala si frumoasa in acelasi timp necesita dorinta si mai ales disciplina. Irim Pascale promoveaza o organizare eficienta si o alegere atenta a fiecarei piese care intra in decor livingului tau. 

Sfat: Pentru curatarea suprafetelor lemnoase se recomanda utilizarea unei lavete sau a unui prosop de hartie usor umed

Recomandare:

     Consider ca este o solutie perfecta daca vrei sa iti redecorezi sufrageria fiind o structura de mobilier impresionanta. Mobilierul degajat nu va sufoca încăperea si va ajuta la crearea unei senzaţii de spaţiu liber: Verifica oferta pret

     Daca reusesti sa il achizitionezi si cu reducerea de pret care este prevazut acum in magazinele online consider ca este un best buy: Verifica pret redus

Living Irim Rose, 200x40x141 cm, Sonoma/Alb