Dormitor Irim Pito, pret, specificatii design (review)

    Rareori se intampla ca spatiul alocat dormitoarelor sa fie unul generos, ceea ce pune mari probleme in amenajarea lor. Și când mă refer la spațiu spun nu doar despre metri pătrați, ci și despre golurile existente în cameră, adică poziția ușii de interior și a ferestrei. Modul cum sunt prezente aceste goluri în cameră se resimt ca fiind problematice mai ales când îți dorești un dulap în spațiul odihnei pentru că patul, de regulă, e ușor de amplasat, dar ocupând o suprafață importantă, nu mai lasă loc de altceva în încăperile mici. Spatiul trebuie calculat centimetru cu centmetru si astfel trebuie dozat cat mai inteligent pentru a fi impartit de obiecte de real interes cum ar fi o comoda, un sifonier, si cel mai important, patul, care daa, trebuie sa fie unul cat se poate de generos. 

Dormitor Irim Pito , Pat 140x200 cm, Dulap 3 usi, Culoare Nuc Virginia

      Irim Pito este setul de mobilier pentru dormitor excelent daca doresti sa bifezi aceste cerinte, oferind un spatiu de dormit generos impreuna cu un sifonier mare si incapator pentru a depozita recuzita vestimentara de zi cu zi. Avand in vedere ca in aceeasi camera va fi un pat si un dulap in acelasi timp, distanța dintre pat și dulap e bine să fie de 80 cm (pentru acces la dulap, care de regulă are 50 cm lățime pentru ușile sale). Ca sa intelegi mai bine asezarea in spatiu a mobilierului Irim Pito mai jos gasesti o reprezentare sugestiva a dimensiunilor:

       Setul Irim Pito ofera un pat excelent pentru dormit, compact, rezistent, care iti va fi prietenul cel mai bun in zilele in care cauti sa te relaxezi sau sa prinzi un somn bun dupa o zi istovitoare la munca. Modelul de fata, in culoarea Nuc Virginia (culoare ce imita lemnul proaspat finisat) se potriveste perfect cu acele camere ce se doresc a fi luminoase. Patul vine dotat si cu o tablie de inaltime 80 cm deoarece designul acestuia este menit sa asigure cel mai bun confort utilizatorului. Structura de rezistenta a acestuia ofera siguranta deplina utilizatorului, are o structura interna din rame din lemn peste care este pozitionata zona de saltea. Materialul de constructie este PAL melaminat cu cant din ABS. Sifonierul dispune de doua spatii distincte de depozitare la care se face accesul prin intermediul a 3 usi. Spatiul cel mai mare este dedicat pentru pozitionarea hainelor pe umerase, avand la interior o bara metalica de sustinere pe toata lungimea sa. Spatiul cel de dimensiune mai mica, este compus doar din rafturi de sus pana jos. Pe viitor, poti accesoriza acest set pentru dormitor cu inca doua comode pe care sa le asezi injurul patului, asta daca spatiu din locuinta proprie ofera acest lucru.

     Sunt multumita de alegerea facuta, dormitorul acum arata extraordinar cu noua mobila, aspectul general fiind unul modern si functional, avand acces rapid la toate lucrurile necesare unei familii obisnuite.

Recomandare:

     Consider ca este o solutie perfecta daca vrei sa iti redecorezi dormitorul fiind o structura de mobilier impresionanta. Mobilierul degajat nu va sufoca încăperea si va ajuta la crearea unei senzaţii de spaţiu liber: Verifica oferta pret

    Daca reusesti sa il achizitionezi si cu reducerea de pret care este prevazut acum in magazinele online consider ca este un best buyVerifica pret redus

Dormitor Irim Pito , Pat 140x200 cm, Dulap 3 usi, Culoare Nuc Virginia