Bicicleta fitness Kondition cu ergometru, BME-820E, review

    Dorinta cea mai mare atunci cand ne apropiem de sezonul cald e sa aratam cat mai bine si sa ne simtim confortabil in pielea noastra, mai ales daca avem de gand sa mergem la mare. O silueta perfecta se lucreaza din timp, asa ca pana se incalzeste de-a binelea afara, e timpul sa adopti un nou stil de viata, care sa includa atat sport cat si un regim alimentar mai sanatos. Bicicleta fitness Kondition cu ergometru, BME-820E, este accesibila si are un design modern si elegant si ofera utilizatorilor numeroase functii de antrenament de mare intensitate. Are o structura foarte rezistenta si tocmai de aceea are si un nivel ridicat de stabilitate. Indiferent de nivelul de pregatire, avansat sau incepator, Kondition BME-820E adapteaza functiile de antrenament conform cu starea fizica a fiecaruia. Nu intotdeauna sportul acasa a fost o alternativa viabila, dar avand in vedere programul de la munca care de cele mai multe ori nu se pliaza cu cel al salilor de fitness, face acest lucru aproape imposibil. Deasemenea evolutia aparatelor fitness ce devin din ce in ce mai performante, face din sportul de acasa sa fie acelasi ca in cadrul salilor de fitness moderne.

Bicicleta fitness Kondition cu ergometru, BME-820E

   Avantajele faptului de a face exerciții la tine acasă, în comparație cu faptul de a exersa la o sală de sport, sunt evidente. În primul rând, faci o mare economie dacă nu plătești lunar un abonament la sală, fără ca măcar să știi dacă vei merge de suficiente ori încât să merite bani. In al doilea rand te organizezi mult mai usor cu timpul sau poti chiar decala ora de antrenament. Spre exemplu, folosind bicicleta ergometru magnetica Kondition BME-820E pot urmari in acelasi timp serialul preferat la televizor sau sa ascult muzica preferata de antrenament care ma motiveaza. Este un model perfect pentru locuintele urbane, apartament, mai ales ca vine intr-o constructie compacta, rezistenta, care poate fi pliata dupa fiecare antrenament incat sa ocupe un spatiu mult mai mic. Este compusa dintr-un cadru din otel, ce reprezinta structura de rezistenta generala, are o pereche de brate pentru sprizinul mainilor, sistem pedalier si un computer de bord. Modul de utilizare este unul simplu, functiile de antrenament fiind unele intuitive, usor de accesat din zona de comanda. In plus datorita suportului central, poti pozitiona o tableta in fata la, la dimensiunea de 9 inchi.

Bicicleta fitness Kondition cu ergometru, BME-820E

     In cazul in care conectezi o tableta cu aplicatia Kinomap, poti simula trasee virtuale de exercitiu care sunt generate cu ajutorul Google Maps. Astfel ai parte de un antrenament mai diversificat care iti va stimula o disponibilitate la efort mai mare, conectat la miscarile fizice pe care le intreprinzi pe bicicleta Kondition BME-820E. Deasemenea, cei care sunt la nivelul incepator din punct de vedere al sportului sau utilizarii aparatelor fitness, aplicatia Econnected te va ajuta prin intermediul programelor suport sa treci prin toate functiile de baza ale aparatului, respectiv va sugera „Tips & Tricks” cum sa foloseti aparatul cat mai eficient.

Principalele carcacteristici fac referire la:

  • Ergometru cu afisare exacta a puterii / rezistentei;
  • Scaun confortabil;
  • Afisare functie ritmului cardiac;
  • Suport pentru smartphone si tableta la indemana.

      Kondition BME-820E de culoare gri este un aparat de fitness care imbina avantajele mersului si alergatului cu cele ale ciclismului, ce va permite o miscare uniforma punand astfel in miscare toate grupele de muschi importante atat la nivelul abdomenului, picioarelor si feselor. Acest model cu dimensiunile dupa ansamblare de: (L, l, H) cm 96 x 51 x 154 si cu sa reglabila in plan vertical de (72 – 93 cm) si in plan orizontal, are o greutate neta de numai 32 Kg si nu ocupa mult loc. Ghidonul este reglabil, folosind functia de inclinare mecanica.

    Ca modalitate de protectie la accidente, pedalele asemanatoare ca la o bicicleta normala este prevazut cu un sistem antiderapant cu curea reglabila care face ca piciorul sa ramana fix pe toata perioada exercitiului. Distanta dintre pedale este de 18 cm. In plus acest sistem de pedalare clasic are in dotare rulmenti sigilati de foarte buna calitate.    

Bicicleta fitness Kondition cu ergometru, BME-820E

   Acest model are in dotare senzori de puls incorporati in manere cu conectare la computerul bicicletei. Kondition BME-820E include o pereche de brate fixe cu sistem de reglaj al unghiului de inclinare, pentru a obtine un antrenament mai stabil. 

     Acest model fiind construit din materiale de buna calitate este rezistent la greutati corporale de pana la 110 Kg. Bicicleta este dotata cu un panou de comanda cu display LCD, cu butoane senzitive care afiseaza informatii cu scanare la timp, viteza de deplasare virtuala km/h, numarul de pedalari pe minut, distanta totala virtuala parcursa, viteza caloriile arse, puls cardiac, scan. Computerul din dotare este programat manual cu functii de: timp, distanta, puls, calorii, recuperare si reglare dificultate pedalare. Aparatul are 8 nivele de rezistenta la manetele de pedalare, ce pot fi accesate de variatorul electronic de presiune cu sistem de franare magnetic de pe panoul de comanda, fara a opri antrenamentul. Acest model foloseste un electromagnet, care poate fi ori apropiat sau indepartat rezultand o rezistenta diferita. Acest mecanism de rezistenta/franare, implica gradul de dificultate cu care vei pedala in functie de modul in care este acesta ajustat. Acest model este alimentat de la reteaua electrica cu un adaptor AC de retea de 220 V.

     In plus acest model din punct de vedere tehnologic este dotat cu o volanta avand un diametru de 28 cm, cu o greutate de 7 kg care determina miscarea intregii biciclete. Rolul volantei este de a asigura o miscare cat mai lina datorita inertiei, iar efectele se vor resimti asupra organismului, protejand articulatiile, cat si asupra aparatului in sine, care va avea o durata de viata mai lunga. Centrul de greutate al aparatului are o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante cu reglaj de echilibrare ce nu permit deplasarea bicicletei in timpul antrenamentului. Dupa folosirea bicicletei ghidonul poate fi rabatat in plan orizontal pentru a ocupa un spatiu cat mai mic. Inainte de inceperea oricarui exercitiu se recomanda cateva minute de incalzire pentru a nu suprasolicita sistemul muscular la maxim. Deasemenea se recomanda o pauza intre zile, pentru refacere si evitarea febrei. In plus acest model este ideal si in cazul in care doresti sa te recuperezi dupa un accident, prin obtinerea unei mobilitati mai bune, dar la recomandarea medicului.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca va doriti un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 24 de luni iar transportul este efectuat in ziua urmatoare pana la tine acasa daca o comanzi de aici

   Zilele acestea, bicicleta ergometru Kondition BME-820E vine cu un discount generos, reducerea aplicandu-se doar in campania de reduceri curenta: Verifica pret actualizat

Bicicleta fitness Kondition cu ergometru, BME-820E