Banda de alergare Voit Superfit, pret, specificatii tehnice (review)

    Banda de alergare Voit Superfit impresioneaza chiar de la prima interactiune cu ea, afisand un design futurist de care ne place. Functiile dar si alte caracteristici tehnice, sunt elemente de luat in seama in vedere achizitionarii sale, la fel si pretul care este destul de accesibil. Avand in vedere ca mersul la sala nu prea a mai poate fi considerat „in siguranta” am ales alternativa mutarii salii de antrenament acasa, un apartament nu foarte mare, unde cu putin efort am gasit un loc perfect pentru aceasta banda de alergare de la Voit. Este exact ceea ce imi trebuia, un aparat de fitness modern care sa satisfaca nevoia de miscare, comod si usor de manevrat la interior si cel mai important eficient.

Banda de alergare Voit Superfit, 2 HP, 15 km/h V-max, suprafata alergare: 121x46 cm, pliabila

       Odata comandata, banda de alergare soseste intr-un ambalaj foarte bine compactat, aceasta fiind montata in proportie de 95 %. Sistemul sau propriu de pliere iti va permite sa o strangi dupa fiecare utilizare astfel incat sa nu ocupe un spatiu foarte mare in casa. Aparatul fitness se strange usor, urmand ca apoi sa ocupe mai putin spatiu in zona de locuit. 

      Este dotata cu un motor de 2 CP atingand astfel o viteza variabila in intervalul 1 km/h la un maxim de 15 km/h. Aceasta suporta o greutate maxima corporala de pana la 100 Kg. Cheia centrala din jurul panoului de comanda actioneaza sistemul de franare de urgenta care intervine atunci cand aparatul da semne ca nu functioneaza corespunzator. Deasmenea in cazul in care obosesti si te departezi de centrul suprafetei de rulare, aparatul identifica faptul ca nu mai rezisti la efort si incetineste viteza de rulare. 

     Computerul de bord este dotat cu ecran LCD ultramodern va afisa numeroase functii printre care: timp, viteza, distanta, calorii, puls, inclinare. Manerele prevazute cu senzori de puls vor trimite informatiile catre computerul de bord. Programele de lucru, se vor plia perfect pe nevoile tale, fiind incluse exercitii incepand cu nivelul incepator spre avansat. Consola vă furnizează informaţii de bază cu privire timpul petrecut pe banda, distanta parcursa sau alti parametrii metaboloci masurati de senzori cum ar fi pulsul inregistrat. Spre exemplu viteza, distanţa parcursă, timpul de alergare, numărul mediu de calorii arse. Ai la dispozitie diferite instrumentele de măsură şi diferite programe care permit evaluarea performanţelor şi progresul, ca şi compatibilitatea cu diferite accesorii, gen MP3 player. Ca modalitati de conectare dispozitive media la banda de alergare poti alege solutia prin bluetooth sau folosirea unui stick de memorie conectat la portul USB aferent.

    Manerele prevazute cu senzori de puls vor trimite informatiile catre computerul de bord.  Partea superioara cuprinde taste rapide pentru cresterea sau scaderea vitezei, butoane de selectie pentru diverse caracteristici de performanta ale exercitiilor fizice. Toate comenzile pot fi accesate rapid de pe manere astfel ca nu e nevoie de fiecare data cand doresti sa faci ajustari in asupra modului antrenament sa te opresti din exercitiu. Ghidonul ce se pozitioneaza frontal este captusit cu manoane din cauciuc, antiaderente, ce ascunde la interior senzori de monotorizare a pulsului pentru detectarea ritmului cardiac. Toate datele citite sunt transmise apoi la coputerul central, pentru a primi indicatii cu privire la programul de lucru pe care trebuie sa il urmezi. 

       Sistemul de amortizare soc va permite sa o folositi chiar si fara pantofi sport adecvati, acesta absorbind mare parte din socul produs atunci cand canalizati cea mai mare parte a greutatii corpului in pasii executati. Legat de portabilitate și de greutate, trebuie pus accentul si pe siguranta. Majoritatea benzilor de alergat sunt gandite si pentru cei mai în varsta, pentru cei care se recupereaza dupa accidente sau pentru cei care au un grad ridicat de obezitate si de acceea trebuie luat in seama si prezenta unui astfel de sistem de siguranta. Acesta opreste automat functionarea benzii de alergat in cazul unei probleme tehnice, pentru a se evita astfel riscul de accidentare. 

     Dupa fiecare antrenament o poti plia foarte usor datorita sistemului automat hidraulic. In plus daca vrei sa o muti dintr-o incapere in alta, totul va fi foarte simplu deoarece este dotata cu sistem de roti de transport. Sistemul de absorbtie soc) dedesubt, produce un efect de absorbtie a fortei si asigura ca o protectie optima a incheieturilor 

    Suprafata de alergare (covorul rulant) masoara in dimensiuni 121 x 46 cm, oferind o zona sigura pentru executarea in conditii bune a exercitiilor. Dupa fiecare sesiune de exercitii banda de alergare se poate plia, astfel incat in timpul depozitarii sa nu ocupe un spatiu foarte mare. In plus pentru a fi mutata cu usurita dintr-o camera in alta aceasta este prevazuta si cu roti de deplasare. 

Banda de alergare este conceputa pentru utilizare la nivel ocazional, sedinte de 25-30 minute, de 2-3 ori pe saptamana. Fiecare sedinta trebuie sa inceapa cu o incalzire de 3-5 minute (pentru initiere este recomandat un timp de incalzire mai mare). 

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o viata sanatoasa alaturi de un dispozitiv modern si performant disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret, aceasta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Banda de alergare Voit Superfit, 2 HP, 15 km/h V-max, suprafata alergare: 121x46 cm, pliabila

Un comentariu la „Banda de alergare Voit Superfit, pret, specificatii tehnice (review)”

  1. Daca ai noroc zilele astea o poti achizitiona la reducere de pret. Daca n-ai noroc, intri pe link, te duce la emag si vezi ca e indisponibila. Chiar ca nu exista mai ieftin de atat. 🙂 Va rog, actualizati informatiile.

Comentariile sunt închise.