Pachet: Cuptor incorporabil Heinner HBO-S624LTG-IX, review

   Heinner se remarca prin varietatea de produse pe care le pune la dispozitia utilizatorilor, iar electrocasnicele se afla printre acestea. Cuptor incorporabil Heinner HBO-S624LTG-IX + Plita incorporabila Heinner HBH-S584I-IX sunt alegerea excelenta daca doresti sa optezi pentru un sistem de gatit performant si complet pentru dotarea bucatariei tale. Produsele Heinner se adreseaza in special clientii din Europa de Sud Est, carora le ofera o gama de electrocasnice caracterizate in primul rand de un foarte bun raport calitate pret. Cuptorul Heinner despre care vorbim astazi este un cuptor electric ce se incorporeaza in blatul mobilei de bucatarie, avand dimensiunile (I x L x A) mm 595 x 595 x 565 si o greutate de 35,6 Kg.

    Fiind un model incorporabil poti instala acest aparat de gatit in interiorul mobilei de bucatarie pentru a salva astfel mai mult din spatiul util al casei tale. Nu este o operatiune chiar simpla de aceea te indrum sa apelezi la o firma specializata care se ocupa cu astfel demontari. Daca esti curios cum arata fisa tehnica de instalare, respectiv dimensiunile montajului, ai atasata mai jos dimensiunile detaliate:Cuptor incorporabil Heinner HBO-S624LTG-IX, Electric, 62 l, 4 functii, Grill, Clasa A, Inox

     Spatiul pentru montaj trebuie sa indeplineasca niste dimensiuni mai mari fata de cele curente ale aparatului, pentru a avea astfel acces cu usurinta in procesul de asezare, inslare pe pozitie, conform cu diagrama urmatoare:

Cuptor incorporabil Heinner HBO-S624LTG-IX, Electric, 62 l, 4 functii, Grill, Clasa A, Inox

     Cuptorul are un design modern, de culoare inox, iar materialul din care este construit este inox. Acest model iese de asemenea in evidenta si prin tehnologia avansata pe care se bazeaza, si care ii asigura performante inalte la gatit cu cel mai mic consum posibil. Programatorul mecanic, actionat de cele trei butoane push up, indeplinesc functiile de : setare temperatura, timer si selector de programe. In stanga panoului se afla butonul push up de selectie temperatura, unde avem posibilitatea sa selectam nivelul de temperatura necesar de la 50°C la 250°C pentru prepararea fiecarui aliment. In partea dreapta a panoului de control se afla butonul push up, de unde avem posibilitatea de a selecta unul din cele 4 programe de coacere cu care este dotat cuptorul. Această interfaţă cu butoane moderne, oferă acces direct la temperatură şi la modurile de încălzire practice. Cu ajutorul programatorului Ts cu senzor, monitorizarea timpului de preparare si setarea timpului de oprire a cuptorului se realizeaza deosebit de usor. Trebuie mentionat si faptul ca butoanele de la nivelul panoului ies în afară când trebuie să fie utilizate şi se retrag în interior după efectuarea comenzilor, conferind suprafeţei un aspect neted şi elegant. Constructiv cuptorul are un aspect robust cu un spatiu interior de 62 litri, cu iluminare interioara, fiind dotat cu: tava pentru scurgere grasimii si gratar din sarma. Acest model are şi un sistem de ventilaţie, care distribuie căldura uniform, producand o coacere rapida şi uniforma, iar alimentele nu se ard şi nu se prind de vas, deoarece căldura vine din toate direcţiile, fiind dispersata de ventilator. 

    Cuptorul are in dotare si ghidaje pentru tavi. Fiind realizate din oţel cromat, ghidajele laterale demontabile asigură stabilitatea tăvilor de copt şi facilitează glisarea la introducerea şi scoaterea acestora din cuptor. Ghidajele pot fi scoase şi spălate în maşina de spălat vase. Usa cuptorului este alcatuita din 3 straturii de sticla ce asigura o buna izolare termica, in plus un ventilator ascuns asigura o racire tangentiala a carcasei cuptorului si prin intermediul unor fante si a geamului de la usa cuptorului. Uşa cuptorului este prevăzută pe interior cu o suprafaţă din sticlă perfect netedă, fără şuruburi sau nituri. Această soluţie înseamnă siguranţă sporită în utilizare şi curăţare mai uşoară. Uşa mai este prevăzută si cu balamale mici şi mai stabile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea şi aspectul estetic al cuptorului. Alte caracteristici care trebuie mentionate sunt urmatoarele: email de mare densitate usor de curatat, usa cu sistem de curatare usor, pe geamul interior sunt instructiunile pentru gatit si usa cu aspect reflexiv. Ghidul practic aflat pe geamul interior al cuptorului, conține informații privind tipul de alimente, temperatura, nivelul și timpul de preparare. Sistemul de ventilatie cu distributia uniforma a caldurii din acest cuptor inlatura definitiv necesitatea intoarcerii mancarii pe durata procesului de gatire. Aparatul are 4 moduri de încălzire si distributie a energiei termice care vor contribui la realizarea a diferitelor feluri de mancare fara a pierde gustul si calitătile utile ale produselor. Pe langa acestea avem la dispozitie si o functie speciala pentru a putea pregati o mare varietate de produse chiar si a unor produse congelate fara a mai astepta dezghetarea. Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: gatire conventionala, incalzire inferioara cu stabilire temperatura si durata de lucru, grill si grill cu suprafata mica. In numai patru minute, cuptorul multifuncţional se încălzeşte la 150°C si alimentele ajung pe masă cu 20% până la 50% mai repede. Cuptorul Heinner este un produs ce se incadreaza intr-un inalt standard de energie, anume clasa A cu un consum de energie de 0,86 KWh/ciclu de coacere si putere instalata de 3500 W. Analizand caracteristicile cu care este prevazut dar si faptul ca poate veni ca si parte componenta a unui pachet cu plita incorporabila Hansa oferta este atractiva. Accesoriile cuptorului sunt urmatoare: o tava de coacere plata, ghidaje pentru tavi si un gratar din sarma cromat.

 

Plita incorporabila Heinner HBH-S584I-IX, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica, Inox

     Pachetul promotional Heinner, alcatuit din cuptorul Heinner HBO-S624LTG-IX si plita Heinner HBH-S584I-IX cu alimentare pe gaz, reprezinta o alegere ideala. Plita incorporabila Heinner este de culoare inox, avand dimensiunile standard de (H, L, A) cm 10 x 59 x 520 si o greutate de 6,5 Kg. Golul de montaj in blatul de la bucatarie trebuie sa aiba dimensiunile de (L, l)mm 560 x 490 iar blatul trebuie sa aiba o grosime de minim 60 mm. Butoanele de control rotative sunt situate in lateral dreapta, fiind foarte usor de accesat. Suprafata plitei fiind din inox cu design elegant este foarte usor de curatat. Cele 2 gratare metalice emailate au un design continuu, fără a mai fi necesar să vă chinuiţi să ridicaţi oalele grele de pe plita.

Plita incorporabila Heinner HBH-S584I-IX, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica, Inox

     Plita dispune de o putere maxima de 7,4 kW fiind impartita intre 1 arzator mic cu o putere de 1 kW, 2 arzatoare medii cu o putere de 1,8 kW si 1 arzator mare, avand o putere de 2,8 kW. Plita va intrerupe imediat alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. Astfel, procesul de preparare se va desfasura in siguranta. 

     Plita cu control mecanic dispune de aprindere electrica, fiind dotata si cu sistemul special impotriva scurgerilor de gaz si duze pentru GPL. Cuptorul incorporabil Hansa impreuna cu plita incorporabila este alegerea perfecta daca iti doresti un aparat performant cu control electronic dupa licenta germana dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie care sa se integreze perfect in bucataria ta.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un cuptor si o plita performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani  daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Cuptor incorporabil Heinner HBO-S624LTG-IX, Electric, 62 l, 4 functii, Grill, Clasa A, Inox