Mini-bike fitness MB-C1001, pret, specificatii tehnice

   Acum ca stam in casa mai mult ca oricand, este important sa gasim mijloacele necesare pentru a face si sport, iar cel mai la indemana sunt echipamentele fitness. Mersul zilnic pe afara in formatul plimbare sau alergare poate fi simulat cu succes cu ajutorul aceste biciclete de picior de tipul Mini-bike fitness MB-C1001. Am vazut si alte modele disponibile la vanzare, dar fata de altele, imi place faptul ca aceasta are prezenta si o sa pe care sa o folosesti in timpul miscarii, pentru o pozitie cat mai corecta si confortabila in timpul exercitiului. 

Mini-bike fitness MB-C1001

    Aceasta vine dotata cu computer de bord si tot ce tine de zona de pedalare pentru a asigura aceleasi necesitati pe care le poti regasi la o bicicleta normala. Este comoda, accesibila ca pret, fiind un instrument perfect pentru a face miscare, la recomandarea medicului. Din categoria „Be active. Get in shape.”, mini-bike-ul fitness MB-C1001 este perfect pentru antrenamentele tale indiferent de vremea de afara. Cele doua pedale care fixeaza piciorul sunt prevazute cu striatii de fixare picior care au rol de protectie si antialunecare.

Mini-bike fitness MB-C1001

      Se intampla de multe ori ca din cauza greutatii sau alte probleme locomotorii sa nu mai poti fi atat de dibace si sa te urci asa cum o faceai in tinerete pe o bicicleta normala, dar cu noul instrument de lucru MB-C1001 poti practica sportul oriunde si oricand. Chiar si in timpul orelor pierdute la televizor aceasta poate fi instalata cu usurinta langa canapeaua confortabila, fotoliu sau oricare loc pe care il preferi. Pedalarea fluida este asigurata in ambele sensuri, inainte si inapoi. In cazul in care simti nevoie sa maresti nivelul de dificultate, bicicleta vine dotata cu un sistem de reglare al dificultatii pe 8 nivele.

Mini-bike fitness MB-C1001

      Ocupa un spatiu mai mic in casa, este compacta putand fi depozitata cu usurinta oriunde in casa fara sa ocupe inutil mult spatiu. Suportul cadru din otel care imbina cele doua pedale este unul rezistent, avand o durata de lucru mare. 

Mini-bike fitness MB-C1001

       Central se regaseste computerul de bord  care beneficiaza de 5 functii : timp, distanta, viteza, calorii si mod scan. Bicileta este o alegere inspirata pentru a parcurge in fiecare zi sesiuni de miscare pentru a mentine o stare de bine generala.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

     Bicicleta poate fi achizitionata zilele acestea avand un discount suplimentar, pret care o recomand ca fiind o achizitie de succes: Verifica pret actualizat

Mini-bike fitness MB-C1001