Masina de spalat rufe Hansa AWB510LP, 5 kg, 1000 RPM, Clasa A+ performante tehnice

   Fara o masina de spalat rufe nu te poti descurca in zilele astea, iar daca ai investit totii banii in alte directii, pentru un buget minim iti recomand acest model de la Hansa, masina de spalat rufe Hansa AWB510LP care beneficiaza de o capacitate de spalare 5 Kg avand o viteza de rotatie 1000 rpm. Hansa AWB510LP este unele dintre putinele masini cu un pret sub 1000 lei, ce dau un randament excelent in timpul programelor de spalat rufe, fiind recomandata pentru acele persoane care stau singure sau familii de maxim 2 persoane datorita capacitatii sale destul de reduse. Fara indoiala, acest lucru este un avantaj deoarece consumul de resurse este limitat, fiind nevoie de mai putina apa, mai putin detergent si un cost mai mic al energiei electrice. Design-ul este unul modern, placut la vedere ce nu lasa loc de compromisuri potrivindu-se perfect intr-un spatiu destul de redus de numai 84.5 x 59,7 x 44 cm si o greutate de 64 Kg. Hansa AWB510LP este dotata cu un motor trifazat care are posibilitatea reglari turatiei in limite largi (maxim 1000 rot/min). Acest tip de motor cu sistem de amortizoare asigura o functionare ultra-silentioasa de 58 dB la spalare si 77 dB la centrifugare, ridicandu-se la cele mai ridicate standarde de eficienta energetica. Deschiderea standard se face din partea frontala, pana intr-un unghi de 170 de grade, de la stanga spre dreapta. Culoarea predominanta in tot aspectul masinii este cea alba, lucru care va face sa se potriveasca foarte bine cu incaperile cu pereti varuiti in culori deschise.

Imagini pentru Masina de spalat rufe Hansa AWB510LP

      Panoul de comanda este unul usor de analizat si lucrat cu el, toate comenzile fiind actionate prin alegerea optiunii potrivite din seletorul de programe, temperatura sau durata de lucru. Activarea functiilor specifice va fi semnalizata in zona de comanda prin aprinderea de becuri LED. In jurul butonului de selectie exista pictograme sugestive pentru fiecare tip de program, iar cu ajutorul actionarilor cu taste putem face orice modificari ale parametrilor implicati in ciclul de spalare. Programul Child Lock permite blocarea butoanelor masinii de spalat pentru a preveni oprirea accidentala sau schimbarea programului. Viteza variabila la centrifugare poate fi selectata in trepte progresive in intervalul de 400 – 1000 rpm. 

     Cuva masini este facuta dintr-un material termorezistent poliplex iar tamburul este din otel inox cu o capacitate de 39 de litri, avand diametrul hubloului de 34 cm. Deschiderea hubloului se realizeaza la 170 de grade. Grila formata din cele 15 programe de spalare este usor de accesat si intuitiva si cuprinde majoritatea optiunilor disponibile pe o masina de spalat. Incarcarea cu rufe a masinii de spalat poate varia in functie de volumul sau tipul tesaturii. Datorita sistemului automat de reglare a consumului de apa si a excesul de apa Waterproof System, aportul de apa este ajustat electronic in functie de cantitatea si tipul rufelor, pentru obtinerea celor mai bune performante de spalare si consum energetic. Acest model are prevazut o rezistenta acoperita cu un strat de nichel care o protejeaza de rugina si ii asigura o durabilitate de 100 de ori mai mare decat rezistentele standard si cu depuneri de calcar cu 40% mai mici. Astfel ca masina va functiona eficient si economic pentru mai mult timp, iar costurile de intretinere ale ei vor fi mai reduse. Deasemenea sistemul Overflow va monitoriza ca debitul de apa de la interior sa nu dea pe afara, iar in caz contrat, functionarea masinii sa fie intrerpta imediat pentru a evita astfel inundatiile neprevazute. Sistemul de detectie spuma adauga rotiri suplimentare al tamburului pana cand apa de la interior se uniformizeaza cu detergentul astfel incat sa patrunda mai usor in tesatura pentru a elibera murdaria. Design-ul special, al tamburului creeaza conditii optime de spalare pentru rufe si asigura o curatare eficienta dar blanda, fara miscari ce ar putea afecta tesatura. Arctic dispune de doua sisteme care ajuta la scaderea vibratiei si zgomotului: Design-ul special al peretilor laterali ai masinii de spalat reduc foarte mult zgomotul si nivelul vibratiilor in timpul spalarii, iar sistemul electronic de control al balansului, distribuie uniform rufele in interiorul masinii diminuand si mai mult zgomotul si vibratiile. 

     Poti alege intre cele 15 programe predefinite pentru o spalare cat mai eficienta: clatire, prespalare, mixt, delicate, sintetice, bumbac, lana, sport, camasi spalare rapida etc. Programele speciale ale masini Arctic sunt: programul de spalare intensiva a rufelor, perfect pentru hainele din bumbac. Speli hainele preferate fara a le deteriora si te bucuri de ele pe termen lung. Cu programul Bumbac Eco 40°C,60°C speli eficient hainele rezistente din bumbac, cu un consum redus de energie si apa.Programul bumbac cu apa rece si cu apa la temperatura de: 40°C,60°C cu prespalare si 90°C. Sintetice 40°C,60°C la acest program este destinat hainelor care necesita o spalare atenta, precum cele din material sintetic sau amestec cu bumbac. Sintetice cu apa rece. Programul Mixt 40°C ce permite spalarea in acelasi timp a articolelor din bumbac sau materiale sintetice, de aceeasi culoare. Poti spala tesaturi diferite in cele mai bune conditii, dintr-o singura incarcare. Cu programul dedicat ECO bumbac, articolelor din materiale bumbac vor fi curate si mereu gata de purtare, acestea trecand printr-un proces de spalare la temperatura joasa de 40-50 de grade. Astfel, hainele vor rezista mai mult timp. Programul de spalare manuala la 20°C este dedicat hainelor care nu se spala in masina de spalat in mod obisnuit. Cu acest program speli rapid si fara efort chiar si rufele pentru care spalarea manuala ar consuma timp si efort. Programul Lana la 40°C permite spalarea articolelor din lana, fara a le deteriora. Acum poti spala hainele din lana in siguranta si fara efort. Programul Rapid 30 minute este cel mai scurt program de spalare, destinat unui volum mic de rufe cu un grad redus de murdarie. Obtii prospetime de durata pentru rufele pe care le porti zilnic, in cel mai scurt timp posibil. Programul Economic la 20°C permite spalarea rapida si economica, cu detergent lichid, a unei cantitati de maxim 3 kg de rufe. Cu acest program faci economii importante chiar si atunci cand trebuie sa speli o cantitate redusa de haine. Improspatare este un program dedicat hainelor purtate o singura data, care nu necesita un ciclu complet de spalare. Programul Antisifonare unde ciclul de stoarcere este divizat in mai multe etape, pentru o actiune mai delicata asupra hainelor. Cu programul dedicat clatirii sau apretarii rufelor. Ai rufe perfect limpezite, fara efort suplimentar si fara consum excesiv de energie si apa. Cu programul Stoarcere si Evacuare se adauga un ciclu suplimentar de stoarcere si ajuta la evacuarea completa a apei din masina. Cu acest program Arctic iti ofera posibilitatea de a-ti configura spalarea asa cum vrei. In plus clientii Arctic beneficiaza zilnic de sustinerea si asistenta expertilor de la Arctic, in toate etapele achizitiei si utilizarii produsului. Functia amanare pornire  iti permite programarea spalarii intr-un interval de 9 ore. Astfel, nu mai esti nevoit sa iti planifici activitatile dupa programul de spalare a rufelor. 

     Masina Hansa AWB510LP are o clasa de eficienta energetica inalta A+ si consum redus de resurse, avand un consum mediu de apa anual de 9240 litri si de energie in program standard de 0,85 kWh/ciclu si 167 kWh/an consum in medie anual. Acest consum a fost calculat la 220 de cicluri standard de spalare pentru program bumbac la 60°C şi 40°C la capacitate maxima si partiala, precum şi consum de energie in mod oprit şi inactiv. Consumul real va depinde de modul de utilizare al masinii. Masina de spalat rufe functioneaza cu economie de apa si energie electrica, aceasta regland automat nivelurile necesare in functie de greutatea si tipul rufelor.

Recomandare:

       Analizand caracteristicile cu care este prevazut iti recomand sa o cumperi cat mai repede pentru a nu pierde cel mai bun pret: Verifica oferta pret

     Reducerile si promotiile reprezinta oferte limitate datorita stocului din magazin si perioadei mici de timp in care este valabila oferta: Verifica pret redus

Masina de spalat rufe Hansa AWB510LP, 5 kg, 1000 RPM, Clasa A+, Alb