Canapea extensibila Bedora Madalina cu lada de depozitare – Review si pareri

      Canapeaua extensibila Bedora Madalina cu lada de depozitare este o piesa de mobilier functionala ce ofera multiple modalitati de petrecerea timpului in spatii de locuit restranse, fiind destul de populara la bloc, acolo unde stim cu totii ca spatiu va fi intotdeauna o problema. Aceasta serveste drept loc placut de relaxare, ofera confortul unui pat si mai presus de toate economiseste spatiu. Canapeaua extensibila Bedora Madalina este solutia practica pentru casele si apartamentele mici dar si pentru familiile care gazduiesc deseori oaspeti. Daca o achizitionezi nu va mai trebui sa iti faci griji atunci cand vor veni musafirii, iar acestia din urma se vor bucura de un somn odihnitor. Calitatea materialelor ce intra in constructia ei este un alt lucru de apreciat creand confort si contribuind pozitiv la designul de interior al casei tale. Bedora Madalina este un model versatil ce aduce multa culoare casei tale, dar puncteaza si la confort, fiind locul dupa care vei tanji dupa o lunga zi de munca. 

Canapea extensibila Bedora Firenze Grey Black Flower cu lada de depozitare, 218x85x85 cm

    Structura interna are rame din lemn uscat din foioase controlate de umiditate. Canapeaua Bedora Madalina este tapitata cu o stofa rezistenta in culoare variata de gri/negru, gri/mov, maro, maro/crem si gri/albastru. Sezutul este realizat din plasa de arcuri tip relaxa, un strat din burete poliuretanic de inalta calitate si un strat de vatelina, pe structura din lemn de PAL. In zona de spatar se regasesc 3 perne moi si pufoase ce vor asigura un confort sporit, toate fiind incluse in pachetul comandat.

Canapea extensibila Bedora Firenze Grey Black Flower cu lada de depozitare, 218x85x85 cm  Cadrul canapelei este realizat din PAL si cuprinde elemente de articulatie foarte rezistenta care ii permit acesteia sa devina extensibila. Accesoriile din metal, arcuri si bride metalice, unelte multi-functie de pozitie, creeaza un confort ridicat si permit o postura buna si relaxanta atat in pozitia de sezut, cat si in cea de dormit. Daca esti hotarat sa o comanzi va trebui sa tii cont si de dimensiunile acesteia aceasta fiind caracterizata de urmatoarele valori: 218 x 85 x 85 cm in forma extinsa si de 140 x 70 x 43 cm in forma stransa. La interior Bedora Madalina beneficiaza de un compartiment pentru depozitare perne si lenjerie de pat, astfel incat sa le poti masca in timpul zilei in cazul in care o transformi in format canapea.

Canapea extensibila Bedora Firenze Grey Black Flower cu lada de depozitare, 218x85x85 cm

     Odata initiata comanda am primit-o acasa a doua zi iar pana seara era deja montata, intreg proces fiind unul simplu si poate fi urmarit din fisa de instructiuni. Ea vine pe bucati fiind impartita astfel in mai multe parti componente pentru a facilita transportul mult mai usor. 

Recomandare:

       Arata foarte bine din toate punctele de vedere fiind o investitie atat calitativa cat si din punct de vedere estetic totul la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Deasemenea daca ai noroc, o poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

Canapea extensibila Bedora Firenze Grey Black Flower cu lada de depozitare, 218x85x85 cm